Po angielsku nie zrozumiałam wszystkiego a teraz wykminiłam to i swierdzam ze twilightowa parka niezbyt za sobą przepada
http://www.youtube.com/watch?v=6YvRMGYYEK8&feature=related
a na podstawie czego coś takiego wywnioskowałas? Bo ja tam nie widzę nic co wskazywałoby na to ;]
Oni tam w większości pytań żartują, po co doszukiwać się jakiegoś drugiego dna?
oni się lubią i to cholernie :P na podstawie jednego wywiadu, to możesz sobie wnioskować Bóg wie co. Ale wystarczy, że poczytasz czy obejrzysz inne wywiady ;)
polecam na przyszłość ;)
także moge powiedziec,ze oni bardzo sie lubia:) poczytaj sobie inne wywiady to zobaczysz jak RoB odnosi sie do Kristen i na odwrot:) oni sa przyjaciolmi:) jeszcze nigdzie nie widzialm by odnosili sie do siebie nie przyjaznie:)
no nie wiem w po tym wywiadzie można wnioskować ze się sprzeczają ze sobą.Z reszta teraz to wszystko pod ublikę jest robione.On niby tak ja wielbi a jej dogryza a ona dlatego ze na siłę ich parują to chce udawac ze go nie lubi i jest oschła do niego.Takie moje obserwacje.
Jakby się nie lubili to moim zdaniem nie zgodziliby się zagrać sceny w "zmierzchu" gdzie ona wsadza mu palec do ust, a potem wkłada go do swoich...no helouu jakby się nie lubili nie zrobiliby czegoś takiego xD takie moje obserwacje.
hahahahahaha :D nie no... ludzie, na jakim świecie Wy żyjecie? :P jeśli na prawdę tak Was interesuje co jest pomiędzy Kristen i Robem, to pooglądajcie i poczytajcie trochę, bo to się robi śmieszne :D w tym wywiadzie, we Francji, oni się po prostu przekomarzają. W innych znów Rob mówi, że kocha Kristen, że śni o niej itd, ale chwilę później mówi, że to wszystko to tylko żarty. Głównie z prasy i wścibskich ;)
Hehe no ja właśnie oglądałam ten wywiad i rzeczywiście nie widze w tym niczego wskazującego na to że sie nie lubia, a wrecz przeciwnie. Widzialam np na forum dotyczacego Jacksona Rathbona adresy na ktore mozna do niego napisac np o autograf itd? Czy macie moze takie tylko do Roberta?
Przeciez oni sie bardzo lubia! wystarczy poczytac o o sobie nawzajem lubia a po drugie oni w tym filmuku jaja se robia:P heh:D ni moga :)
Oni podczas tego wywiadu zrzucają się w większości z tych wszystkich dziwnych i niezrozumianych plot jakie sie wytworzyły na ich temat np ze Robert śmierdzi itd. Mnie sie osobiscie bardzo wywiad podobał :D
Po pierwsze:
Aktor musi grać, nawet jeżeli drugiego nie lubi. Bo aktorstwo i prawdziwe życie nie powinny sobie wchodzic w paradę. Czy wy nie widzicie, że autorka tematu, ma cichą nadzieję i jej nie wyperswadujecie, że się lubią? Poza tym tylko Pattinson i Stewart to wiedzieć mogą.
w sumie to tak :P nie ma to jak młodzieńcze (lub nawet dziecinne) zauroczenie w aktorze :P która z nas tego nie przechodziła? :P
OMG..żartujecie? Sugerujecie , że jestem zazdrosna o Pattinsona? haha dobre.Lubie go nawet ale nie wzdycham do niego jak te napalone obsesyjnie fanki itp. Nawet mi się nie podoba , ani trochę.
oj oj :P
no niet. Ja chyba należę do tych napalonych fanek O.o
To cóz tu robisz? Czyżbyś była fanką tylko jego talentu aktorskiego, bądź co bądź, ale dość dyskusyjnego? :]
Ja tam nie wiem co Wy chcecie sobie na siłę wmówić.
Sama cenie go w pierwszej kolejności za wygląd. W drugiej za jego 'pozasceniczne' zachowanie, które miałam jednak okazje w jakims tam stopniu poznać także ze względu na zainteresowanie wyglądem. Dopiero potem dostrzegam jego umiejętnosci aktorskie i talent, choc przyznaje otwarcie, że patrze cały czas na niego właśnie przez pryzmat jego 'walorów zewnętrznych', wiec moja ocena jest jak widać cholernie obiektywna :p
I jakoś nie mogę przekonać się do tego, że ktoś ocenia go w innej kolejności^^ Wiem, oceniam wg własnej osoby. Ale wiem, ze mam racje
hi hi hi :<
:P
ja powiem tak :) koleś podobał mi się HP w Zmierzchu moja ocena o nim troche spadła, zrobił się wielki szum o jego osobie więc chcąc nie chcąc wszędzie napotykałam na wywiady z nim itp i myślę że jest całkiem spoko kolesiem ... a co do jego gry aktorskiej to jest trochę przereklamowany ... A wracając do głównego tematu to oni się lubią wystarczy dostrzec to jak na siebie patrzą podczas gdy jedno mówi drugie uważnie słucha a nie rozgląda się i zastanawia kiedy koniec
Walory zewnętrzne mówisz , oczywiście na takie rzeczy zwraca się pierwszorzędowo uwagę ale mnie zainterosowało to w jaki sposób Pattinson zachowuje sie w czasie wywiadów.Lubię analizować u niego te różne gesty , miny i to co mówi bo lubię sie doszukiwać róznych rzeczy , żeby go rozszyfrować.Trochę mnie zaintrygowała jego osobabo tak anprawdę nikt nie wie jaki jest.Zastanawia mnie też czy Rob to naprawdę jest taka wyjątkowa osobowośc czy poprostu szary człowieczek , z którego zrobiono cudo bo zagrał idealnego faceta w filmie.A tak poza tym uważam ze jego kariera jest watpliwa bo jest juz zbyt przereklamowany , mysle ze juz został zaszufladkowany.Tak to juz jest zagrać w takim filmie jak Twilight.Tak samo ma Radcliffe , juz zawsze będzie Harrym Potterem.To przykre ale tak juz niestety bywa w show biznesie.Jesli Rob jescze pozwoli reklamować swoja sylwetka wszystko co się da to wkrótce zobaczymy go na opakowaniach płatków śniadaniowych xDD