Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Biedny człowiek...Pewnie nie wiedział w co się pakuje,kiedy poszedł na casting do Zmierzchu!A teraz:zero prywatności,jego zdjęcia na okładkach gazet i wszędzie w internecie i najgorsze - tłumy rozwrzeszczanych nastolatek wokół które próbują go "rozszarpać" (to znaczy pocałować lub co gorsza zgwałcić :D ).Niby wydaje się śmieszne,ale dla tego kolesia to musi być straszne.Ja bym się bała gdyby tysiące obcych mi facetów pożerało mnie wzrokiem i krzyczało na mój widok(o reszcie nie będę wspominać)...

Leticia

Cóż, też mu współczuje jednocześnie śmiejąc się z jego naiwności. Tak naprawdę jest on wystraszonym kojotem, który nie ma bladego pojęcia o show biznesie. Ameryka jest siedliskiem ''napranych'' dzieciaków (nie mówię tu o narkomani). Jest aktorem tylko jednej roli, który zgaśnie szybko po ostatniej części Zmierzchu. W przeciwieństwie do jego imiennika (Roberta De Niro) pamięć o jego podbojach zapewne nie przetrwa próby czasu.

rose_4

A moim zdaniem on ma szansę się wybić. Myślę, że po "Zmierzchu" będzie dostawał jakieś role.

Leticia

Zgadzam się. Chłopak ma brzydko mówiąc przejebane. Widać, że to wszystko Go przerasta. Mam nadzieję, że nie skończy na jakimś odwyku itp. Lubię Go, ale szczerze mu współczuję.

sara137_2

zgadzam się .. na pewno jest mu ciężko .. zawsze się zastanawiam co mu tam w głowie siedzi jak tak idzie i wszyscy na niego `krzyczą` .. szczerze mu współczuję ale też trzymam kciuki, żeby jakoś to przetrwał bo myślę, że raczej po czwartej cześci to wszystko opadnie .. jeżeli w ogole dotrwa do niej :)

Misery_

trudno pozbyć się `naklejki aktora jednej roli kiedy na początku kariery zagrało się w filmie będącym ekranizacją sagi, tak jak np Daniel Radcliffe, tym bardziej że dzięki tej roli Robertowi towarzyszy taki rozgłos i ogromne zainteresowanie mediów oraz fanów ;)

more_than_a_woman

`ogromne zainteresowanie mediów oraz fanów`

ojej to że ma w miarę przyjemną mordę, jest wysoki, nie myje włosów a ponadto gra jak człowiek z upośledzeniem umysłowym nie daję mu etykietki (tak, etykiety, nie naklejki ;d) zajebistycznego człowieka bo jest taki jak każdy inny.
umalować męską część Polski białym fluidem a cały świat oszaleje na naszym punkcie i będą piszczeć różowe lalunie.
w sumie dobry pomysł.
od dziś nie myję włosów. (taka mała dygresja, oczywiście myć będę, nie chce być łysy na starość)
;dd

Domish

oj kolego cos tak kulawo wyjezdzasz z tym ironicznym spamem :<

Shelby1603

chyba nie bardzo wiesz na czym polega SPAM kochana. ;d
SPAMem nazwałbym ciągle powtarzające się tematy na tym idiotycznym forum, no ale cóż zrobić.
life is brutal, pora pociąć się drewnianą łyżką.

Domish

nie pisz do mnie kochana :<
Skoro forum juz na wejsciu określasz jako idiotyczne- z czego wnioskuje, ze Twoim zdaniem pisanie tu większego sensu jest pozbawione- to wybacz, ale Twoje posty to tylko spam.

Shelby1603

ah ah ah jak ja uwielbiam filmwebowskie kłótnie :D
nieźle się zapowiada ^^

Misery_

a więc KOCHANA, SPAMujesz !!

Misery uwielbiam Cię. ;dd

Domish

Niestety nie, bo wychodzę z innego założenia.
A nawet jeśli- to przynajmniej nie kulawo :<

Shelby1603

faktycznie Twe emoty są boskie, sama wymyśliłaś czy obdarłaś ze skóry innego podobnego rodzaju filmwebowicza na forum?
nic innego nie pozostaje ;<

Domish

sama :<
Nie potrzebuje uciekać się do takich kulawych wybiegów.

Shelby1603

ojj kulawe i kulawe, masz problemy z nogami?
przykro mi.

Domish

pogrążasz się :<

Shelby1603

nastąpiło to zaraz po moim urodzeniu, pogrążyłem się w krwi oraz wodach płodowych mej matki, zostałem naznaczony do końca życia.
:<

Domish

PS. przypomniał mi się tekst zespołu Strachy na Lachy z albumu pt. `Autor`
` by wolnych poznać po tym że kulawi, by wolnych poznać po tym że kulawi, oni kulawi są`

Leticia

Tak szczerze.
On był nikim przed Sagą Zmierzchu. Większość ludzi nie znało Roberta przed Zmierzchem. Może jak zagrał w Harrym Poterze.. to coś tam było słychać, ale napewno nie tak jak po Twilight. Po Twilight Rob nagle zrobił się taaaakkiiiii cuddddnnyyy. Chociaż jest pytanie... Dlaczego on nie może być jak Edward? Przeciesz może sobie zrobić włosy na żel, ogolić się porządnie i nie nosić tych ochydnych czapek. xDDD I on teraz napewno sobie myśli: Oni mnie nie kochają, oni kochają Edwarda. A on naprawdę się postarał. Jak widzę kto mógł zagrać Edwarda to się krzywię. Bo ciekawe jakby takiego brzydala z długimi włosami (nie pamiętam jak się nazywa xD) zrobili? I porównać który jest przystojniejszy. Edward ten , czy ten? Myślę że Robert napraaawddeę udał się w Sadze. I nie mogę się doczekać następnych Filmów z Sagi.
Ale nie będę zmieniała tematu.
Robert okazał się Sex bombą. Symbol sexu. Sesje zdjęciowe, wywiady. Wszytko miał na głowie! Fanki, młodsze-starsze-jeszcze bardziej starsze. Muszę się przyznać moja babcia przeczytała Zmierzch i jej pokazałam jak wygląda Edward to cały czas się patrzyła z podnieceniem w oczach xDDD
Więc, Robert czasami na zdjęciach z fanami wygląda jakby miał już dosyć. Bo na 100% miał. Ja bym wylądowała w zakładzie dla szuru-szuru jakbym była na jego miejscu. Wielki szacunek. I anty-fani...przezywają go Srakinsonem , Parkinsonem itp. Fuck!
I.D.I.O.T.Y.Z.M
I nawet jeśli to piszę..to jakbym go zobaczyła to od razu bym chciala jego autograf. SZACUNEK!

Bananowe_Dziecko

ale on by Ci go nie dał
hahaha :D

<za krótki>

Misery_

pocałowałby Cię i zrzygałabyś się zaraz po dotknięciu jego tłustych włosów. ;)

Domish

misery! jesteś wredna!

łahahahahaha. ;)