Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

1.Gdzie znajdę naprawdę dobrej jakości napisy do filmów bolly,najlepiej PL ,ale może być też Eng.
2.Jak kopiuje się filmy na CD z napisami i jak złączyć(połączyć)film podzielony na kilka części.
Za udzielenie pomocy zakłopotanej i mało rozgarniętej serdeczne Bóg zapłać.
NAMASTE!!!

wazka16

Jeśli chodzi o napisy to obecnie najlepsza stronka to napisy.info polecam też program napi-projekt który pomaga wyszukać idelanie dopasowane napisy do filmu , wrazie czego mogę ci wysłać ten programik na email bo zajmuje niewiele miejsca.Jesli chcesz skopiować film z napisami na CD to poprostu przy wypalaniu musisz wybrać plik z filmem i plik z napisami ,ja robię tak że tworze folder tam wrzucam film i napisy a później kopiuje to na płytke.Niestety do połączenia filmu w częściach w całość będzie ci potrzebny odpowiedni program kiedyś miałam muszę poszukać z tym że to nie jest taki łatwe żeby nie było przesunięcia dzwięku względem filmu.Spróbuje poszukać programiku jak znajde dam znać.

Preity27

Kochana...będę Ci bardzo wdzięczna za przesłanie tego programiku napi-projekt.A...i stokrotne dzięki za informacje.

wazka16

Znalazłam dobry program do łączenia VirtualDub instalke do niego wyśle ci na email.A tu masz link z instrukcją obsługi jak łączyć w nim filmy krok po kroku z tym że to jest programik do filmów w formacie AVI.W jaki ty masz formacie ten film?

Preity27

http://www.dzyszla.aplus.pl/porada-9.html

to ten link z instrukcją do VirtualDub

Preity27

Wyślę ci jeszcze który obsługuje większość formatów i jest prosty w obsłudze otwierasz w prawym górnym rogu kilkasz przycisk ADD wybierasz piliki które chcesz połączyć a później kilkasz przycisk na dole joni na czerwono wyświetli ci się okienko z pytanie gdzie i pod jaką nazwą chcesz zapisać , wpisujesz dajesz zapisz i już.Nie wiem jak działa bo nie używałam.Nie ma za co ja bardzo lubię pomagać jeśli tylko potrafię :)Jak potrzebujesz porady technicznej to ja zawsze służe pomocą o ile będę wiedziala jak coś zrobić :).

Preity27

Nie mam twojego adresu email podaje swój patris21@interia.pl napisz do mnie to odeśle ci te trzy instalki.

Preity27

No tak zapomniałam podać adres:wazka16@autograf.pl
Tak się zastanawiam...masz jakieś filmy bolly,które mogłabyś mi przesłać?Korzystam z Twojej dobrej woli i chęci udzielania pomocy.

wazka16

Wysłałam ale nie wiem jaka maksymalną wielkość może mieć jeden email na twojej poczcie jakby nie doszło to daj znać w tedy wyślę w kilku.

Preity27

Ja też korzystam z http://napisy.info/ i jeszcze z http://www.opensubtitles.org/pl oraz napi projekta-on nie zawsze znajdzie, ale się przydaje. A przegrywaniem na DVD robię tak jak Preity. Tworzę jeden folder i w niego pakuję film i plik z napisami. Ja nagrywam 3 filmy na jedną wiec muszę mieć porządek :P Co do napisów jeszcze, to niektóre sama robię, bo czasami z neta mi nie pasują, więc ważka jakieś Ci mogę przesłać jak nie znajdziesz :) Teraz robiłam sama tylko na piosenki do "Serce jest szalone", bo film ściągałam z lektorem :) Do Karana Arjuna też jakoś sama zrobiłam i do Swadesa.

Madleen

Do Preity27:Dzięki dostałam programy.Jeśli masz wolną chwilę i chęć to poproszę o przesłanie mi Billbu.
Do Madleen:Do jakich filmów masz przetłumaczone napisy?
ach...gdyby nie to,że u mnie z angielskim na bakier to nie byłoby problemu.
PS.Dlaczego tak mało filmów Bolly jest wydawanych w Polsce?!Przez to muszę ściągać i oglądać na youtubie.

wazka16

Oj, nie pamiętam. Mam tego pełno, niektóre już mam na płytach, ale da się jeszcze je na kompa wgrać, a niektóre na kompie. Większość jest y Shahrukhiem ale do innych filmów tez mam. Pisz jakie chcesz, to Ci wyśle jak będę mieć.

Madleen

1.Duplicate
2.Darr
3.Anjaan
narazie tyle przychodzi mi do głowy

wazka16

Uuu, z tymi będzie ciężko :P Ale na tych stronach co podałyśmy z Preity powinny być, a jak nie to są na chomiku :)

Madleen

Jak mogę polecić chomika to polecam tę stronkę. http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Mai&sid=409 Naprawdę dziewczyna czyni cuda. Dużo świetnych filmów.