Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Osobiście uważam że tak bo jak sie nie rozbierze to mu wynagrodzenie zmniejszą a w dodatku w celu protestu wiele fanek zorganizuje pochód pod wytwórnie i zburzą budynek.

olusia_999

myślę, że po akcji w filmie "Little Ashes" Rob zamknie się w sobie i nie będzie chciał pokazać yyyyyyy.... nie wiem jak to nazwać, nie mogę znaleźć odpowiednio małego przedmiotu do porównania {znacie coś mniejszego od zapałki???}. jak znajdę to napiszę... ale może być z tym problem. Ale jak Kirsten się rozbierze to wyjdę z sali kinowej prosto do łazienki...

pati_gronek

Szpilka. Szpilka jest mniejsza od zapałki, tudzież igła.

A moim zdaniem się nie rozbierze, bo nie będą chcieli, żeby zmniejszyła im się liczba widzów. Wiadomo, musieliby zrobić ograniczenie np. od 16 lat, a jeśli nie będzie nagich scen, no to od 12 i wtedy znacznie więcej zarobią.

marta123_123

o dziękuję za podpowiedź... takowego przedmiotu mi brakowało xD też sądzę, że się nie rozbiorą właśnie przez ograniczenia. pewnie zrobią tak jak w książce, że wejdą do wody a następna scena to będzie już po wszystkim. W sumie to chyba lepiej

pati_gronek

Autorka znowu uzyła okreslenia 'osobiście'!!! ;p
czyżby to jakaś maniera językowa była?

i w ogóle ciekawej treści posty tu wypisujecie.
skad domniemanie rozmiarow szpilki/zapalki?
skad pomysł z ewakuacją do lazienki po scenie łózkowej z udziałem Kristen?

Shelby1603

no cóż... działa tutaj nasza bujna wyobraźnia xD chociaż nie, to chyba wprawa w trafnym ocenianiu sytuacji :)

pati_gronek

Taka wprawa jest bezwartosciowa i na siłę 'stworzona', jesli się przez nią wyrabia zdanie, bez żadnych podstaw, w oparciu o które można byłoby to zdanie uzasadnic...jakkolwiek :>

pati_gronek

a widziałaś "little ashes"?? czy tylko foty :]

pudzian_69

a co do tematu to sądzę, że się nie rozbierze tylko będzie tak jak w książce.

pudzian_69

z Little ashes widzialam co tylko sceny 'erotyczne' < swoją drogą akurat to mogli zrzucic w obieg ;P>, calego filmu jeszcze chyba nie można znaleźć w sieci.

zarzuciłabym linki ale za dużo tu młodocianych. Nie chce się OSOBIŚCIE przykładać do ich demoralizacji i zgorszenia :p