może wg niektórych jest ładna a nawet piękna,ale wg mnie ani urodą ani talentem to ona nie
grzeszy.I nie jest to broń Boże zazdrość, bo jest o wiele więcej pięknych kobiet które doceniam i
wręcz uwielbiam.
no wiem ale zwróć uwagę,że większość daje jej wysokie noty właśnie za urodę a nie umiejętności. To akurat trzeba przyznać.
to nie tylko jej dotyczy. Każdy piękny człowiek ma ten sam problem. Typowy stereotyo - jak laska ładna , to na pewno głupia.
Wiem co mówię , bo mi też dają wysokie noty za urodę a póżniej { gdy nie spełnię oczekiwań} mówią - piękny kawaler ale pustak..
Mila jest piękna i zdolna. Taka jest prawda Melodyjko..
lepiej nie bierz poważnie tych słów o brzydalu, bo to był mój jedyny żartobliwy wpis. Cała reszta to sama prawda.
Ps,. Melodyjko droga : miło mnie zaskoczyłaś , że masz poczucie humoru. Nie doceniłem Cię :)
ahh czyli to, że mnie lubisz to też sama prawda ? :>
jejku jak mi miło.
Ps,. z Ciebie też niezły kawalarz, z tego co widzę. Nie doceniłam Cię :)
Na 10 na pewno jako aktorka nie zasługuje. Ale jeżeli ktoś Jej daje ocenę 1, to jest zwykłym zazdrośnikiem. Proste jak drut.
O czym mam dyskutować? Udowadniać że białe jest białe, czarne jest czarne, a Mila Kunis na pewno nie zasługuje na ocenę `1`? Weź lepiej kredki i sobie coś pomaluj, a filmweb zostaw normalnym. Nie dorosłaś do niego.
Czy ja wiem czy gra źle? Przede wszystkim nie wykorzystuje twarzy do grania, tzn. jest ładna więc się pojawi w filmie, uśmiechnie i już dostaje Oscara jak to z wieloma kobietami jest, tylko gra emocjami, mimiką, Co jest jej dużym plusem. Myśle że znalazłoby się wiele gorszych aktorek.
Nie zgodzę się. W ,,Łabędziu'' była świetna. W ,,To tylko Seks'' również a w ,,Ted'zie'' jako jedyna grała bo reszta obsady była kompletnie na innej ziemi, a ,,Różowe Lata'' i jej rola tam to arcydzieło.
Takie gadki lepiej zachowaj dla siebie,bo raczej nic nie wnoszą oprócz podkreślenia twojego uwielbienia dla tej aktoreczki.
To że nazwałem serial klasykiem oznacza moje uwielbienie dla jej osoby? Tylko zauważ że ona nie jako jedyna w nim grała...widać albo kolejny troll, albo kolejna dwunastolatka zazdroszcząca sukcesu...
słyszałem o dwóch opcjach:
1 - za dlugo leżą w kapuście.
2 - bociam żle wycyrklował zrzut i poobijało się przy lądowaniu.