W Zmierzchu mi się strasznie, ale to strasznie nie podobał. Był jakiś taki sztywny i nie, dla mnie nie był ani trochę seksowny. Widać mam inny gust niż te wszystkie zakofanki. -_- Większość z nich to głupie dziewczynki, które najeżdżają na każdego, który go obrazi. Z jedną to miałam do czynienia, które to z dumą obraża mój profil żeby za wszelką cenę obronić honor Pattinsonka.
Ale nie będę o tym pisać, bo zaraz pojawią się pełne oburzenia komentarze.
Gdzieś był o nim taki temat, że kłoda zagrałaby lepiej od niego. Uśmiałam się, ale myślę tak samo jak autor tamtego tematu. Uważam też, że mu daleko do przystojniaka i to bardzo dużo. Jest obleśny, a nie śliczny. A najgorszy jest widok jak ktoś całuje jego zdjęcie. Ble.
Gdyby nie Zmierzch może byłby dla mnie obojętny, ale teraz po prostu go nie trawię. Więc za grę mu daję 4, góra 5, a za ogólny całokształt 2.
PS. Jak nie grał w Zmierzchu to oczywiście nikt go tak bardzo nie uwielbiał, więc jak te dziewczyny mogą się uważać za fanki skoro lubią go za jeden film i do tego beznadziejny? (nie mówię, że wszystkie takie są) ;P
Mnie też się nie podoba ... ale myślę ,że marny z niego aktorek jest tylko taki znany bo zabłysnął w Zmierzchu i laski lecą na jego słodką buźkę (co nie znamy ,że jak tak myślę)i myślą ,że jest wielkim artystą...Lubię Zmierzch ale akurat jego gra aktorska nie przypadła mi do gustu. Jest jeszcze niedoświadczony a przed wszystkim młody. Jeszcze dużo przed nim i mam nadzieję ,że nie zmarnuje swojej kariery ... trochę musi się douczyć on doświadczonych aktorów takich jak : Johnny Depp,Robert De Niro, Anthony Hopkins, Morgan Freeman czy Al Pacino.Długa droga jeszcze przed nim ....
Pozdro.
M.