Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Hej musicie zobaczyć ten filmik jak polskie fanki wczoraj wołały za Robertem hehe http://www.youtube.com/watch?v=NJE5ZDtl0zU

agulina44

czy one mówiły coś ,,Warszawa'' ? skąd wiadomo ,że to Polki?

agulina44

Polskie fanki??? A skąd to wiesz? Ja nie słysze tam ani jednego polskiego słowa. A ten cały Robert to chyba zaczyna mu do główki woda sodowa uderzać:( To smutne.A tak fajny był.

Zuzanna3339

Tak, mi też się coś tak zdaje... I to granie skromnego podczas wywiadów. Nie wierzę, że on jest naprawdę AŻ TAK skromny.
A w tym filmiku było słychać, jak dziewczyny krzyczą "Robert, chodź do nas".

Dzasmin

dlaczego ma udawać?
Jestem pewna że nie jest jakis zakompleksiony bo to by było widać po zachowaniu.Szzczerze to ten koles to dla mnie jedna wielka zagadka....wedł€g mnie ma juz po prostu dosyć tego szumu wokół siebie , przypuszczam ze rob raczej nie przepada za takimi zwariowanymi tłumami i imprezami typu Oscary

Dzasmin

One chyba krzyczą "Robert! Chodź do nas!", a ktoś pod tym filmikiem napisał: "who's the bitch who said "'take a shower'??"... Padłam xD Możliwe też , że mogły powiedzieć "Come to us" ;)

agulina44

A rzeczywiśćie na końcu słychać:) Ile ja bym dała,żeby byc na ich miejscu... A ten się nawet nie spojrzał:/ Chyba zaczynam go nie lubić.

Zuzanna3339

Nie wiem czy zaczyna czuć się wielką gwiazdą, ale to nie zmienia faktu, ze jest boski :D. Ja i tak szaleję na jego punkcie, jak jakaś dwunastolatka. Oby chamidło się z niego nie zrobiło.

Dzasmin

heh On nie zna polskiego więc nie wiedział co do niego wołają ;p

Dzasmin

ej no halo po pierwsze nie rozumial co gadaja a po drugie jakby mial tak podchodzic do kazdego kto go wola to z tamtad niegdy by do domu nie wrocil :)

kristen_18

Zgodzę się z Tobą:) Rzeczywiście, gdyby miał być na każde zawołanie fanów, to na serio do domu by nie wrócił;) Z resztą mu się nie dziwię, ja na jego miejscu bym była zmęczona wiecznym rozdawaniem autografów, strzelaniem fotek i piskami szalonych fanek... Choć nie powiem, bo chciałabym się znaleźć na miejscu tych lasek;P

kristen_18

Ja myślę, że on też nie odwrócił się dlatego, że chce normalnie żyć i próbuje fanki ignorować, bo jak właśnie by zaczął się zatrzymywać przy wszystkich fankach to do domu nigdy by nie wrócił. Też bym chciała go zobaczyć, choćby z tak daleka jak one... :/

agulina44

krzyknęły po polsku, żeby się wyróżnić?? Nie rozumiem czemu użyły naszego języka... a nie angielskiego. heheh... ah te polskie fanki ...

Magda___lena

No dokładnie i taką szansę zaprzepaścić ech choc wsumie gdybym ja była na ich miejscu to bym chyba nie była w stanie słowa wydusić bo bym była pod takim wrazeniem ,że widzę Roba na żywo

agulina44

A tak wogóle nie chciałabym być teraz w skórze tych lasek ,napewno sie obwiniają,ze miały taką szanse kurcze i tak to zawaliły ech

agulina44

niech ktos pomoze ;D bo w tym linku http://www.youtube.com/watch?v=O_4a7eQJYVQ gdzies koło 3min..babka sie pyta o North-West women i on cos mowi,ze byl 2 miesiace w Pool,Pole,Polen,Poland co on tu powiedzial ;p?

A_llex

Portland :)

Magda___lena

Portland ;D
juz był jakiś wątek o tym ;))

Immortal_

ok wielkie dzięki! mozliwe,ze byl juz taki watek,ale tyle ich jest,ze poprostu przeoczylam ;)...z drugiej strony szkoda,ze to nie bylo Poland, tylko dwie literki mniej ;)

A_llex

Gdyby Robert był w Poland to już byśmy o tym wiedziały, czyż nie? ;>?

lilianna009

Oh.. Jak bym na pewno wiedziała jakby Robert był w Poland :D. A można było domyśleć się, że to Potland, bo Portland leży w stanie Waszyngton, a w tym stanie, jeśli się nie mylę, było nakręcane "Zmierzch".

gosz120

Dokładnie. A teraz kręcą w Vancouver ;).

lilianna009

Teraz to znaczy niedługo już ;). Po TCA się zaczną próby, a od 17 kręcą :).

lilianna009

Po TCA? Co to jest "TCA"? :) Ja już nie mogę się doczekać premiery "New Moon". Wiecie może, czy to prawda, że 12 sierpnia ma się pojawić nowy trailer New Moon?

gosz120

Teen Choice Awards ;)
Nadal można głosować. Można głosować codziennie ;). Tylko trzeba być "teen" albo sobie ustawić taką datę w swoim profilu, jak się rejestruje :).
http://www.teenchoiceawards.com/

lilianna009

A wiesz może czy ta gala będzie pokazana w polskiej telewizji? Jak tak, no jakim kanale i kiedy? :)

gosz120

Powątpiewam. MTV było, bo w końcu MTV mamy. Chyba pozostało nam ogladać w internecie dzień czy kilka dni później ;).

lilianna009

Szkoda. MTV oczywiście oglądałam :D nie mogłam takiej okazji przegapić :P

gosz120

Ja jeszcze wtedy niezbyt przepadałam za filmem i aktorami. Na początku lipca jeszcze raz do tego podeszłam, no i bum ;). Ale mam na komputerze ściągnięte. Wprawdzie bez jakichś głupich napisów, bo w sieci są tylko, oczywiście, portugalskie (słowo daję, żadnych napisów do jakiegoś filmu nie ma, ale portugalskie, a jak!, są), ale nie trudno zrozumieć ;).

lilianna009

Hej, jakbyś gdzieś na necie natrafiła na ta galę TCA 2009 z polskimi napisała podałabyś adres? :P
Wiesz, moze z kim jest Robert na tym zdjęciu? http://vampiresdaily.com/gallery/displayimage.php?album=255&pos=15

gosz120

To Megan Fox

Zaczytana_xD

Szczerze mówiąc ( a raczej pisząc) tak mi się wydawało, ale nie byłam pewna, bo się zastanawiałam co ONA z nim robi? Niby on do niej zarywał, czy ona do niego, ale później nic nie było o nich słychać...

gosz120

Hej mam pytanie... W tym wywiadzie http://www.youtube.com/watch?v=ndRrUaIDl-k&feature=related jest taki moment, że mówią o tym, że Robowi się swoje imię nie podoba i kiedyś w innym wywiadzie powiedział, że jemu się podoba Spunk Ranson. Pamietacie w jakim to wywiadzie było? Jak tak moglibyście podać adres z poslkimi napisami, albo chociaż napisać co to za wywiad?
Z góry dziękuję :)

gosz120

http://www.youtube.com/watch?v=Jcp3_vl7DmA&feature=related w którymś z tych wywiadów, tzn. w którejś części ;).
Nie mogę teraz za bardzo sprawdzać, bo jestem na limitowanym ;).

lilianna009

A masz może link do filmiku z polskimi napisami? Bo ja pamiętam, że kiedyś oglądałam, ale z polskimi napisami, bo ja z angielskiego niewiele umiem, prawie nic, bo się niemieckiego uczę...