Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Nie fajny, widać, że zadufany w sobie, a po za tym ani w harrym poterze, ani w zmierzchu, ani w rzadnym innym filmie mi się nie podobał. Po za tym grać u boku Kristen Stewart, no zal przecież ta ziewczyna jest totalnie beznadziejna.

Dusia15

żadnym! :<

po czym widać, ze zadufany w sobie?
czemu Ci sie nie podobał?
co- do oceny indywidualnych umiejętności aktora- ma pozostala obsada filmu, w tym Kristen?

Wezże napisz coś składnego i ładnie uzasadnionego skoro już porywasz się na nowy temat.
Co sobie myślałaś w chwili gdy kliknęłaś w załóż "nowy wątek"? Nie przyszło Ci do głowy, ze takie górnolotne myśli może mają już zarezerwowane miejsce w istniejącym już wątku?
Pokory trochę :<

Shelby1603

Zadufany w sobie? 'WTF?!'
Robert jest cholernie zdystansowanym do siebie facetem.
Nadal nie rozumiem, po co osoby, które go nie lubią marnują swój wielce cenny czas na pisanie na takich forach.

lilianna009

idąc tokiem twego rozumowania: a po co robią to osoby, które go lubią?

Shelby1603

po pierwsze mam za przeproszeniem w ....... co na mój temat myślą te jego rozpieszczone 13-letnie fanki(mam was na myśli). po drugie po prostu nie gra nic ciekawego, rzadne własne pomysły, wszytskich kopjuje i tyle. a do tej/tego co twierdzi, że ma dystans do siebie... no proszę cię, przecież to kolejna gwiazdka z hollywood. Łapie takich jak ty na swoją skromność na pokaz. !!! ALe to jest moje zdanie a wasze mam gdzieś, każdy tu pisze co mu się podoba i co uważa za słuszne do danych "aktorów" to w cudzysłowiu, bo aktorem go nazwać nie można.
Pozdrawiam wszytskich antyfanów Roberta Pattinsona
Klaudia

Dusia15

Odezwała się...pani wielce dojrzała "moimi-ulubionymi-gazetami-są-bravo-i-funclub"...

Kurczę, hm, pomyślmy...Zwykle jest tak, że jak ktoś kogoś lubi, to wchodzi na strony czy fora poświęcone tej osobie, czyta jakieś informacje czy dyskutuje z innymi fanami.
Ja na przykład nie wchodzę na fora gwiazdek High School Musical, Paris Hilton czy kogo tam jeszcze.
Mam serdecznie dość czytania w kółko tych samych komentarzy. Naprawdę jesteście nudni i łapiecie się jak tonący brzytwy jakichś beznadziejnych i bezpodstawnych argumentów.
Nie mam też ochoty czytać takich komentarzy, że widocznie jestem rozpieszczoną trzynastką, nie mam mózgu, jestem głupia etc., bo lubię Roberta, czy Kristen, czy w ogóle za to, że lubię cokolwiek czy kogokolwiek...

lilianna009

kur... chyba już pisałam że mam gdzieś wasze komentarze i nie potrzeby się kłócić moim zdaniem, bo to do niczego nie prowadzi. Ja mam swoje zdanie, ty swoje, i mam gdzieś opinie innych, Poprostu Robert Pattinson jest dla mnie zerem i czekam, aż ktoś w końcu zauważy, że on sobie na tą skromność(jak już pisałam) łapie takich naiwniaków jak wy.
I tak jestem "bardzo dojrzała" zjeżdżaj ze mnie i pisz co chcerz
Mam cię gdzieś
A hsm jak oglądasz to graltuluje, ja mam gdzie efrona- geja i tą vanesse czy jak jej tam.
NAJLEPSze są te gwiazdy, które nie ukrywają, że lubią sobie pogwiazdorzyć. A nie to co Pattisnosn(Święty czlowiek naprawdę, żal mi was........)

Dusia15

jak można określić czy ktoś jest zadufany w sobie i niefajny skoro się go nawet nie zna??? może tobie się nie podobał w żadnej z ról, ale jest grono osób, które twierdzą inaczej...