Piotr Ligienza

7,0
2 840 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piotr Ligienza

zmiencie je bo sie na nie nie mogę patrzec

http://www.gudejko.pl/images/photos/midi/a/M/Ligienza_Piotr_01.jpg

http://www.filmpolski.pl/z1/67o/44667_1.jpg

eeee_e

Była religia. Szczyński rozmawiał z Dziadem i powiedział ,,Pieczarnia" zamiast piekarnia;D hah ja się tak ziałam, że walnęłam głową w ławkę!;D No ale na szczęście nie mam GUZA ;>

eeee_e

Po religii mieliśmy iść na górę, szli Lamusy. KoKo i Oskarek spojrzeli na mnie i poszli. Kuba wychodził z dołu, ja się chyba trochę przedygnęłam i też szłam na dół. Joasia wrzasnęła ,,gdzie Ty idziesz mamy na górze" a ja taki zded.. Łysy wpadł w zaciesza, a Kuba na to ,,no i co się śmiejesz?!" a Łysy jak zwykle się zdygał(bo on tylko wtedy kozaczy, jak Kuby obok nie ma!) i powiedział ,,nie z Ciebie się śmieję, tylko z Agniesi" .Kuba spojrzał takim wzrokiem, jakby Mu kota ktoś udusił i wcale Go nie rozbawiła moja pomyłka.. Ba! Nawet był wściekły, że Łysy się ze mnie zieje! To dobrze.
Niby ma mnie w dupie, ale jednak coś. No i jest zazdrosny o Sergieja, bo go kopnął.. Eeeeh i zawsze daje mu z bara<znak DuDy> :P =*

eeee_e

WTOREK. Znaczna część Lamusów pojechała na jakieś targi do Lublina. KUBUŚ też..! A szkoda, bo już bym chciała, aby mnie zauważał... Dziwne, że Biernacka nie pojechała! SzoOk... ;) hahah pojechały same Slamsy(jeśli nie wiesz co to jest, sprawdź w jakiejś encyklopedii:P) przecież Oni wiochę tylko mogli zrobić.. Mógł przynajmniej Guz pojechać, to by chociaż ładnie wyglądał.. :D hahahh

eeee_e

KoKo i Oskarek zostali w szkole... Na szczęście nic się nie działo.
Tylko jak chodziłam do sklepiku, to się gapili.

eeee_e

DuDa ściąga strategię od Guza.
Jak przechodziłyśmy koło Slamsów Kuba próbował KoKo popchać na mnie (achhh wróciły stare dobre czasy;D haha)
A Oskarek wystawił nogę, prawie się wywaliłam! Robili na mnie zamach.. Joasia tfierdzi, że na nią, ale to było na mnie. ;DD

eeee_e

POPRAWKA! ŚRODA. DuDa ściąga strategię od Guza. itd...

Za chwilę jak wracałyśmy Kuba stanął przy ścianie i tak sztucznie mnie zignorował. Za mną szła Joasia, a Kuba wtedy się na nią rzucił(specjalnie). Pfff ;d haha Kochaniutki przejrzałam Cię ;] ;* ale od Tygrysa ściągać nie musisz;D

eeee_e

Ja też postanowiłam działać.
Slamsy siedzieli za automatem, a my pod halą. Przyszedł Gej, więc postanowiłam Go wykorzystać;D i kazałam mu usiąść mi na kolanaXD Pasztet się gapił, IIe się gapiła, a potem reszta Slamsów się gapiła ;D hahaha o to chodziło :)

eeee_e

Wpis z pbl.: Ciekawe, co zrobisz jutro... Nadal będziesz się starał o to, żebym była zazdrosna? Jakoś marnie Ci to wychodzi KOLEGO:)

eeee_e

W CZWARTEK na stołówce stałam w kolejce ostatnia, jak nigdy. Kuba wszedł na stołówkę, stanął za mną, przysunął się i lekko się do mnie przycisnął;) powiedział słodkie ,,dzień-do-bry:]" i sobie poszedł :)

eeee_e

Później pod sklepikiem zauważyłam Parszywców, zdedziłam się i jak najszybciej w długą pobiegłam:D haha no co zdygałam się :P . Oni chyba mnie widzieli... Pewnie mieli ze mnie straszny brecht ;D

eeee_e

Łysy miał bardzo fajny sen:D
Stałam z Joasią pod ścianą, koło parapetu. Usiadłam na parapecie i przyszli KoKo z Oskarem. KoKo usiadł koło mnie i zaczął ze mną rozmawiać. Łysy się zdziwił, że KoKo ze mną rozmawia, a Oskarek robił profesjonalne zdjęcia. Za chwilę nie wiadomo skąd wziął się Kuba. Przyszedł i z całej siły zapierdolił KoKo w ryj z liścia, aż tylko jeden wielki 'plask!' było słychać. Łysy zaczął się brechtać, a Kubie się to nie spodobało, więc zaczął Go kopać. ;DD

hahahh wspaniały ;]]

eeee_e

Wpis z pbl.:
Kuba
nie rozumiem Cię! w co Ty ze mną pogrywasz?
w poniedziałek sapałeś się do Geja
wczoraj sapałeś się do Joasi
dzisiaj sapałeś się do mnie ;)
jesteś zazdrosny o Geja, robisz wszystko, żebym ja była zazdrosna o Ciebie i jednocześnie robisz mi nadzieję? no i jeszcze może to Ty do mnie dzwonisz? eeeh
dobra, rozumiem, że masz mnie w dupie. ale dlaczego jesteś zazdrosny?! kurde jak ja bym chciała móc Cię zrozumieć ;/

eeee_e

W PIĄTEK znowu sapałeś się do Joasi .!!
A na mnie się gapiłeś tylko... ;/

eeee_e

Gdy siedziałam przy stoliku na stołówce, jeszcze sama KoKo powiedział mi cześć gestem wystawienia ręki, tak jak Jasioo ;> haha
Gapił się i zacieszał.

eeee_e

,,Moją nieobecność na GG sponsoruje TYSKIE!!!"

eeee_e

,,sprzedam buty!!!
(link na enka)"

eeee_e

,,Umiesz liczyć...? Licz na siebię, twoje szczęście innych jebie!!!"

eeee_e

,,Dziękuję tym, co są i byli. PIERDOLE tych co się odwrócili!!!!!"

eeee_e

,, :( "

eeee_e

,,Gdy przeczytałem o szkodliwości alkoholu ... przestałem czytać "

eeee_e

,, Szukam drugiej połówki.....................................Może być 0,7;)"

hahah ale dygłam;D =*

eeee_e

,,Życie jest jak szachy... albo posuwasz królową, albo bijesz konia...:)"

eeee_e

Łooj kiedy ja tu wchodziłam ;dd
Joasia dziś rano jadła pasztetową DUDA, parę dni temu napisali sb słłitaśśne komcie do fotek na fotka.pl, a jutro napisze Mu,że Go kocha :D hahahhaah i może nawet jeszcze buty kupi ;dd

eeee_e

Ślicznie się ruszasz hahahah:D:D:D płyta z balu to coś pięknego =*

eeee_e

Hahaha DuDa miał dziś odpały :D

eeee_e

On chyba myśli, że Joasia naprawdę Go kocha xD buhahahah
stoimy sb przy ścianie, Joasia na przeciwko nas czyli nie przy ścianie, a DuDa idzie i się zatrzymał i zaczął tak dziko gwizdać buhahaha

eeee_e

heh rano jak wchodziliśmy do 8 to =* szedł, a ja takie CZEŚĆ! a On się odwrócił i taki zonk XD hahahah

eeee_e

Potem na stołówce jak sama siedziałam Borsuk powiedział do mnie ,,yyyy.. jakto.. aa..! Cebularz ;7" a DuDa jak szedł to spojrzał na mnie i pomasował się po brzuszku i powiedział mm i prawie zaczął się oblizywać, to miało znaczyć że jedzenie dobre hahah
a jak poszłam się napić to On pędem za mną i powiedział DZIEŃ DOBRY żal ;>

eeee_e

Łuki miał dyżur, Slamsy do Niego przychodzili.
Jak szedł Pasztet to ja ,,cześć Marcin" a On ,,co?" ja ,,cześć Marcin" a On ,,co ktoś ode mnie coś chce?" ja ,,to ja" On ,,a co?" ja ,,cześć" On ,,aa cześć" buhahaha xD

eeee_e

a potem Oskarek i KoKo sie jakoś dziwnie do mnie zacieszali i się gapili, a Borsuk znowu ,,Cebularz ;7" XD

eeee_e

A Pan Gie chciał mi wrzucić jakieś papierki do Nesti, lecz zdążyłam zasłonić korkiem.

eeee_e

15.04.2010
Gdy wychodziliśmy ze 115 DuDa chciał mnie przytrzasnąć drzwiami (kiedyś byś się ucieszyła!) żal ale ja wjazd na Niego i zded ;D haha

eeee_e

Borsuk mówił do mnie Cebularz takie fajne i wgl jak zawsze ze swoim krzywym zacieszem (;7) jeżeli dobrze pamiętam to właśnie wtedy się z nim przedrzeźniałam (jest wgl takie slowo?? :P) XD

eeee_e

19.04.2010r.
buhahah
anka poszła do sklepiku, kupywała chyba gumy(?) lub inne cokolwiek a ja stałam przy ścianie. przy ścianie tej koło kosza. przyszedł Borsuk zaczął się podniecać że ja jestem Cebularz ,,co Cebularz?" ja zero reakcji On znowu ,,Cebularz ;7(krzywy zaciesz)" ja w brecht i próbował mnie wepchać do kosza. dziewczyny z liceum siedziały na ławce tak sie na nas gapiły jak na głupich i zeszły z ławki spoglądając z żalem. przyszedł DuDa i Oskar, Borsuk odszedł mówiąc Cebularz;7.

eeee_e

DuDa ,,oo ta od Sergieja" .. ,,zróbmy jej coś". czy podobne cokolwiek. no i DuDa ,,Ty Cebularz?? hahahahah Cebularz hahah" ja sie gapilam na Niego tak z pożałowaniem a On tak sie przysunąłdo mnie i prosto w oczy do mnie ,,ŚMIEJ SIE!!" ja znowu spojrzałam z pożałowaniem i zaczęłam sie śmiać. Oskar oczywiście robił zdjęcia i miał zaciesz.. No i KUBUŚ:d zgapił od Borsuka i próbował mnie wrzucić do kosza. Ja zaczelam sie na Niego drzeć. On wziął moją nogę i złapał mnie tak wysoko za udo, ale to aż za wysoko!! zboczeniec;>> haha zaczęłam się drzeć ,,co Ty kurwa robisz puść mnie" nie wiem czy to aby na pewno tak bylo, pamietam, ze kilka razy powiedzialam ,,kurwa!". wkońcu mnie puścili i sb poszli

eeee_e

Gej mi mówił że Debil już złąpał DuDe i chiał Go bić ale pomyslal ze nie będzie bić takiego ... bo szkoda rąk :D hahaah i za to DuDa sie do mnie przysapał

eeee_e

22.04.2010r.
siedziałam sobie na hali i Roman przylazł i pisaliśmy super esy do KoKo hahah Joasia później wkurzona i podniecona jednocześnie hahah
esy były o treści:
.ty huju nie dojebany
.kim ty kurwo jestes?
.cyfra
.co ty kurwo odemnie chcesz
.dać ci
.to chodź
.to ty przyjdź
.oj wez sie ode mnie odpierdol

tyle moge napisac :P
pozniej oczywiscie zostaly one skasowane xD

eeee_e

a jak szłyśmy na dół tzn Ja i Joasia Parszywce sie do niej przysapali XD hahah ja ucieklam a Joasia zgoniła na mnie:D

eeee_e

ej to był 21.04.2010r. mała wpadka;p wkońcu to była środa na wf;d

eeee_e

a teraz już 22.04.2010r. na serio :D
na stołówce Borsuk sie na nas dziwnie gapił jak zawsze ;7

eeee_e

potem DuDa takie oczy na Joasię i zaczął coś do niej gadać...

eeee_e

szedł i wychodząc ze stołówki kazał mi przeprosić Mikołaja :D buhahah
mówił to spokojnie, a na Joasię powiedział że mam głupią koleżankę. XD

eeee_e

oj sory tak pisze cyfra :P (buhaahaha)

eeee_e

23.04.2010r. hahaha ale super ;)
Grzesiek mnie zabrał z polskiego i pojechaliśmy do WaWy jak wróciłam Bezzębna kazał mi pisać kartkówkę z ,,Siłaczki" na lekcji Slamsów.. :P

eeee_e

Bezzębna otwiera drzwi a Pasztet ,,idziesz do nas?" ja że tak i sie przed Niego wepchałam a DuDa powiedział ,,gospodarze wchodzą pierwsi" i rozwiązał mi bluzkę. (sen był proroczy że DuDa czepiał się mojej nowej bluzki:P)

eeee_e

Ja wchodząc do klasy wiązałam Sb tą bluzkę, a Bezzębna żebym usiadła w pierwszej ławce (przed Guzem) siadam i słyszę od razu ,,Kuba do tablicy i narysował pocztówkę i pisze OSKAR STEĆ Za***ów 126(?)nie wiem czy dokładnie tak, ale nie wiedział gdzie napisać SZ.P. hahah .

eeee_e

Bezzębna do Guza ,,Jakub rozpakuj się wyjmij zeszyt i pisz" On ,,nie mam długopisu (tu miałam się odwrócić i powiedzieć że Mu pożyczę, ale jednak się rozmyśliłam) .. ,,ale ja zapamiętam" Ona ,,pisz" On ,,ręka mnie boli proszę Pani" Ona ,,no dobrze ale zapamiętaj" .

eeee_e

i Bezzębna za chwile ,,Jakub otwórz okno" poszedł ten przymulony Roczon a Guz się podniecał że Karol to taki szybki jest i wgl. DuDa chyba nie wiedział jak napisać adres więc przyszedł Karol i napisał U. Jana Pawła II i nie wiedział że pisze się Ul. a Guz ,,szkoła jest Jana Pawła II a ulica jest Mickiewicza a Bezzębna znowu konwersacja ,,Kuba odłóż plecak i pisz" On ,,nie bd pisać, po co, zapamiętam bla bla bla" znowu trzymał plecak chyba go lubi hahah;D .

eeee_e

Kasprzakowi się popsuł suwak w kurtce(bluzie?) odwróciłam się i znowu w kartkę a Guz zaczął mnie dotykać chyba chciał Mi rozwiązać bluzkę Ja tak drygnęłam i powiedziałam ,,no wes xD" a On taki zacieszony Ja też zaczęłam się z tego śmiać a Kajakowa ,,Agnieszka może przesiądź się tam na bok" przesiadłam się i spojrzałam na DuDe który siedział w ostatniej ławce, On spojrzał się na Mnie.

eeee_e

Patrzyłam jeszcze w tablice między czasie a DuDa się ciągle na mnie gapił aż Bezzębna do Niego ,,ej Jakub Ty słuchasz?!" a On taki przyćpany ,,taa słucham słucham" hahah myślałam że padne, wkońcu był we mnie wpatrzony. xD