Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Odkrycie

użytkownik usunięty

Wyglada na to, że R. Pattinson jest zarejestrowany na polskim filmwebie, można do niego wysyłac prywatne wiadomości, ciekawe, czy odpisuje.

http://www.filmweb.pl/user/Robert_Pattinson

happyrainbow

eh... a już myślałam e to naprawdę on ;( buuuu!

tak! oczywiście że to naprawdę on! nie widziałeś ile tu oczywistych argumentów ku temu?! aż się roi :D

niektórzy nie potrafią myśleć

kiepskie gusta filmowe ma :<

No to która fanka sie odważy i napisze PW? :]

oo jaaaa xD

ale blogasek by się przydał, bo ci bez punkcików nie będą mogli się z nim skontaktować :(

użytkownik usunięty
diana6echo

Widocznie trzeba sobie zasłużyć, nawet na fw nie ma wszystkiego za darmo.

"ostatnio zalogował(a) się o 15:29, 9 kwietnia 2009 (Lubraniec, Wloclawek, Polska)"

z pewnością to on, niczym odkrycie Ameryki
zwłaszcza, że ma w ulubionych KOCHAJ I TAŃCZ i inne "BARDZO AMBITNE" filmy

użytkownik usunięty
waszka_4

Może czasem bywa w Polsce.

Włocławek!!! To koło mnie!! już lecę , może go jeszcze spotkam :D:D
haha xD
no ładnie. Ciekawe ile użytkowników/niczek FW się dało na to złapać :D

arwena16

Aha jeszcze coś ;) Popiełuszko w ulubionych filmach?
hm... no z z niego to rodowity Polak musi być ;)
zaraz się okaże że ma babcię, dziadka, matkę, wujka, chrzestnych z Polski :D
A Kochaj i Tańcz nie komentuję...

Hahaha ale się uśmiałam :D Pattinson bywa w Polsce i lubi kochaj i tańcz :D Jakiś Polak sobie profil załżył przecież nikt mu nie zabroni być wirtualnie Pattinsonem :D

Taa ciekawe czemu niby byłby zajerestrowany na POLSKIM FW.? ;/ to na pewno jestes ty... ;]

Leorentha

Pozatym gdyby to był on.. to niesadze zeby jako nick miał "robert Pattinson" Przeciez wiekszasc ma wymyslone i watpie zeby ktokolwiek miał swoje imie i nazwisko w niku . A ty napisałes Robet Pattinson zeby było wiadomo ze to on.. ( a jak nawet nie ty to ktos inny)

Leorentha

umysł dziecięcia zaprawdę cudowny jest :>

użytkownik usunięty
Leorentha

Ale on ma tam swoje zdjecie i to takie wyraźnie amatorskie, a nie jakieś retuszowane do galerii, ja jestem pewien, że to on, wyslałem do niego wiadomość prywatną, jak odpisze, to wam ją zacytuje.

doobraa. czeekamy ;] <znaaaakkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiii>

Słuchaj , takich zdjęć jest milion w necie . Sama mam ich takich kilka, myślisz, że to tak trudno ściągnąć z neta i wstawić tutaj ; ]]]] . Tyy , ja też czekam jak ci odpowie xd Śmieszno . ; p

Leorentha

Leoretha no weźże :<

Shelby1603

eh... słownik języka polskiego
sarkazm i ironia
2 hasła

Leorentha

Kompromitacja.

rattyMonster_

Nie myślałem,że tutaj tak śmiesznie może być. Będę śledził stronę bossskiego Roba na bieżąco :D

abramakabra

lepiej nie
lepiej na rower

diana6echo

I poco by miał zapisanych ulubionyc aktorów ..Siebie.?
;/

Leorentha

a tak w ogóle to jak sie wysyła wiadomosci bo niemoge tego obczaic.??

Leorentha

Każdy na awatarze ma takie specjalne miejsce, że jak je klikniesz, to pojawi się okno do którego możesz wpisać treść wiadomości i ją wysłać. Trochę tylko to upierdliwe, bo system nie jest dokładny i musisz "jeździć" kursorem po awatarze aż zmieni się na taką "rączkę" jak przy wszystkich linkach i wtedy klikasz. Tak jak mówiłem - to nie jest trudne, ale upierdliwe:/

jasne... juz w to wierze... pic na wode :P To na pewno nie jest on.

seYen

no to na pewno on!! nie widzisz avata?

Mnih

Taaaa juz by se zakladał konto na polskim filmwebie. ;/

Leorentha

Nie zauwazyłaś dziecko drogie jeszcze, że robisz z siebie za przeproszeniem idiotkę? Przepraszam że psuję Wam zabawę, ale no jak można nie załapać tak jawnej prowokacji, a raczej sarkazmu i ironii w tym wszystkim?
Nie kochana, to nie jest Rob, tak wszyscy o tym wiemy i robimy sobie z Ciebie jaja, Icek po prostu zauważył że jakiś idiota zafascynowany Robciem tak samo się nazwał, i chyba tylko po to żeby takie dziewczynki jak Ty mogły na niego najechać bo udaje Roba O.o No weź... Jak Cię proszę.

użytkownik usunięty
Uzalezniona

Bzdury, ten akurat jest prawdziwy, bo odpisal po angielsku na emaila, którego mu wysłałem, jak mi pani z angielskiego przetłumaczy, to tu napiszę.

buaahahaha to ironia czy sarkazm? :D 70 % polski zna biegle lub mniej biegle angielski :D

arwena16

Angielski to on zna przebiegle bo to TEN Robert. Mnie nie odpisał:( Icek, Ty szczęściarzu!

użytkownik usunięty
arwena16

Ja należę jeszcze do tych pozostałych 10 procent, bo dopiero się uczę, zresztą napisal takim angielskim na wysokim poziomie.

Ta dziewucha znowu na Ciebie naskoczy, że kłamiesz ;D

Uzalezniona

Czy ty to domnie pisałas.?? ;/ (eeeee) ???

Leorentha

Tak do Ciebie, nie załapałaś? Przykro mi, ale kobieto skończ.. Bo albo udajesz idiotkę, albo serio nią jesteś. Bo takiego przypadku jak Twój jeszcze nie spotkałam ;D

Uzalezniona

Ojaaa zal jakie dziecko sie znalazło..Które jest slepe i głupie.!!!zal mi cię dziewczyno.. ;/

Leorentha

O nie! Ty jednak jesteś prowokacją... A już miałam o Tobie pisać esej na temat dzieci puszczy w Internecie.

seYen

brawo! odkryłaś Amerykę!

midori_

za wikipedią:

Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.

W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.

Termin ten odnosi się również do sytuacji, zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami; rezultatów przeciwstawnych wobec zamiarów, czyli do zaburzenia przyczynowo-skutkowej struktury rzeczywistości.

Z pojęciem sarkazmu wiąże się wiele kontrowersji terminologicznych, ponieważ w literaturze przedmiotu, jak również w potocznym rozumieniu, sarkazm jest ściśle kojarzony – czasem nawet utożsamiany – z ironią. Niektórzy określają sarkazm jako ton ironiczny, inni jako ostrą krytykę personalną, szyderstwo. Komponentami sarkazmu są: zjadliwość, uszczypliwość, gorycz. O ile ironia w pewnych sytuacjach może być wyrazem życzliwości, czułości (Mój ty bohaterze; Ach, ty gamoniu), o tyle wypowiedzi sarkastyczne obciążone są negatywnym ładunkiem emocjonalnym.

Te 2 pojęcia zasługują na to, żeby je umiescic w oddzielnym temacie, ktory należałoby jeszcze odswieżać co chwilę, by byl widoczny, gdyby ktoś chciał znowu posłużyć się tym cudownymi srodkami :)

ale w ogole to smiesznie. Wszystko co było ciekawe i wartosciowe w jakims stopniu zostało tu juz powiedziane. Teraz może być tylko smiesznie. Więc dajmy tej smieszności się rozwinąc! :)

Jakiś idiota z Mojego Miasta podaje się za mojego Robercika ;/
Niech tylko się dowiem które to chore dziecko!!!

użytkownik usunięty

ta jasne;/ napewno to nie jest on;/ i wy w to wierzycie??;/

No jak to nie, skoro Ickowi odpisał? I to po angielsku! No heloł!!!

agent_0700

I to w trudnym angielskim języku! Że aż trzeba tłumacza, Robert nie posługuje się jakimś dziadowskim slangiem. On używa tylko wyszukanych słów, by przekazać w jak najpiękniejszy sposób,co czuje! Te emocje nim targające są tak wielkie jak pomnik Hitlera na żydowskim cmentarzu, kij że sięgają zera... ale ta szlachetność.
Tak, wierzymy w to że to on. I nie strzelaj tymi krzywymi ryjami koleżanko, bo to aż nie ładnie wygląda.

Uzalezniona

Ależ się temacik rozwinął xD
Kurcze chyba napiszę do robercika :D

arwena16

Czy wy seryjnie myślicie , że to on!?
O matko. Ktoś się pod niego podszywa , a wy robicie wielką afere!

ad. happyrainbow, czy Ty wiesz co to takiego ironia? Sarkazm? Żart? Radziłabym Ci się szybko z tym zapoznać, bo póki co błądzisz.

Uzalezniona

oh nie, nie! nie wierzę! lubraniec, włocławek? to u mnie! tak też mi się nie raz wydawało, że go mijam na ulicy! no to na pewno on! ohh... Robercik w moim mieście! jak cudownie!

Ethlinn

włocławek?! to niedaleko mnie!!!! Już lecę na spotkanie!!!!

użytkownik usunięty
Uzalezniona

Odpisał mi!!!!!!!!!!!

Mogą się pojawić błędy, bo moja nauczycielka jest z Ameryki i średnio dobrze mówi po polsku:

"Cześc, dzięki za Twój list, przeczytałem go bardzo uważnie i odpowiem na Twoje pytania. Faktycznie bywam w Polsce, moja babcia z tamtond jest, mieszka we Włocławku i lubie ją bardzo odwiedzać. Założyłem sobie konto na filmwebie, żeby ludzie i moi fani mogli do mnie pisać wiadomości, następenym razem kiedy będę w Polsce i nie zapomnę, to sam napiszę coś na waszym forum, jeszcze raz dzienki za list. Do zobaczenia"

buahaha xD
ejj cóż za zbieg okoliczności :)
Pattinson ma babkę z Polski i Radcliffe również xD
niedługo dowiemy się że to ich wspólna babka xD
tylko że to w następnym odcinku programu "zróbmy sobie z was jaja " xD

c.d.n ;)