Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 098 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Po angielsku nie zrozumiałam wszystkiego a teraz wykminiłam to i swierdzam ze twilightowa parka niezbyt za sobą przepada
http://www.youtube.com/watch?v=6YvRMGYYEK8&feature=related

IKnowWhatYouAre

a na podstawie czego coś takiego wywnioskowałas? Bo ja tam nie widzę nic co wskazywałoby na to ;]
Oni tam w większości pytań żartują, po co doszukiwać się jakiegoś drugiego dna?

IKnowWhatYouAre

oni się lubią i to cholernie :P na podstawie jednego wywiadu, to możesz sobie wnioskować Bóg wie co. Ale wystarczy, że poczytasz czy obejrzysz inne wywiady ;)

polecam na przyszłość ;)

IKnowWhatYouAre

także moge powiedziec,ze oni bardzo sie lubia:) poczytaj sobie inne wywiady to zobaczysz jak RoB odnosi sie do Kristen i na odwrot:) oni sa przyjaciolmi:) jeszcze nigdzie nie widzialm by odnosili sie do siebie nie przyjaznie:)

milena_misiek89

no nie wiem w po tym wywiadzie można wnioskować ze się sprzeczają ze sobą.Z reszta teraz to wszystko pod ublikę jest robione.On niby tak ja wielbi a jej dogryza a ona dlatego ze na siłę ich parują to chce udawac ze go nie lubi i jest oschła do niego.Takie moje obserwacje.

IKnowWhatYouAre

Jakby się nie lubili to moim zdaniem nie zgodziliby się zagrać sceny w "zmierzchu" gdzie ona wsadza mu palec do ust, a potem wkłada go do swoich...no helouu jakby się nie lubili nie zrobiliby czegoś takiego xD takie moje obserwacje.

arisa_

o.O

macie bardzo dziwne obserwacje...^^

Shelby1603

hahahahahaha :D nie no... ludzie, na jakim świecie Wy żyjecie? :P jeśli na prawdę tak Was interesuje co jest pomiędzy Kristen i Robem, to pooglądajcie i poczytajcie trochę, bo to się robi śmieszne :D w tym wywiadzie, we Francji, oni się po prostu przekomarzają. W innych znów Rob mówi, że kocha Kristen, że śni o niej itd, ale chwilę później mówi, że to wszystko to tylko żarty. Głównie z prasy i wścibskich ;)

masquerade__

Hehe no ja właśnie oglądałam ten wywiad i rzeczywiście nie widze w tym niczego wskazującego na to że sie nie lubia, a wrecz przeciwnie. Widzialam np na forum dotyczacego Jacksona Rathbona adresy na ktore mozna do niego napisac np o autograf itd? Czy macie moze takie tylko do Roberta?

alex139

Przeciez oni sie bardzo lubia! wystarczy poczytac o o sobie nawzajem lubia a po drugie oni w tym filmuku jaja se robia:P heh:D ni moga :)

karolina9314

Oni podczas tego wywiadu zrzucają się w większości z tych wszystkich dziwnych i niezrozumianych plot jakie sie wytworzyły na ich temat np ze Robert śmierdzi itd. Mnie sie osobiscie bardzo wywiad podobał :D

alex139

Po pierwsze:
Aktor musi grać, nawet jeżeli drugiego nie lubi. Bo aktorstwo i prawdziwe życie nie powinny sobie wchodzic w paradę. Czy wy nie widzicie, że autorka tematu, ma cichą nadzieję i jej nie wyperswadujecie, że się lubią? Poza tym tylko Pattinson i Stewart to wiedzieć mogą.

LilyRoseMelody

w sumie to tak :P nie ma to jak młodzieńcze (lub nawet dziecinne) zauroczenie w aktorze :P która z nas tego nie przechodziła? :P

masquerade__

OMG..żartujecie? Sugerujecie , że jestem zazdrosna o Pattinsona? haha dobre.Lubie go nawet ale nie wzdycham do niego jak te napalone obsesyjnie fanki itp. Nawet mi się nie podoba , ani trochę.

IKnowWhatYouAre

oj oj :P

no niet. Ja chyba należę do tych napalonych fanek O.o

To cóz tu robisz? Czyżbyś była fanką tylko jego talentu aktorskiego, bądź co bądź, ale dość dyskusyjnego? :]
Ja tam nie wiem co Wy chcecie sobie na siłę wmówić.
Sama cenie go w pierwszej kolejności za wygląd. W drugiej za jego 'pozasceniczne' zachowanie, które miałam jednak okazje w jakims tam stopniu poznać także ze względu na zainteresowanie wyglądem. Dopiero potem dostrzegam jego umiejętnosci aktorskie i talent, choc przyznaje otwarcie, że patrze cały czas na niego właśnie przez pryzmat jego 'walorów zewnętrznych', wiec moja ocena jest jak widać cholernie obiektywna :p
I jakoś nie mogę przekonać się do tego, że ktoś ocenia go w innej kolejności^^ Wiem, oceniam wg własnej osoby. Ale wiem, ze mam racje
hi hi hi :<

:P

IKnowWhatYouAre

ja powiem tak :) koleś podobał mi się HP w Zmierzchu moja ocena o nim troche spadła, zrobił się wielki szum o jego osobie więc chcąc nie chcąc wszędzie napotykałam na wywiady z nim itp i myślę że jest całkiem spoko kolesiem ... a co do jego gry aktorskiej to jest trochę przereklamowany ... A wracając do głównego tematu to oni się lubią wystarczy dostrzec to jak na siebie patrzą podczas gdy jedno mówi drugie uważnie słucha a nie rozgląda się i zastanawia kiedy koniec

Angelika_spox

Przecież to widać, że oni się lubią :) To oczywiste xD

angie_86

Walory zewnętrzne mówisz , oczywiście na takie rzeczy zwraca się pierwszorzędowo uwagę ale mnie zainterosowało to w jaki sposób Pattinson zachowuje sie w czasie wywiadów.Lubię analizować u niego te różne gesty , miny i to co mówi bo lubię sie doszukiwać róznych rzeczy , żeby go rozszyfrować.Trochę mnie zaintrygowała jego osobabo tak anprawdę nikt nie wie jaki jest.Zastanawia mnie też czy Rob to naprawdę jest taka wyjątkowa osobowośc czy poprostu szary człowieczek , z którego zrobiono cudo bo zagrał idealnego faceta w filmie.A tak poza tym uważam ze jego kariera jest watpliwa bo jest juz zbyt przereklamowany , mysle ze juz został zaszufladkowany.Tak to juz jest zagrać w takim filmie jak Twilight.Tak samo ma Radcliffe , juz zawsze będzie Harrym Potterem.To przykre ale tak juz niestety bywa w show biznesie.Jesli Rob jescze pozwoli reklamować swoja sylwetka wszystko co się da to wkrótce zobaczymy go na opakowaniach płatków śniadaniowych xDD

IKnowWhatYouAre

Jeśli tak patrzeć na jego wypowiedzi to się szykuje ślub jego i Kristen! http://www.youtube.com/watch?v=ed4J3tx3-yw W tym wywiadzie sam Robert mówi, że się oświadczył Kristen!