Może wtrące jeszcze tu nie poruszaną a moim zdaniem bardzo istotną rzecz dotyczącą Pink Floydów otuż czy oni jeszcze zagrają zarem ??
Czy zejdą się pomimo dawnych ran ?? Po koncercie na Live 8 moja nadzieja na to odrzyła :D A co wy o tym sądzicie ?? ;)
Nie jestem pewien, ale chyba ktoś mi wspominał, ze mają odbyć trasę po USA . Nie wiem, na ile jest to prawda, ale kto wie, może zawitają do Europy? Może nawet do Polski? :) Heh, chyba za bardzo się rozmażyłem :) Ale jeśli przybyliby do Polski, wydałbym kazde pieniądze, aby zobaczyć ich na scenie znowu zjednoczonych... Pozostaje nam tylko wyczekiwać jakiś inf. ze sprawdzonych źródeł...
Heh a ja mam jedno sprawdzne zrodlo i z niego wynika ze we WRZESNIU 2006 roku przybeba do POLSKI :D :D nie wiem czy to jest pewne na 100% ale jesli dziennikaz zemdla po uslyszeniu tej wiadomosci to mam wielka nadzieje ze to prawda kiedy to uslyszalam w radio a potem przeczytlam na jakiej stronce zeczelam ze szczescia biegac po pokoju :D Juz sie nie moge doszekac WRZESNIA :D
A masz adres tego żródła?! Jeśli tak, to bardzo bym prosił o umieszczenie go poniżej. Z góry dziękuję :)
Z tym, że Nick Mason zdementował plotkę na temat ich reunionu. Przez jakiś czas mówiono i pisano w necie, że Pink Floyd mają niby otrzymać 150mln funtów za trase i reaktywację. Jednak Mason gdy był w Polsce promując "Pink Floyd - Moje wspomnienia" powiedział, że to nieprawda. Nikt im nie zaproponował tych pieniędzy, a jeżeli by tak się stało to z pewnością by odmówili. Jakoś tak to brzmiało.
P.S. Odnośnie Floydów to otworzyłem forum na ich temat
Zapraszam serdencznie ich fanów. To link www.zasciana.prv.pl. A Lucifer Sam ma bardzo floydowski nick:D
Heh juz zapodaje zroblo ostatnio tez gdzies znalazlam wywiad z Masona prowadzony przez gg linka tez zapodaje ;)
http://gadu-gadu.pl/gaduz04.html [gadu-gadu.pl/gaduz04.ht ...]
http://brain-damage.prv.pl/
Wielkie dzięki za linka, żądzisz dziewczyno:D ! Pozdr! Blackhawk- no taki trochę zfloydowany (jak i moje zamiłowania :) Pozdr również!
Nie ma na co liczyć, nie zejdą się. Nie po tym ciąganiu się po sądach. A nawet jeśli, to chyba słyszeliście na Live8 jak śpiewa teraz Waters. Nie wyrabiał po paru piosenkach, Gilmour musiał go wspomagać, a wy chcecie żeby Floydzi się reaktywowali w starym składzie?
Jak to Waters nie domagal :P ona zawsze domaga a poza tym spiawal tylko w Wish You Were Here :P A ta piosenka nigdy mu za dobrze nie wychodzila :P Nawed podczas trasy In the flesh :P A podczas Comfortably Numb byl jak zawsze niezawodny :P I wiecej juz nie spiewal ;) Poza tym oni maja juz swoje lata tylko Gilmur jest jeszcze przed 60 i to bardzo niewiele a tak to juz starsi panowie wiec glos im sie lamac moze :P Troszku szacunku :D
Bez urazu :) Jestem pełen szacunku dla tego, co osiągnął Waters, mam u siebie większość płyt Floydów i słucham ich z przyjemnością. Ale jak sama napisałaś: "to juz starsi panowie wiec glos im sie lamac moze". Nie oczekiwałbym więc od nich rozpoczęcia trasy koncertowej
pozdrawiam
Nom fakt ale swoja droga tak sobie ostatnio probowalam wyobrazic Rogera Watersa "spiewajacego" Careful With That Axe, Eugene w wieku 62 lat i chociaz mam bardzo wybujalo wyobaznie to nie az do tego stopnia chociaz to bylby niezapomniany widok :P
nikt tego zrodla nie porusza bo oni sie nie zejda niestety, Waters chcialby ale Gilmour nawet nie chce o tym rozmawiac (w wielkim skrocie), czytalem, ze odrzucili oferte 30mln dolarow za odbycie trasy koncertowej, Bravo.
A na koncercie to nie to mialem wrazenie, ze grali razem Gilmour, Mason, Wright i osobno Waters, raczej stare rany sie nie zagoily