Natasha Klauss

7,8
246 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasha Klauss

Ja mogę zrozumieć, że to żart (i to z gatunku niezłych), ale to było dobre na raz, gdy przez jakąś chwilkę pajac typu Michel Brown miał pierwsze miejsce na liście. Teraz ja już się nie śmieję, a filmweb z rzeszą jego użytkowników będzie jedynie tracił w moich oczach z dnia na dzień.
I pewnie ktoś słusznie spyta - po co się przejmować, jakimiś konkursami popularności, ale szczerze mówiąc - mnie to zasmuca. Pamiętam dni, gdy rzeczywiście można się było sugerować ocenami filmów, podyskutować z prawdziwymi kinomaniakami (bez wzajemnych wyzwisk)... a teraz ten portal staje się wylęgarnia wielbicieli telenowel, kopanin kung fu, talentu aktorskiego (litości!) Orlando Blooma, czy Paris Hilton. Oby tak dalej :(
Mi pozostaje dać ocenę 1 i najlepiej nie wracać do tego tematu, bo szkoda czasu.
Pozdrawiam

Martinez

Brawo! Wreszcie znalazł sie ktoś rozsądny i powiedział wszystko co również mnie lezy na watrobie a co dotyczy portalu i rankingów. Daje tej pani wielka 1

Dodam tylko od siebie apel do adminów: Podnieście próg punktów do 1000, bo inaczej coraz częściej bedziemy się natykać na takie niespodzianki. To jest
"filmweb" a nie "telenowelaweb"!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martinez

Martinez !! Respect dla Ciebie !! masz calkowita racje w tym co mowisz. zgadzam sie i popieram w 10000% jak ktos ma glosowac na takie pseldoaktorki to niech lepiej wogole tego nie robi ;];] żenada ;/ .......niestety
pozdrawiam

SiaSia

no ja rowniez jestem z wami!!!, DAŁEM SOLIDNA JEDYNKE

Martinez

Masz rację to jest po prostu już tragiczne nie śmieszne ;). Ja sama również dałam 1

Kinksa

a ja wam powiem ze nie ocenia sie aktora po tym gdzie grał tylko jak grał, a to jest wielka różnica. To że gra w telenowelach nie znaczy że jest gorszą aktorką niż np jakas Nicol Kidman itp.

Nikki

Ci wszyscy co twierdzą że telenowela jest czymś gorszym to są w błędzie i toooo wielkim. Myślicie że jak startują nowi aktorzy ? Może znajdzie się mondrala. Całkowicie zgadzam się z Livią, a Natasha ma duży talent i tak pozostanie. Heheh śmieszni jesteście i sie nie znacie (lol2) Martinez jestem ciekawy jakim ty jesteś smakoszem kina jak nie umiesz docenić pracy aktorów z telenowelki. Pracuj nad sobą