czy ktoś z was oddał już swój głos w MTV MA? Jeśli tak to mam prośbę... mógłby mi ktoś wyjaśnić jak mam się zarejestrować na stronie http://community.mtv.com/ , bo mi to nie wychodzi;( za nic nie mogę wpaść na to co mam wpisać w pole "URL". Błagam o pomoc. Musze oddać swój głos.
dziewczyno, czy ty na każdym forum zakładasz ten temat :o ?
aż poświęciłam 3 minuty i zobaczyłam, czy to naprawdę taka filozofia zarejestrować się tam :p.
jeśli za nic nie możesz wpaść na to, co masz wpisać w pole "URL" to proponuję przeczytać wskazówkę! :)
mianowicie: Your Profile URL is used to access your user profile page.
For example, choose "John123" and your profile URL is "community.mtv.com/profile/John123"
i uwaga, podpowiedź: zamiast john'a123 musisz wstawić swoje imię/nick/cokolwiek.
ee chyba nie trzeba tego tłumaczyć z ang xd?
nie no, zuch dziewczyna musisz być, skoro tyle forów obleciałaś. bo ja słyszałam, że teraz nie trzeba znać języków- wystarczy pościągać translatory. których tłumaczenia są niesamowicie beznadziejne i bezsensowne, ale Ci co to tam sobie tłumaczą w nich o tym nie wiedzą :)
tak więc ściągnij sobie translatora, który może przetłumaczy to tak:
Wasz szkic URL jest z drugiej ręki, aby napad twojego użytkownika sylwetka giermka.
Dla przykład obierz "Jana123" i wasz szkic URL istnieć "community.mtv.com/profile/John123".
enjoy.
to? a taka, co zakładała już parę wątków na ten sam temat. widocznie MTV odgrywa ważną rolę w jej życiu. a że pomimo tylu tematów nikt jej nie chciał pomóc to stwierdziłam, że się poświęcę.
maciejko- wyszła rejestracja ;) ?