Twój temat jest głupi, tak samo jak można dać Hilary Duff i Lindsay Lohan [tak się pisze?] ocene 7. Niby to nie są kłody? Jeszcze gorsze niż Stewart i Pattinson.
;]]].
ej jak sie do cholery zmienia kontrast pulpitu < hp compaq, vista- jesli to robi jakos róznice>?
Bo sie cos przestawiło i slepnę.
Pomocy!!!1111111
[zj*bywacz głupich tematów]
No i jeszcze tak nawiasem mowiąc, jak można lubić jednocześnie Zieloną milę i Szkołę uczuć?:< Dziewczyno masz rozszczep osobowosci :<
[/zj*bywacz głupich tematów]
widocznie można, niektórzy ludzie nie są ukierunkowani tylko na jeden geunek filmów. skoro postawiłaś/eś sobie za cel atakowanie mnie, może wyjaśnisz, mądralo, czym kuba wojewódzki zasłużył sobie na 8?
och, dodam jeszcze, że można je lubić tak samo, jak 'gladiatora' i 'kevina samego w domu'. widocznie nie jestem odosobniona w rzekomym rozszczepie osobowości.
Kuba zasłużył sobie swoim niekonwencjonalnym poczuciem humoru np.
A do Kevina mam sentyment z dzieciństwa ;]
Poza tym, jakby się zagłebić w moje gusta filmowe eksponowane w tych dwóch smiesznych zakładkach w profilu, oceniam raczej obiektywnie, przynajmniej się staram, a od ulubionych dodaje także filmy czy osoby, którym nie przyznaje najwyższych not.
Poza tym2- filmy ocenia się w swojej kategorii. Komedie osobno, dramaty osobno...itd, nie sadzisz?
Z moja osobowością jest wszystko w jak najlepszym porzadku :)
napinkaaaaaaaa!
ale z tym kontrastem to na serio potrzebuje pomocy.
och.
w porządku, przyjęłam to do wiadomości. ;] Wojewódzki nie jest aktorem tak btw., ale nie chcę się czepiać, naprawdę. czy wobec tego Ty także nie powinnaś wyluzować z komentowaniem sposobu, w jaki ja co oceniam? zresztą to forum pattinsona, zadalam zwyczaje pytanie, które zrodziło się w mojej głowie ze zwykłej ciekawości (i po trosze zszokowania). a kłodą niestety jest. aleee! to moje zdanie.
ale z tym kontrastem to na serio nie wiem.
ach.
1. To co ze nie jest aktorem? Jest w serwisie to sobie go mogę dodawać gdzie chcę.
2. Nie mogę wyluzować, własnie dlatego, że zadałas to pytanie. Załozylas nowy temat, przez co podkusiłas mnie do spamowania, przez co dodatkowo poziom merytoryczności tutejszych postów stracił na wartości :<
Twoje zdanie. Ok. Nie 'dręczę' Cię dlatego, ze skrytykowałas Pattinsona. Sama uważam, że ta ocena jest przesadzona. Nie o to chodzi.
Istnieje tu już temat z użytym nawet okresleniem 'kłoda'. Mogłas się tam uzewnętrznić.
I w ogole mam dzis bojowy nastrój. Ten oczoj*bny kontrast dodatkowo mnie irytuje i stąd ta zaciekła dyskusja.
Bo zwykle to co ktoś ma w ulubionych itd specjalnie mnie nie interesuje.
Sama mam specyficzne kryterium ich doboru, wiec nie moge oceniać innych pod tym względem.
No dobra. Koniec napinki juz.
Ale temat zniszczylam. Cel osiągnięty ;P
jakby ktoś jednak wiedział co z tym kontrastem to niech sie ta wiedzą pochwali, bo nie widze tu żadnej opcji ustawienia tego :<
Nie chciało mi się grzebać w tych śmieciach. Prawdę mówiąc pierwszy raz dodałam taki temat (wiem, że nic nie wnoszący), ale też jestem dziś dość bojowo nastawiona (liczyłam na ataki spragnionych fanek ;P) i skora do kłótni. Tymbardziej powinnyśmy się zrozumieć w tym względzie. :) ulżyło mi, więc w sumie muszę Ci podziękować... :p
co do kontrastu, spróbuj pokręcić coś przy monitorze - w niektórych są takie guziczki i inne duperele.
Shelby, wiesz, że monitor ma takie guziczki? Tam powinien być napis menu, albo jakieś rozszczepione menu. Tam znajdziesz odpowiedź na twój kontrast. ;]]]
Następnym razem nie ruszaj wszystkiego! Łapki Cię swędzą?! Podrap się gdzie indziej, a nie tu dziewczyne straszysz swym bojowym nastawieniem. ;DD
bo to ranking popularności a nie średnia ocen rzekomego talentu aktorskiego, która byłaby przyznawana przez nauczycieli aktorstwa/aktorów/krytyków filmowych - cała filozofia
PS
właśnie zajrzałam na TOP ludzie i jest teraz na 5 ta sierotka z Twilight, ten co grał tego fresh wampira - jest wyżej od Marlona Brando... dla ładnych oczek i buźki warto dawać dyszkę? oO
Przed Freemanem, przed Nortonem! :<
i zeby chociaz tą ładną buzkę miał, on nawet tego nie ma :<
w sumie mnie tam wisi, kto jest na jakim miejscu w rankingu fw, ważne kto i gdzie jest jest w moim :> Też się specjalnie nie napinam z tego powodu, bo przecież różni ludzie oddają te głowy, w RÓŻNYM WIEKU i z róznymi kryteriami ocen, a część głosuje chociażby na Twilight'owego Jaspera w glebokim przekonaniu, że jest wspaniałym aktorem. Potem na szczęście część z tych osób zmienia upodobania, a Ci którzy nie zmieniają czeka ogien piekielny :<
heh, będąc dziecięciem też tak miałam.. byłam ślepo zauroczona Keanu Reevsem i nawet filmom, których nie widziałam, a on tam był, dawałam co najmniej 7.. a potem dorosłam, obejrzałam wiele więcej filmów i stwierdziłam że Keanu taki boski nie jest.. no może poza wyglądem ;)
Co on robi na 5 miejscu? Przed Laurie ?! Ani z niego aktor ani przystojniak. Zagrał w paru filmach, gdzie grał główne role.. nawet nie wiem czy policze je na 2 dłoniach ..no i 1 serial, gdzie był głównym. W zmierzchu to nawet sie nie wykazał, za co dałam mu 4 i tak wysoko ?! Litości. ;/
I jeszcze ta Ashley, ze zmierzchu jest na 18. Paranoja. ;||
ja miałam sezon na Reeves'a po 'Speed- niebezpieczna szybkosc', bo normalnie to ani jeśli chodzi o grę, ani o wygląd szału u mnie nie wzbudza, ale tam wyglądał inaczej niż zwykle jakoś^^
Ze 4-5 lat temu aktorem nr jeden był dla mnie Ben Affleck.
Wstyd mi za to teraz, z trudem o tym piszę :<
Zachwycał mnie chyba urodą, ale wtedy naprawdę byłam przekonana o tym, że gra rewelacyjnie :<
Teraz gusta filmowe trochę się zmieniły, jakie są takie są, ale z czasem nabiera się trochę dystansu i obiektywizmu, a na pewno poszerza się 'zakres widzenia' :>
Dlatego wiek jest dla mnie wymówką zwalniającą z odpowiedzialności za wiele głupot poczynionych na tym portalu.
co nie zmienia faktu, że jak gdzieś czasem trafię na swój post sprzed x-lat to chcę się zapaść pod ziemię
oby reszta obecnych fanek wszelkiego rodzaju fandomów miało tak samo za 2-3 lata^^..
a jak ci sie wydaje? najwyzsze oceny otzymuje od swoich fanek 12 i 13 letnich zwichrowabnych pokemonow, kótrych bezposredni kontakt z sala kinowa ogranicza sie jedynie do dwóch razy; z klasa na "toy story" i z mama na dzien dziecka na tym wlasnie arcydziele
Większe oceny otrzymuje ten Jackson, który wygląda pedalsko i jest jeszcze gorszym aktorem niż Pattinson. A najlepsze jest to, że tamten nawet za buźke od chłopaków dostaje 10 ;O ...
nie trawię go zupelnie. I juz nawet nie o wyglad chodzi tylko o to na kogo stara sie kreować. Taki niby 'alternatywny' koleś a ma parcie na szkło większe niż ten mały Jacobek.
I w ogóle :<
o grze cięzko cos powiedziec. nie widzialam go chyba nigdzie poza Zmierzchem, gdzie sie specjalnie nie nagrał :>
Ale musi występowac w jakims hiciorze, skoro tak go oceniają :>
az zajrze na profil.
Ja widziałam go w 4 filmach i serialu, i co? I nic specjalnego tam nie było. Ot taki sobie aktor, początkujący, który dostaje 10 i 9 za twarz. Ja akurat nic specjalnego w niej nie widze. Najlepsze jest jednak to, że dziewczyny piszą, że na tym forum żadna 'laska' nie daje mu wiecej niż 8, a średnia zanim dostał się do TOP10 wynosiła ponad 9. ;<
przykre.
zeby miał chociaż buzke Pattinsona, to by mozna to usprawiedliwiac, ze gdzies można dostrzec jakis potencjal :D
a tu ani buzki, ani potencjalu :<
haha, tej bużki Pattinsona i jego charakteru może mu tylko pozazdrościć ;p
no, ale może kiedyś... ;>