Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 570 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Wrzucam link z Richardem w Moving on ... jest tam po prostu boski ... jego wyglad, glos ... czysta magia po prostu :D http://www.youtube.com/watch?v=Yf-5YuiDNL8 Uwielbiam go w scenie na placu zabaw ... ten jego wzrok jest powalajacy no i swietnie wyglada w plaszczu :D
Coz po obejrzeniu wiekszosci wywiadow i filmow z Richardem moge szczerze powiedziec ... RA I'm Addicted to You 3:) hahaha

maggieflakes

To prawda. Gdy go widzę na ekranie, a ktoś coś do mnie mówi to na wszystko się zgadzam bo tak jestem zauroczona Richardem.

Pamela16

Ja wtedy nie kontaktuje...mam reset.

maggieflakes

Ja tak samo.

Pamela16

Dziewczyny co on z nami robi :-). Ja chętnie takie bad things with him mmmm haha:-)

maggieflakes

Nie wiem co on z nami robi :) Tylko takie Ci rzeczy chodzą po głowie :D Ale im dłużej ten stan trwa tym bardziej jestem przekonana, że się od niego nie uwolnię :P

Pamela16

Tak :-). Mam kosmate myśli jak thorinowe włosy :-).

maggieflakes

Mi już nawet ta broda nie przeszkadza ;) Ale te myśli o Richardzie są takie mniam :)

Pamela16

Z tą brodą to mnie jeszcze bardziej pociąga, a nigdy nie przepadalam za owłosieniem na twarzy, ale Richard wszystko zmienia :-).

maggieflakes

Ja nawet na początku nie lubiłam u Richarda tej brody. A teraz nawet nawet ją lubię :)

Pamela16

Ona jest mega sexy...znaczy broda:-), i z nią Richard się pewniej czuje :-).

maggieflakes

Moje słowa ;) Sexy broda :)

Pamela16

Wiem, że Twoje:-). Z niego to niezłe dowcipne ziółko, mieć pomysł na prezent dla Petera - kalendarz z "nagimi" krasnoludami na rozkładówce. Ciągle się śmieje jak to słyszę i te opadające spodnie Jacksona buhaha :-).

maggieflakes

Z tym kalendarzem to nieźle wypalił :) Mi się ten pomysł bardzo podoba :D Zobaczyć Thorina w całej okazałości :) Czysta przyjemność :))

Pamela16

Jeszcze zdjąć z niego ten krasnoludzki kombinezon haha:-). Szkoda, że nie można tego kalendarza zobaczyć, ale może ktoś z ekipy zrobi przeciek do netu...ale by było :-).

maggieflakes

Wtedy by było gorąco :) I tak pobawić się jego włosami ;)

Bonnie807

Film Moving on w sierpniu 2013 r ma kilka emisji na kanałach Film Box i Film Box HD. Polski tytuł filmu: Tonący brzytwy się chwyta.

ainafets_2

a na BBC HD od 14 sierpnia Robin Hood !

renata_grabinska

Na TVP HD będzie od 14/15 , 16 i 17 sierpnia 2013 emisja (po dwa razy) Kontra.

ainafets_2

Źle napisałam: Kontra będzie na TVP1/HD a nie na TVP HD.