Dotychczas obejrzałem dwa filmy, w których grała i zwróciłem na nią uwagę ("Her" i "Side Effects"). W obu zagrała rewelacyjnie. Uważam, że jest wybitną aktorką mimo nietuzinkowej urody i gry aktorskiej. Jakie są Wasze opinie na jej temat? Pytam szczególnie o występy w wyżej wymienionych filmach i proszę o bardziej rozbudowane odpowiedzi niż "ładna/brzydka", "dobra/kiepska". Pozdrawiam
Mam bardzo podobne odczucia :) Miałam okazję oglądać Rooney w Social Network, Girl with a dragon tattoo, Panaceum i w Winning Season. Na rozkładzie czeka Ona i Ain't no bodies Saints, więc mogę powiedzieć, że trochę się jej naoglądałam i mogę wyrazić jakąś tam opinię. Myślę, że jest jedną z tych aktorek, które będą przyjmowały wiele odważnych propozycji. Świetnie gra spojrzeniem, zmienia je odpowiednio do roli. Bardzo podobał mi się jej występ w Panaceum- nieoczywista, tajemnicza, budząca niepokój postać. Niecierpliwie czekam na Knight of Cups! Świetna obsada, w tym Rooney, dobry reżyser.... Mam nadzieję, że będzie to jej kolejny udany występ.