Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Ja jej nie lubię i uważam ze ona jest z nim dla kasy ale to moja opinia i
wiem ze srk bardzo ja kocha i bym chciała być na jej miejscu chyba jak
każdy fan/ka shahrukh khan

gosiaczek17193

Ja ją lubię ,jest ładna i miła takie są moje odczucia.Stwierdzenie że jest z nim dla kasy jest bardzo nie trafione bo gdy się pobrali Shah Rukh nie był jeszcze gwiazdą i nie miał kasy.Po drugie Ona wyznaje hinduizm a On Islam więc bardzo dużo ich kosztowało by być razem , nie sądzę żeby tyle przechodziła dla tego związku gdyby Go nie kochała.Zresztą wystarczy poczytać wywiady z nią , sposób jaki o Nim mówi świadczy o tym że go kocha.Nie obraź się ale z twojej wypowiedzi wynika że nie wiele wiesz o SRK.Myślę że Ona też Go bardzo kocha tak jak On Ją.

Preity27

Może masz racje ale wiem o nim sporo ja mojego zdania nie zmienię co do
niej jakoś jestem do niej nastawiona negatywnie od kat przeczytałam jedną
wypowiedz na polskiej stonie shahrukh khana

Preity27

Może masz racje ale wiem o nim sporo ja mojego zdania nie zmienię co do
niej jakoś jestem do niej nastawiona negatywnie od kat przeczytałam jedną
wypowiedz na polskiej stonie shahrukh khana

Preity27

sorry ze podwójnie ale coś się ścieło i nacisnełam dwa razy

gosiaczek17193

A możesz mi powiedzieć jak to była wypowiedź bo jestem bardzo ciekawa?!.Nie wiem ile wiesz o SRK ale myślę że wiesz jednak mniej niż myślisz.Na pewno nie jest z nim dla kasy , jak się wychodzi za faceta który nie ma kasy to trudno mówić , że robi się to dla kasy.

Preity27

Może to nie jest przesłanie że dla kasy ale gdyby twój mąż by kupił se
kilka bluzek i by były na niego za duże i by cię prosił żebyś odniosła do
sklepu a za te piniądze byś se kupiła następną torebke do kolekcji nie
mówiąc o tym mu.
Nie siedze na jej wypowiedziach,w koncu jej nie lubię i może rzeczywiście
nie wiem o nim za dużo bo nawet rok nie minął od wakacji, ale wiem te
najważniejsze rzecz oprócz Gauri nie siedze na niej tak jak na srk!!! :)

PS Nie chce się z tobą kłócić tak jak to wyglądało na innych wypowiedziach
o SRK!;(

Preity27

Może SRK nie był jeszcze rozpoznawalny w końcu rozpoczynał swoja karierę
filmową ,ale gdy ożenili się ze sobą w 1991 to On miał już na swoim koncie
serial i dwa filmy i chyba nie znasz jego filmografi tak do końca :(
sorry ale nie chcę cie obrazic

gosiaczek17193

to do twojej pierwszej wypowiedzi!;)

pozdro

gosiaczek17193

Słuchaj owszem miał już kilka przedsięwzięć na koncie i ja o tym dobrze wiem ale był początkującym aktorem i kasy z tego wielkiej nie miał.Znam jego filmografię.Wystarczy przeczytać jego biografię tam wyraźnie pisze że pobrali się za nim się wybił w Bollywood.Ja nigdzie nie napisałam że nie był jeszcze aktorem i że jeszcze nie grał więc nie wiem czemu się czepiasz.Tak też czytałam ten wywiad z nią , ale nie zrobił na mnie negatywnego wrażenia,myślę że Ona to raczej mówiła z przymrużeniem oka a już na pewno nie wynika z tego że jest z nim dla kasy.Takie twierdzenie jest dla mnie błędem , ponieważ ze względu na różnice wiary dużo ich kosztowało żeby być razem i musieli pokonać dużo przeciwności losu a to jest możliwe tylko gdy ludzi łączy miłość tym bardziej że On bogaty wtedy nie był.Myślę że Ty jej nie lubisz bo chciałabyś być na jej miejscu.Ja bym nie chciała być na jej miejscu w końcu to tylko mój ulubiony aktor a nie mężczyzna mojego życia (ja już mam swojego) i pewnie dlatego ją lubię.

Preity27

Przyznaję, że ja jej nie lubię. Nie wiem czemu, ale jej nie lubię. Ale nie myślę, że jest z nim dla pieniędzy. Podziwiam ją za to, że tak wytrwale w jego cieniu. Nie wychyla się, nie robi z siebie rozgłosu. A przede wszystkim się nie rozwiodła i nie walczy o majatek. Tak jak się często zdarza w Hollywood.

Karolina_24

Ale o co ona ma walczyć o dobre nazwisko bo jak mnie mam to ona nie
pracuje?