Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

9 miejsce ma koleśktórego nigdy wcześniej niewidziałem, za co on ma taką wysoką ocenę. Te filmy mają takie tytuły że ciężko je wymówić:p

Mateo_SF

Hmm, jesli to prawda, to moze powinienes zmienic pseudonim na jakis inny...?

:)

Man_Behind_The_Sun

Tak naprawdę to nie mój pseudonim tylko zabrałem go dla gościa który sięze mną wyzywał ale podejrzewam że on teżby niewiedział kto to jest. Nie wnikaj w ten pseudonim. Ale nie na serio to czym ten koleś sięzasłużył na to żeby być w pierwszej 10 wcześniej to ja go nawet w pierwszej setce niewidziałem.

Mateo_SF

ma takie miejsce jakie mu ludzie dali podczas golsowan. ich trzeba sie zapytac po co ? dlaczego?? jakim sposobem?? moze za to co robi, jak robi, za wyglad, charakter, gre aktorska??moze za ogladalnosc filmow z krainy Bolly ktora rosnie z dnia na dzien? ciezko jest wytlumaczyc dlaczego. sproboj sie dowiedziec cos na temat tej osoby, obejrzyj film(najlepiej kilka) i sam ocen. a moze przez to dojdziesz w jakis sposob dlaczego znalazl sie na tym 9 miejscu ni z tad ni z owad.
pozdrawiam

Mateo_SF

Skoro Go nie znasz to zadaj sobie trud i Go poznaj;> skro sie tak dziwisz:P jak widac ludzie Go znaj i lubia!!!:D dla chcacego nie ma nic trudnego;):D a co do nazw filmow to nic w nich trudnego to nie jakies połamance ze nie da sie ich wypowiedziec:P:P hehe jesli nie poznasz to nie wiesz:P PROSTE!!!;>

Mateo_SF

ale to chyba nie świadczy źle o Shahrukhu, tylko o Tobie, że go nie znasz ;> polecam obejrzeć kilka filmów, napewno go pokochasz, hehehe :)

Mateo_SF

Goguś