Osobiście uważam że tak bo jak sie nie rozbierze to mu wynagrodzenie zmniejszą a w dodatku w celu protestu wiele fanek zorganizuje pochód pod wytwórnie i zburzą budynek.
myślę, że po akcji w filmie "Little Ashes" Rob zamknie się w sobie i nie będzie chciał pokazać yyyyyyy.... nie wiem jak to nazwać, nie mogę znaleźć odpowiednio małego przedmiotu do porównania {znacie coś mniejszego od zapałki???}. jak znajdę to napiszę... ale może być z tym problem. Ale jak Kirsten się rozbierze to wyjdę z sali kinowej prosto do łazienki...
Szpilka. Szpilka jest mniejsza od zapałki, tudzież igła.
A moim zdaniem się nie rozbierze, bo nie będą chcieli, żeby zmniejszyła im się liczba widzów. Wiadomo, musieliby zrobić ograniczenie np. od 16 lat, a jeśli nie będzie nagich scen, no to od 12 i wtedy znacznie więcej zarobią.
o dziękuję za podpowiedź... takowego przedmiotu mi brakowało xD też sądzę, że się nie rozbiorą właśnie przez ograniczenia. pewnie zrobią tak jak w książce, że wejdą do wody a następna scena to będzie już po wszystkim. W sumie to chyba lepiej
Autorka znowu uzyła okreslenia 'osobiście'!!! ;p
czyżby to jakaś maniera językowa była?
i w ogóle ciekawej treści posty tu wypisujecie.
skad domniemanie rozmiarow szpilki/zapalki?
skad pomysł z ewakuacją do lazienki po scenie łózkowej z udziałem Kristen?
no cóż... działa tutaj nasza bujna wyobraźnia xD chociaż nie, to chyba wprawa w trafnym ocenianiu sytuacji :)
Taka wprawa jest bezwartosciowa i na siłę 'stworzona', jesli się przez nią wyrabia zdanie, bez żadnych podstaw, w oparciu o które można byłoby to zdanie uzasadnic...jakkolwiek :>