zmiencie je bo sie na nie nie mogę patrzec
http://www.gudejko.pl/images/photos/midi/a/M/Ligienza_Piotr_01.jpg
http://www.filmpolski.pl/z1/67o/44667_1.jpg
poszłam oddać kartkę i wychodząc spojrzałam znowu na DuDe a On się na Mnie nadal gapił, był zburaczony i się zacieszył.
Ahahhah no i jeszcze w między czasie było ,,Kuba cicho!" do Guza tylko nie pamiętam kiedy ale gadał z Rafałem chyba albo z Pasztetem.
24.04.2010r. , godz.17:48
Jakub Guz dodał komentarz do profilu użytkownika Patrycja Romanek:
;*
haahha super treść;> ale ten buziak ;* mnie cały dzień prześladował!!
26.04.2010r. hahah to było masowe
siedzieliśmy Sb pod siłownią i DuDa z Oskarem przyleźli i DuDa takie sapy do Łysego hahaha akurat Mnie wkurwiał przez cały dzień więc należało Mu się. On do Niego jakieś cokolwiek haha Łysy przestraszony My wszyscy mówimy żeby Go zostawił bo się rozpłacze. nawet Oskar tak mówił i się do mnie zacieszał wtedy;>
tak sie sapał już odchodził Łysy coś tam do Niego a Kubuś;d ,,nie no co za Lamus" .. ,,ja sie do Niego wroce" czy cos takiego(?) wiem że Lamus bylo na pewno:D a My mowilmy ,,On sie Ciebie boi" więc DuDa do Joasi Ja mowie ,,Ona tez sie Cb boi" wiec On do mnie podszedł i takie cos a Ja na to ,,myslisz ze Ja sie Cb boje?? :P haha" i odszedł coś pierdolił a My z Joasią zjazd na Zaw**ów coś w stylu ,,szpanuj na swoim Zaw****ie" hahah On cos o Ja****cy odpowiedzial xD
Za sekunde przyszła reszta Slamsów. GuZ chciał zaszpanować więc ,,dał" Joasi pierścionek zaręczynowy ;>>> tzn rzucił nim w Nią hahahah ale liczy sie gest co nie :d
wcześniej szłam Sb z Joasią po pierwszym piętrze koło Slamsów, Borsuk sie do mnie zacieszał (;7) i powiedzial opóźnione 'Cebularz' jak zawsze opóźnione;D
DuDa jak to usłyszał powiedział do mnie 'Pieczarka' i siem zacieszył hahah byłam w szoku:P
KoKo tez mi nogę podstawił a jak zrobilam unik jak zawsze to On w brecht (jak zawsze:P)
Oskar po prostu był.
A wczoraj Parszywce do mnie dzwonili. nudy mieli co nie:d
Takim piskliwym głosem
.czesc Agnieszka tu Mikolaj
co robisz??
jestes??
.ehem
.co robisz??
co robisz??
.(ja cisza)
.no kurwa co robisz?! (zapewne Oskar)
.(ja brecht)
.blieeeeeeieeeeeeieeeee (DuDa centralnie do słuchawki)
ja w brecht i sie rozlaczyli, <zded> wiecej nie dzwonili haahahah:D
powiem ci ze Kubuś jest moj i mozesz go co najwyzej w pałe pocałowac, z przychlastem! Co wogoleee, jaaa... Kubus :************* <333 moj kotecek !!! :) :)
hahaha ale brecht z tego ;DD
ej kurde tęsknię za Lamusami :'( wee
Borsuk;**
Guz ^:)
DuDa =*
Oskarek ;))
Pasztet nee
KoKo spr.! ;d
tyle przyjemnych chwil z Nimi!! ;(
jednak szkoda że przestałam pisać ;CC
a miało być tak pięknie, miałabym wszystko tutaj, wszystkie wspomnienia !
a mam tylko jakąś większą połowę z tego ;(
Kocham Was. ;**
Slams. < 3
ja j.e.b.i.e dobrze sie czujesz? filmweb to nie blog, kogo obchodzi co tu piszesz? co za dziecko zje.bane.