Ocena naszego idola pnie się do góry. Ach! Nareszcie!!! Już dawno zasłużył SOBIE na to. Czemu jest doceniany w Polsce dopiero teraz? Mamy z NIM za mało filmów. Ot co!
Moją zazdrość i jego wszystkie miny w " Miłość żyje wiecznie" - szczególnie konfrontacje z Amitabhem :D
No właśnie. Jakieś to dziwne. Wczoraj było 300 i 7,97. A dzisiaj już poszedł w górę na 274 i 7,98. Ciekawe. Super, tylko tak jakoś szybko to się stało (?)
No 26 miejsc w góre to naprawdę szybko ciekawe jak to się stało w każdym razie super byle tak dalej.
Madleen, ja Cię proszę, nie marudź dziewczyno. Ciesz się z nami. Jak by nie było: cud czy szczęśliwy traf, ocena zasłużnie pnie się w górę. Aż się chce krzyczeć z radości.
Dziwne że nagle tak podskoczył na liście ale jestem very very happy!!
Mam nadzieje że wynik nie tylko się utrzyma ale wzrośnie!
Marquerite możesz się upić :P
8,00 oh yeah..... HHHHUUUURRRRAAAA!!!
To by musiało oznaczać, że od wczoraj aż 20 osób dało Shahrukhowi 10!
No to dziewczyny zapraszam do siebie. Już chłodzę szampana. Huraaaa!!!! Nasi górą. Rasiści i dyletanci mają w plecy. Ale będzie zabawa...!!! Uprzedzę tylko sąsiadów, że będzie głośno do późna. Hi! Hi! Zamiast badziewnej muzyczki puszczę najlepsze piosenki z teledysków SHAHRUKHA. Szykujcie gardła na picie i śpiewanie. Czy tylko faceci mogą robić balangi? My mamy przecież powód do świętowania.
Teraz mamy jeszcze lepszy bo już 197 miejsce w top aktorzy jezcze 97 i wraca do top 100 :DD ale mnie radość rozpiera.Ja się pisze na imprezkę.;P
Princessarwena czy Ty to widzisz? 164 !!!!!! No jestem pewna, że będzie w pierwszej 100. Już dawno powinien się tam znaleźć. NARESZCIE!!! Huraaa!!!
Ja chyba oszaleje z radości coraz bliżej top 100 wreszcie znajdzie się tam gdzie dawno powinien być.
Preity ja już szaleję. To jak najpiękniejszy prezent pod choinkę. Więcej mi nie potrzeba. Ciekawa jestem jak nasz SHAHRUKH KHAN wypada w rankingach światowych. Ja bym MU dała pierwsze miejsce bez dwóch zdań.
Ja nie żartuję. Impreza musi być. Zapraszam. Możemy świętować. A jak napisałaś powody do tego się znajdą. Ale gdzie będziemy świętować, gdy będzie w top 100? W Mumbaju? Ciebie radość rozpiera? Ja właśnie siedzę przy lampce martini. Powolutku ją sącząc zastanawiam się, jak przygotować się na tak cudowną ewentualność. Bo głęboko wierzę, że to nastąpi i to wkrótce.