Sarah BolgerI

Sarah Lee Bolger

7,1
3 216 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sarah Bolger

Według mnie,ona wcale nie jest zła.Wystarczy obejrzeć serial The Tudors(szczególnie 3 i 4 sezon),żeby przekonać się,że nie gra jak robot.Może jakąś super-pięknością to nie jest,ale nie ma ludzi idealnych:)

Boleynowa_9

nie! gra fantastycznie i tyle! w Tudorach jest fenomenalna. Tyle.

Boleynowa_9

Nie jest przesadna pięknością ale nie jest brzydka. Jest naturalna. A co do jej gry aktorskiej, to widziałam ją tylko w Tudorach, ale tam mi sie podobała, nie grała sztucznie, taka naturalna była, dobrze przedstawiła postać Marii.

endlessnight

Moim zdaniem w "The Tudors" wyglądała ślicznie. I rewelacyjnie zagrała.

Chociaż jednak Natalie Dormer jest moim no.1.

Boleynowa_9

Ano, nie wiem jak w filmach dla gimnazjalnej gawiedzi, ale w Tudorach zagrała rewelacyjnie i jest jedną z niewielu postaci, które nie tylko wyróżniają się, ale których pojawiania się wręcz wyczekuje. Piękna może nie jest (brzydka oczywiście też nie), ale i tak jest 100x atrakcyjniejsza od większości aktorek, które miały w tym serialu błyszczeć urodą. Ma w sobie coś. Szczerze mówiąc liczyłem trochę, że pokuszą się o sfilmowanie dalszych wydarzeń i jej rządów, no ale co zrobić.

ural

Ja tak samo, w końcu serial nazywa się "The Tudors", co sugerowałoby nakręcenie jeszcze rządów dzieci Henryka. Mam nadzieję, że telewizja Showtime się obudzi, bo rządy Marii i krótki czas po śmierci Edwarda, kiedy Maria przejmowała władzę, to naprawdę interesujące wątki historii ;)

Co do Sary - złą aktorką nie jest. Jest młoda, ale to właśnie przemawia na jej korzyść, bo może się jeszcze wiele w fachu aktorskim nauczyć. Widziałam ją jeszcze w Kronikach Spiderwick i uważam, że jak na swój młodziutki wiek jest dobrym materiałem na dobrą, a może nawet bardzo dobrą aktorkę ;)

moniquez

Też jestem za tym, aby nakręcili dalsze losy Tudorów. A Sarah jest śliczna. :)

Boleynowa_9

Ostatnio obejrzałam dwa filmy z jej udziałem: "Internat" i "Nasza Ameryka" , oba filmy słabe według mnie ("Internat " to kompletna porażka),ale właśnie Sarah zwróciła moją uwagę i ratowała oba filmy .Według mnie ma śliczną twarz i gra naprawdę dobrze, ale nie wiem jaki film z jej udziałem powinnam obejrzeć jeszcze ;), który jest godny uwagi?

Boleynowa_9

Moim zdaniem ona jest przepiękna! Nie rozumiem natomiast fenomenu Dormer, która moim zdaniem wygląda jak świnka. Owszem w Tudorach zagrała świetnie i w ogóle, ale jeśli chodzi o urodę to nic specjalnego. Chociaż muszę przyznać, że jest intrygująca, ale to nie jest to samo co uroda.