Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Czy ja się przesłyszałąm czy on powiedział : ,,I've been playing in Poland''???
http://www.youtube.com/watch?v=egZfuonQJlM&feature=related
Wsuchujcie się od 3:30 minuty

IKnowWhatYouAre

Kurcze, wyraznie slysze, ze mowi 'Poland'! To dziwne, przeciez...nie byl w Polsce! Chyba, ze o czyms nie wiemy...

sandy1989

no wąłsnie , kurde...ja tez przewijałam i słysze ciągle Poland , le niby kiedy miał być w Polsce?
A i mam proźbe , mógłby ktos to przetłumacyz bo nie za bardzo rozumiem tego wywiadu
http://www.youtube.com/watch?v=TIG2wMP_Kys&feature=channel_page

IKnowWhatYouAre

no też tak słysze :DD Poland restaurant ? ;>
alee kurde nie rozumiem większości :/ i denerwuje mnie niezgranie czasu z obrazem ... :/
i tak na marginesie to widze,ze Robert przejął cały wywiad <chyba,że później jest Kristen ^^' oglądałam tylko do 3:40 chyba xDD>

Immortal_

A moze on mowi 'pool' .. basen? Ze cwiczy na basenie.. ?

Risae

ja tam restaurant słysze ;] więc chyba nie ^^'

Immortal_

Jak na mój gust mówi Portland. I to by się chyba zgadzało.

IKnowWhatYouAre

On mówi,że grał w Portland!!! Geez ludzie nie słychać "r", nawet jakiś człowiek z holandii to usłyszał

nathalienyx15

a kupa ^^'
to my mamy słuch uszkodzony xDD

Immortal_

tez slysze caly czas Poland, i to nie dlatego ze teraz ktos tak napisal i zwracam na to uwage, ale wywiad ogladalam juz wczesniej i tak mnei to zaintrygowalo, chociaz...eh w Polsce?! <mysli>

flippi

Mówi "Portland". Wymawia "po:tlənd", a Poland byłoby "pəulənd" :)

fakamaka

och masz racje ;) przy takim fachowym wytlumaczeniu to juz nie mam szans ;p no ale zawsze taka nutka nadzieji była, że Polska nie jest takim zacofanym krajem... cóż nadzieja matką głupich u nas są tylko Mroczkowie, haha xD

flippi

Ah Mroczkowie, Robert to brzydal przy nich :P

fakamaka

haha i na dodatek Mroczków jest dwóch, a co dwa Mroczki to nie jeden ;p

flippi

mimo wszystko wolę Roberta xDD macie Mroczków dwóch w gratisie xDD

Immortal_

niezmiernie sie ciesze, zawsze chciałam mieć romans z Mroczek Brothers ;p haha xD
kurde, wkurza mnie to zdjęcie Roberta na stronie głównej, trzeba go wkońcu zmienić -.-

flippi

No... Fakt. Stare jakby xD
NNie mam nic przeciwko zdjęciu w czerwonych slipkach <hahaha>

Immortal_

hahahaha nie! to ja już wole to ;p omg... to w slipkach jest straszne, widać że laski kochają go za role Edwarda, bo nie wierze że tym zdjeciem wygrał konkurs na najwieksze przyrodzenie !! xD no way!

flippi

Swoją drogą ciekawe jak to odkryli :D mnie się jeszcze w HP podobał :DDD

Immortal_

w HP to sie kazdej podobał xD bo w porownaniu do coraz brzydkiego Daniela albo Ruperta to on wypadał bossssko ;p

flippi

hahahhah swoja droga na tym zdjeciu w slipkach to on wyglada jakby nie mial nog od kolan w dol i dloni xD hahahahaha no popatrzcie ;p sami/same ^^

flippi

ejj faktycznie xD nie zwróciłam na to uwagi ^^
i chyba nie musze pisać na czym się skupiałam haha

Immortal_

zboczuchu!! ;p <hahahahahahahahahahahahahahahahhaha>

flippi

jaaa? przecież na twarz patrzyłam xD
o czym Ty myślisz haha ;D

Immortal_

buahahah o blagam
te slipy ładne XD
takie skromne:)

flippi

hey co jest z tymi czerwonymi slipkami??? gdzie to zdjęcie jest??? mógłby mi ktoś linka puścić, bo mnie to niezmiernie zaintrygowało...

violeta

prosze bardzo: http://celebrudy.blogspot.com/2008/12/polskie-modzie-wampir-pattinson-ma.html

sandy1989

to nie jest on tylko głowe pattinsona wkleili temu gościowi!!!!!!!
ale wy ciekawe jesteście omg,pfff>

IKnowWhatYouAre

Niestety, ale to było "Portland". Szkoda.

Sheesha

ON POWIEDZIAŁ POLAND:)!!!!!!!!!!!!!!!
za krótki;)

MjBks

Niestety, jak na moje, powiedzial Portland. Tak mi sie wydaje.
Chociaż wolałabym usłyszeć Poland, z wiadomych względów :))

kogut93

po pierwsze on na 100% mówi POLAND. a po drugie to ktoś za niego podstawia głos.

IKnowWhatYouAre

Z tego co zrozumiałam to on mówi, że grał w Londynie w jakiejś Polskiej restauracji.

sloneczko161

uuuups i nasze nadzieje prysły xD
Chociaż ja tam nic nie rozumiem...

ChiliPorcelain

I've been playing in Portland. no niestety, nie Poland ;/

Kiki_3

Jka macie ochot , to nie wiem czy Wam juz podowałąm , mój filmik o Robbim :PP
http://pl.youtube.com/watch?v=MbyH1ELY8hI

IKnowWhatYouAre

fajny ten filmik ;] chociaż powiem szczerze, że Robert tak na dobrą sprawę wyprzystojniał dopiero teraz, znaczy w Twilight, bo jak obejrzałam fragmenty filmów w których grał (na tym Twoim filmiku własnie ;) ) to wydaje mi sie jeszcze taki dzieciuch, a teraz juz tak fajnie wygląda tak dojrzalej ^^ bardziej męsko (?) wiecie o co mi chodzi? ;>

flippi

Wiem :D
Boziu... Jak go zob w tym pierwszym filmie [Vanity? noo... wiecie jakim xD] to spadłam z krzesła. Mamusiu! Ja musze mieć ten film!

IKnowWhatYouAre

właśnie wczoraj też to odkryłam ..
i patrze a tu taki temat ..
muszę sie wypowiedzieć .. ;D
więc dla mnie on tam mówi Poland ..
bez dwóch zdań ..
ale nie wiem o co dokładnie chodzi ..

Misery_

immortal ale jego nie ma na tym filmie bo to bya tylko jedna scena i ją wycieli , no chyba , że zakupisz np w empiku vanity fair z dodatkami to tam powinno być

IKnowWhatYouAre

aaaaa :((
ale dobrze wiedzieć :D bo nie bede sie już tak zabijać zeby sciagnać ^^

Immortal_

trzeba bylo poprosić świętego Mikołaja o film ;p ale wlasnie wg mnie to w tym filmie on wygląda jak taki dzieciak kurde... no nie wiem, mamy inny gust po prostu ^^ ale wlasnie mi sie dopiero w twilight podoba ;] taki dojrzalszy xD

flippi

Już dostałam kupe zdjęć Roberta ze Zmierzchu ;D i z VF :)) i teraz sie zastanawiam gdzie by je tu "wystawić" w pokoju xDD
Swego czasu lubiłam takich jak jest w tym filmie xDD i coś mi zostało :p

Immortal_

Widziałam że cześć tutaj mówiła ze głos nie jest dograny z obrazem.
Ten sam wywiad, tyle ze jest dobrze zgrane:)) i może coś wyczytacie z ruchu jego warg ^^
na moje to on mówi i tak Portland, niestety ;p
http://pl.youtube.com/watch?v=q1TTA4RDo1o&feature=related

kogut93

Hm... Tego jeszcze nie robiłam-czytać z ruchu warg :) ale... w sumie jakie to ma znaczenie czy Poland czy Portland? ;> i tak czas przeszły xDD

Immortal_

Poza tym na pewno on mówi Portland, bo to byłoby logiczne, skoro tutaj : http://zmierzch.filmweb.pl/f462441/Zmierzch,2008/ciekawostki jest, że kręcili ten film w lokalach zdjęciowych z Portland :)

kogut93

ON MÓWIO
i'VE BEEN PLAYING I POLAND...RESTAURANT YOU KNOW..
cZYLI GRAŁ W JAKIEJS POLSKIEJ RESTAURACJI..WSŁUCHUJCIE SIE

Justine_3

To jest zdecydowanie Portland restaurant,bo to miasto widziałam (chyba) w książce...A poza tym,to był wywiad na planie filmu Twilight,więc raczej w polskiej restauracji nie nagrywaliby jednej z moich ulubionych scen...

IKnowWhatYouAre

nie, nie powiedział Poland, powiedział Portland - to jest miasto ;) zapytali się go czy ma swój zespoł, a on odpowiedział, że to w sumie nie jest zespół jako prawdziwy, tylko, że grywa z jakimiś ludźmi w różnych miejscach, pubach etc. i, ze np. był w Portland. ;)

Lirit_Choiseul

Ten dziennikarz zapytał go chyba czy kiedykolwiek Robert był w Europie. (Chociaż niezbyt dobrze usłyszałam.)Więc mówi, ze w Londynie i to drugie to raczej nie jest Portland, bo Portland jest w USA.

IKnowWhatYouAre

to sie przeslyszalas ..:))Portland..nie Poland :))()