Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Oglądałem wszystkie dotychczasowe części "Zmierzchu" i tam Robert kompletnie mnie nie
porwał. Przez jakiś czas myślałem sobie, że to świadczy o jego aktorstwie, ale po
przeczytaniu pierwszej części Zmierzchu i obejrzeniu "Remember me" stwierdziłem, że
zwyczajnie nie miał tam pola do popisu. W tym drugim filmie grał właśnie tak, jak powinien.
Był ludzki, miał ludzkie odruchy, wypadł jak najbardziej naturalnie i... był przekonywujący.
Mam w planach obejrzenie "Wody dla słoni" i, szczerze mówiąc, jestem pełen entuzjazmu. Z
czystym sumieniem Robertowi stawiam mocną siódemkę. Jeśli skopie "Wodę dla słoni" -
no to się zmieni. Pozdrawiam.

Two_P

Zgadzam się ,ale tylko w połowie:) Przyznam ,że jestem wielką fanką sagi:''zmierzch'' ,ale obiektywnie mogę powiedzieć ,że to nie jest jakaś super ambitna produkcja,choć wciągająca.Co do "twój na zawsze" to też to widziałam i byłam tam zachwycona Robertem ,jak piszesz był ludzki i naturalny ,pokazał wreszcie na co go stać.Sądzę ,że to świetnie zapowiadający się młody aktor :)

MarthaEwa

Ja nadal uważam, że do dobrego aktora mu jeszcze daleko. Nie zachwycił mnie jeszcze w żadnej ekranizacji, ale nie przekreślam go.