Sergio LeoneI

8,9
5 725 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Sergio Leone

http://bestiariusz.pl/wiadomosci/film/2883/rusza-14-festiwal-filmow-kultowych-w- katowicach

Bilety po 10 zł.
Chyba nie trzeba więcej pisać.

Leone nie jest wart nawet złamanego grosza

CordellWalker

Coś nie ma kultowych filmów z Łejnem.Taki wybitmny aktor i nie ma żadnego kultowego filmu?

użytkownik usunięty
papszmir78

On ma w swoim dorobku wiele kultowych filmów, dużo więcej niż Leone, ale właściwie łatwo jet mieć więcej od zera.

Poproszę tytułami?

użytkownik usunięty
papszmir78

Rzeka czerwona, Rio bravo, Poszukiwacze, Człowiek który zabił Liberty Valence'a, Dyliżans, Jak zdobywano dziki zachód,
Chisum, Rewolwerowiec itd.

Łejn nie jest warty brudów walających się na ulicy, natomiast Leone to klasa, której żaden reżyser nie przewyższył. Ile, chłopczyki (Walker i smiczolek) widzieliście filmów Leone? Bo ja wszystkie poza Cambio della guardia, Il oraz Ostatnie dni Sodomy i Gomory. Wychodzi 10 filmów, z których średnia to 9,7. Jakieś pytania?

użytkownik usunięty
Lebron_Rezza

Ja widziałem 7, te najważniejsze i wolę sobie resztę darować.

"Leone to klasa, której żaden reżyser nie przewyższył"

Jeżeli tak uważasz to podkreśl DLA CIEBIE, bo na filmwebie w rankingu reżyserów ma miejsce ponad 60 i co ważniejsze
jest za Johnem Fordem który jest w najlepszej 20.

A ile ty dzieciaku widziałeś filmów z Wayne ?

Poza wszystkimi, które wymieniłeś, większość filmów z lat od 1950 - 70. Te starsze mnie w ogóle nie interesują.

"bo na filmwebie w rankingu reżyserów ma miejsce ponad 60 "

No tak, skoro Leone ma 2599 głosów, a Ford 277 (notabene w ogóle nie powinien być brany pod uwagę w tym rankingu, ma za mało głosów), to równie dobrze możesz wyskoczyć z jakimś (przykładowo) "reżyserem", który wyprzedza w rankingu najlepszych, bo ma jeden głos i to na 10. Koniec śpiewki - po raz kolejny zostałeś przeze mnie zmiażdżony.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

hehehehe... mocne

CordellWalker

Jak jednoprocentowa gorzałka. Zamiast pisać, najpierw naucz się podstawowych zasad gramatycznych.

użytkownik usunięty
Lebron_Rezza

Po takiej gorzałce to ty przytomność tracisz.

Ty tracisz po wypiciu łyka Coca - Coli, więc o czym ty tu mówisz.