Wrzucam link z Richardem w Moving on ... jest tam po prostu boski ... jego wyglad, glos ... czysta magia po prostu :D http://www.youtube.com/watch?v=Yf-5YuiDNL8 Uwielbiam go w scenie na placu zabaw ... ten jego wzrok jest powalajacy no i swietnie wyglada w plaszczu :D
Coz po obejrzeniu wiekszosci wywiadow i filmow z Richardem moge szczerze powiedziec ... RA I'm Addicted to You 3:) hahaha
To prawda. Gdy go widzę na ekranie, a ktoś coś do mnie mówi to na wszystko się zgadzam bo tak jestem zauroczona Richardem.
Nie wiem co on z nami robi :) Tylko takie Ci rzeczy chodzą po głowie :D Ale im dłużej ten stan trwa tym bardziej jestem przekonana, że się od niego nie uwolnię :P
Z tą brodą to mnie jeszcze bardziej pociąga, a nigdy nie przepadalam za owłosieniem na twarzy, ale Richard wszystko zmienia :-).
Wiem, że Twoje:-). Z niego to niezłe dowcipne ziółko, mieć pomysł na prezent dla Petera - kalendarz z "nagimi" krasnoludami na rozkładówce. Ciągle się śmieje jak to słyszę i te opadające spodnie Jacksona buhaha :-).
Z tym kalendarzem to nieźle wypalił :) Mi się ten pomysł bardzo podoba :D Zobaczyć Thorina w całej okazałości :) Czysta przyjemność :))
Jeszcze zdjąć z niego ten krasnoludzki kombinezon haha:-). Szkoda, że nie można tego kalendarza zobaczyć, ale może ktoś z ekipy zrobi przeciek do netu...ale by było :-).
Film Moving on w sierpniu 2013 r ma kilka emisji na kanałach Film Box i Film Box HD. Polski tytuł filmu: Tonący brzytwy się chwyta.