1.Gdzie znajdę naprawdę dobrej jakości napisy do filmów bolly,najlepiej PL ,ale może być też Eng.
2.Jak kopiuje się filmy na CD z napisami i jak złączyć(połączyć)film podzielony na kilka części.
Za udzielenie pomocy zakłopotanej i mało rozgarniętej serdeczne Bóg zapłać.
NAMASTE!!!
Jeśli chodzi o napisy to obecnie najlepsza stronka to napisy.info polecam też program napi-projekt który pomaga wyszukać idelanie dopasowane napisy do filmu , wrazie czego mogę ci wysłać ten programik na email bo zajmuje niewiele miejsca.Jesli chcesz skopiować film z napisami na CD to poprostu przy wypalaniu musisz wybrać plik z filmem i plik z napisami ,ja robię tak że tworze folder tam wrzucam film i napisy a później kopiuje to na płytke.Niestety do połączenia filmu w częściach w całość będzie ci potrzebny odpowiedni program kiedyś miałam muszę poszukać z tym że to nie jest taki łatwe żeby nie było przesunięcia dzwięku względem filmu.Spróbuje poszukać programiku jak znajde dam znać.
Kochana...będę Ci bardzo wdzięczna za przesłanie tego programiku napi-projekt.A...i stokrotne dzięki za informacje.
Znalazłam dobry program do łączenia VirtualDub instalke do niego wyśle ci na email.A tu masz link z instrukcją obsługi jak łączyć w nim filmy krok po kroku z tym że to jest programik do filmów w formacie AVI.W jaki ty masz formacie ten film?
Wyślę ci jeszcze który obsługuje większość formatów i jest prosty w obsłudze otwierasz w prawym górnym rogu kilkasz przycisk ADD wybierasz piliki które chcesz połączyć a później kilkasz przycisk na dole joni na czerwono wyświetli ci się okienko z pytanie gdzie i pod jaką nazwą chcesz zapisać , wpisujesz dajesz zapisz i już.Nie wiem jak działa bo nie używałam.Nie ma za co ja bardzo lubię pomagać jeśli tylko potrafię :)Jak potrzebujesz porady technicznej to ja zawsze służe pomocą o ile będę wiedziala jak coś zrobić :).
Nie mam twojego adresu email podaje swój patris21@interia.pl napisz do mnie to odeśle ci te trzy instalki.
No tak zapomniałam podać adres:wazka16@autograf.pl
Tak się zastanawiam...masz jakieś filmy bolly,które mogłabyś mi przesłać?Korzystam z Twojej dobrej woli i chęci udzielania pomocy.
Wysłałam ale nie wiem jaka maksymalną wielkość może mieć jeden email na twojej poczcie jakby nie doszło to daj znać w tedy wyślę w kilku.
Ja też korzystam z http://napisy.info/ i jeszcze z http://www.opensubtitles.org/pl oraz napi projekta-on nie zawsze znajdzie, ale się przydaje. A przegrywaniem na DVD robię tak jak Preity. Tworzę jeden folder i w niego pakuję film i plik z napisami. Ja nagrywam 3 filmy na jedną wiec muszę mieć porządek :P Co do napisów jeszcze, to niektóre sama robię, bo czasami z neta mi nie pasują, więc ważka jakieś Ci mogę przesłać jak nie znajdziesz :) Teraz robiłam sama tylko na piosenki do "Serce jest szalone", bo film ściągałam z lektorem :) Do Karana Arjuna też jakoś sama zrobiłam i do Swadesa.
Do Preity27:Dzięki dostałam programy.Jeśli masz wolną chwilę i chęć to poproszę o przesłanie mi Billbu.
Do Madleen:Do jakich filmów masz przetłumaczone napisy?
ach...gdyby nie to,że u mnie z angielskim na bakier to nie byłoby problemu.
PS.Dlaczego tak mało filmów Bolly jest wydawanych w Polsce?!Przez to muszę ściągać i oglądać na youtubie.
Oj, nie pamiętam. Mam tego pełno, niektóre już mam na płytach, ale da się jeszcze je na kompa wgrać, a niektóre na kompie. Większość jest y Shahrukhiem ale do innych filmów tez mam. Pisz jakie chcesz, to Ci wyśle jak będę mieć.
Uuu, z tymi będzie ciężko :P Ale na tych stronach co podałyśmy z Preity powinny być, a jak nie to są na chomiku :)