Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

ale jesli chodzi o spiew to w piosence 'let me sign' mnie powalil...dlugo zastanawialam sie co to za glos jak uslyszalam go w zmierzchu.. troche krotka ta nuta trzeba przyznac i malo tego spiewania ale glos ma facet charyzmatyczny

Malwina_

Z tego co mi wiadomo odmówił własnie, więc raczej nie liczyłabym, że go usłyszycie ;>

użytkownik usunięty
synthia

Zgadzam się w 100%, głos ma facet świetny. Co do New Moon - mam nadzieję że jednak pojawi się jakaś jego piosenka;-)

edith092

no no :P
ten kawałek ma swoj klimat. Niby krotki a oddaje wiecej emocji niz niejeden 3, 4-minutowy utwór.
A głos ma rzeczywiscie niezly moim zdaniem. Choc na muzyce od tej strony wokalnej/technicznej nie znam się zupełnie^^ Mnie się tam podoba ;]
Nie mniej jednak pozostałe jego piosenki zaczeły wpadac w ucho dopiero po kilkakrotnym przesłuchaniu, bo co jak co, ale ma dość specyficzny styl^^
Ogolnie nie przepadam za taką muzyką, dlatego jakoś specjalnie się nad nią nie rozczulam tylko dlatego, ze Pattinson spiewa i gra, ale jesli chodzi o głos to wydaje mi się, ze nie ma się czego wstydzic ;>

edith092

Zgodzę się z Wami, Robert ma świetny głos:) ciekawe czy w New Moon też się pojawi jakaś piosenka w jego wykonaniu :D

synthia

podobno nie
;)

Malwina_

Z tego co mi wiadomo odmówił własnie, więc raczej nie liczyłabym, że go usłyszycie ;>