On jest gejem? Bo tak mówił w jednym z wywiadów( a jak to był żart to słaby, najgorszy jaki słyszałam) , on to już wszytsko zrobi, żeby tylko sławnym być, żal mi go.
Chodzi Ci o ten wywiad na planie Zmierzchu?
Oczywiście, że to był żart. Ironia. Może po prostu trzeba rozumieć angielski albo choćby mieć jakiekolwiek poczucie humoru. Przecież w tym wywiadzie prawie cały czas się tak z Kris zlewają.
Moim jakże skromnym zdaniem Ty nie masz mózgu.
Przecież Dusia się tylko zapytała.
Jesteś za bardzo napalona na Pattinsona i to dlatego...
Nie znasz 'tła' zdarzenia więc zamilcz ;]
Dusia załozyla juz kolejny temat z d*py, zasmiecając forum jeszcze bardziej. Zeby chociaz temat był tego wart :<
Bogiem! Bogiem!
znudzonym na dodatek :<
Nie wiem czy to ten sezon ogórkowy tak na Was działa, ze nikt nie potrafi załozyc przyzwoitego tematu, w którym przyzwoity człowiek może napisać przyzwoitego posta
nędza no.
mówi się CIEBIE ŻAL a nie TOBIE ŻAL, ale dzięki lubię jhak ktoś do mnie "SŁONKO" miła jesteś;)
POZDRO
Ogarnij system drzewkowy najpierw ;]
Czy mój post- z tym słonkiem, którego także nie ogarnęłaś, Twoim zdaniem odnosił się do Ciebie?
i hehe wracając to tej składni to moze Ci wyjaśnię:
'a ja jak to czytam to mi żal was wszystkich z wyjątkiem ams'- post koleżanki wyżej, w którym stw. ze zal jej wszystkich, w tym tez mnie.
A ja się zapytałam:
'a czemu mnie jest Tobie żal Słonko? '
Nie napisałam ze mi jest jej zal, zeby uzyc przytoczonego przez Ciebie : "CIEBIE ŻAL'.
Mogłam napisać to zdanie inaczej np: "dlaczego mnie tak załujesz?", ale nie " czemu jest Ciebie żal", bo to hehe nie w tą stronę xD
Także posyp głowę popiołem, bo walnęłaś faila na całej linii z tym zwracaniem mi uwagi ;<