Mila Kunis

Milena Kunis

7,9
30 331 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mila Kunis

może wg niektórych jest ładna a nawet piękna,ale wg mnie ani urodą ani talentem to ona nie
grzeszy.I nie jest to broń Boże zazdrość, bo jest o wiele więcej pięknych kobiet które doceniam i
wręcz uwielbiam.

My_Melody

A co ty masz do gadania w kwestii urody?

My_Melody

a ty znowu zrzędzisz, chociaż dobrze wiesz , że Mila jest przepiękna.

straszna z Ciebie psotka.

HRA

przecież nie mówię,że nie jest ładna,po prostu chodzi mi o jej aktorstwo.

My_Melody

ty już sama nie wiesz co mówisz. Przeczytaj co napisałaś w założonym przez siebie temacie ......

HRA

no wiem ale zwróć uwagę,że większość daje jej wysokie noty właśnie za urodę a nie umiejętności. To akurat trzeba przyznać.

My_Melody

to nie tylko jej dotyczy. Każdy piękny człowiek ma ten sam problem. Typowy stereotyo - jak laska ładna , to na pewno głupia.
Wiem co mówię , bo mi też dają wysokie noty za urodę a póżniej { gdy nie spełnię oczekiwań} mówią - piękny kawaler ale pustak..

Mila jest piękna i zdolna. Taka jest prawda Melodyjko..

HRA

okej każdy ma prawo do własnego zdania

My_Melody

i taką Cię lubię.

a z tą swoją urodą to żartowałem. Straszny brzydal ze mnie.

HRA

bez obaw, nikt nie brał tych słów na poważnie :)

My_Melody

lepiej nie bierz poważnie tych słów o brzydalu, bo to był mój jedyny żartobliwy wpis. Cała reszta to sama prawda.

Ps,. Melodyjko droga : miło mnie zaskoczyłaś , że masz poczucie humoru. Nie doceniłem Cię :)

HRA

ahh czyli to, że mnie lubisz to też sama prawda ? :>

jejku jak mi miło.

Ps,. z Ciebie też niezły kawalarz, z tego co widzę. Nie doceniłam Cię :)

My_Melody

Na 10 na pewno jako aktorka nie zasługuje. Ale jeżeli ktoś Jej daje ocenę 1, to jest zwykłym zazdrośnikiem. Proste jak drut.

berni_

tak, bo teraz jak tylko kogoś skrytykujesz to od razu zazdrościsz :D yep, nie mam co robić :D

My_Melody

Spójrz w lustro pasztecie.

berni_

kultura na najwyższym poziomie, koniec "dyskusji" więc :)

My_Melody

O czym mam dyskutować? Udowadniać że białe jest białe, czarne jest czarne, a Mila Kunis na pewno nie zasługuje na ocenę `1`? Weź lepiej kredki i sobie coś pomaluj, a filmweb zostaw normalnym. Nie dorosłaś do niego.

My_Melody

Czy ja wiem czy gra źle? Przede wszystkim nie wykorzystuje twarzy do grania, tzn. jest ładna więc się pojawi w filmie, uśmiechnie i już dostaje Oscara jak to z wieloma kobietami jest, tylko gra emocjami, mimiką, Co jest jej dużym plusem. Myśle że znalazłoby się wiele gorszych aktorek.

My_Melody

Urody jej odmówić nie można...ale talentu ona nie ma. A uroda i talent to nie to samo!

panienka_2

Nie zgodzę się. W ,,Łabędziu'' była świetna. W ,,To tylko Seks'' również a w ,,Ted'zie'' jako jedyna grała bo reszta obsady była kompletnie na innej ziemi, a ,,Różowe Lata'' i jej rola tam to arcydzieło.

Bartonson12

Arcydzieło...yhyyy

panienka_2

Obejrzyj pierw ten serial a później się wypowiadaj. To już klasyk.

Bartonson12

Takie gadki lepiej zachowaj dla siebie,bo raczej nic nie wnoszą oprócz podkreślenia twojego uwielbienia dla tej aktoreczki.

panienka_2

To że nazwałem serial klasykiem oznacza moje uwielbienie dla jej osoby? Tylko zauważ że ona nie jako jedyna w nim grała...widać albo kolejny troll, albo kolejna dwunastolatka zazdroszcząca sukcesu...

Bartonson12

gratuluję pomysłowości...widać,że mam do czynienia z 12-latkiem śliniącym się na jej widok

panienka_2

Widać że obrona kogoś jest równoznaczna ze ślinieniem się...skąd się biorą tacy idioci...

Bartonson12

słyszałem o dwóch opcjach:

1 - za dlugo leżą w kapuście.
2 - bociam żle wycyrklował zrzut i poobijało się przy lądowaniu.

użytkownik usunięty
My_Melody

Kobiety...

?