Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Ja myślę,że on jest ok. I jako facet tez niczego sobie, potrafi się ruszać... wydaje się sympatyczny... Wogólę myślę,że filmy bollywoodu pokazują to czego nie ma w innych krajowych produkcjach, te filmy pkazują,że mężczyźni też czasami płaczą ;)pozdrowienia dla wszystkich bollymaniaków:)

Livia_90

ano zgadzam się x) bollymaniakiem aż tak niej estem ale podobają mi się te filmy xD Pozdarawiam

Liwia_2

Zgadzam się z tobą :D Ale muszę cię ostrzec lepiej go nie pochwalaj bo zaraz rzucą się na ciebie jego przeciwnicy i nie zostanie z ciebie sucha nitka oraz staniesz się obsesyjną fanką :P

użytkownik usunięty
Livia_90

Ale mamy tolerancje w naszym kraju . Jednym podoba się bollywood drugim hollywood innym jeszcze coś innego to uszanujmy to , a nie od razu wyzywać od najgorszych.
Shahrukh Khan według mnie jest bardzo pozytywnym aktorem gdy oglądam filmy z jego udziałem , mam i łzy w oczach a zarazem wielki uśmiech na twarzy. Potrafi mnie rozbawić i wzruszyć.

Livia_90

Zgadzam się, widziałam go w dwóch filmach i był super :D

elfka77

Meina dobrze gadaasz ;)

I spójrzcie Shahrukh na 97 miejscu się znalazł :D Był juz kiedyś w setce?

Ale znając naszą filmwebową społeczność, prawdopodobnie zaraz zleci w dół, za jedynki od nastawionych do bolly na anty :)