Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Przecież on nie jest ani ładny ani jakiś w ogóle cudny...fajnie zagrał swoją rolę i tyle!

_zozolinka_

Taylora znam po filmie " Rekin i Lawa" :D

_zozolinka_

No więc wspaniały aktor,Jego wygląd dla mnie nie ma znaczenia zresztą tutaj się ocenia sposób grania a nie wygląd!!! LUDZIE włączcie myślenie bo chyba Wam się wyłączyło...Robert jest bardzo uzdolnionym,młodym aktorem i to się liczy,osiągnął już wiele a z pewnością osiągnie jeszcze więcej.Ma bardzo dobry gust muzyczny,do filmu "Zmierzch" to on wybierał muzykę i wybrał GENIALNIE,piosenka "Never Think" jest jego własnym utworem(wspaniała piosenka) równiez pojawia się w "Zmierzchu",oprócz tego jest wyzwolony,ma swój styl,nie przejmuje się tym co inni mówią o nim i to się liczy...Jest sobą!!! sława GO nie zmieniła tak jak wielu innych po osiągnięciu sławy,a jeśli Wam się On "nie podoba" pod każdym względem to cóż...nie wchodzie na strony tam gdzie jest Pattinson i po kłopocie,nie będziecie musieli wysilać się na dodawanie takich tematów jak TEN...Pozdrawiam Fanów Roba...

RockerGirL

Nie powiedziałam że jest złym aktorem... owszem ze sławą sobie dość dobrze radzi...

_zozolinka_

widzisz Robert ma "takie coś" !!!zniewalające oczy i uśmiech! rzeczywiście nie jest on najpiękniejszy na świecie, ale nie to się liczy.A zresztą dobrze ,że ludzie mają różne gusta bo życie by było nudne!Nie obrażając Twojego zafascynowania taylorem to on ma nos jak kartofel i raczej nie jest dobrym aktorem mimo swoich mięśni bo w kinie wszyscy się z niego śmiali!pozdrawiam

ilcia22

Hmm... to z kim ty byłaś w tym kinie? A może ci się coś przesłyszało bo się śmiali z Roberta tylko nie chcesz się do tego przyznać...

_zozolinka_

Hehe,a no właśnie Taylor... Hmmm brzydal w Wilczej skórze :P,nie dość,że nie ciekawy wizualnie to do tego kiepski aktor...,nie ma swojego stylu,taki paniczyk w mokasynach...no sorry,ale tylko bezguście się nim interesuje,albo Ci których pociąga seksualnie(mam na myśli te sceny gdzie nie ma na sobie koszulki),ale wątpie żeby Dzieciak był pociągający dla dojrzałych kobiet... :):)

RockerGirL

My tu rozmawiamy o Robercie...

użytkownik usunięty
RockerGirL

Kurde, nie mogę się powstrzymać co by się nie wtrącić xD.

To co nam się podoba i nie moja kochana to kwestia gustu, tak zwana ocena subiektywna jeżeli wiesz co to jest. Nie da się ocenić urody obiektywnie, bo każdemu podoba się co innego kpw?

Co do aktorstwa się nie wypowiem, bo po pierwszej części do tej pory nie mogę się pozbierać. Rzuciła mnie na kolana i to bynajmniej nie z zachwytu. I na trzeźwo tego nie obejrzę, także zaczekamy aż będzie okazja co by się odstresować.

A przepraszam bardzo, co jest złego w ślinieniu się do męskiej klaty? Do tego jeżeli jest ładna i muskularna? Rozumiem, że Ty pragnęłabyś z Edwardem zgłębiać li i jedynie jakieś zakurzone tomiszcza rodem z XVw i dyskutować o prawach fizyki, teorii ewolucji i tym podobnych, nie? Taka intelektualna rozrywka. Edzio przecież mógłby barwnie odmalować tą epidemię, czy na co on tam zdychał...

I że niby E. tylko dla dojrzałych kobiet jest? ;P To wytłumacz mi ten fenomen, że na jego widok banda małolat ściąga majtki przez głowę.

Ale mi się on z wyglądu w ogóle nie podoba... Według mnie dość dobrze zagrał swoją rolę i już...

użytkownik usunięty
_zozolinka_

Wiesz, kiedy czytam takie posty to z dziką chęcią zgadzam się z Shelby. Inteligencja poniżej ogólnie przyjętych norm...

o kurdę, widać, że nie ogarniasz tej kuwety ;d

_zozolinka_

Z Roberta??ha ha częściej z Tylora.Cała sala była pełna i ludzie byli w różnym wieku.A kiedy się śmiali?? np.Tylor zdjął koszulkę jak bella spadła z motoru,scena w kinie jak mówi jej ,że on by jej nigdy nie skrzywdził,scena w domu jak chce żeby sie domysliła kim jest,kiedy się w wilka zamienił też.

ilcia22

Słabo... chyba jedynie Ty się śmiałaś, a cała sala piała z Ciebie :P