Brzydki i nie ma talentu i do tego to jego chamskie poczucie chumoru
po prostu żal.pl
Aaaaaa....moja ocena to 1...
"Najgorszy aktor stuleci...
Brzydki i nie ma talentu i do tego to jego chamskie poczucie chumoru
po prostu żal.pl
Aaaaaa....moja ocena to 1... " - wypowiedź 13-latki? Chumor? Cóż to za piękne słowo? Chyba o Humor ci chodziło...
Brzydki - każdy ma inny gust.
Nie ma talentu - to co on robi w filmach najlepszych reżyserów w Indiach?
Chamskie poczucie humoru - rozmawiałaś z nim?
Żal.pl - stare i niemodne.
Dziwna jesteś. Fanka Bolly - w którym miejscu. Chyba zakochana po uszy w Aamirze...
Co cię obchodzi jak ja pisze? Ja mogę sobie pisać jak chce i nie powinno cię to obchodzić,że popełniłam błąd ortograficzny.
A ty Preity czy jakoś tak to Ty jesteś żałosna wez sobie tego twojego [pięknego] Srk i opraw sobie go w ramkę...
żal........;/
Aamir to najlepszy aktor i wybiera sobie takie role ,które mu przypały do gustu a nie tak jak Srk bierze każą ,którą mu zaproponowali...
Srk ma chyba z 60 filmów ciekawe czy zagra w palancie ...
hehe...pewnie tak.
Zgadzam sie w 100% z FankaBolly,ponieważ nieznosze Sharukha i nareszci moge coś na ten temat powiedziec.... jak ja czytam te wasze komentarze na temat Sharukha jaki on to nie jest to aż mi sie sało robi!
Wy chyba wogule niemacie gustu, Aamir jest o wiele,wiele ładniejszy.., i sory ale nie potrafie zrozumiećco wy widzicie w Shr.
Aamir jak mówi FankaBolly wybiera najlepsze role ,ponieważ wie że sie w nich sprawdzi a Shr bierzepierwsze lepsze i nieobawia sie krytyki...
Ale wiecie co ja sie już nie wypowiadam na ten temat bo to jest żałosne..
Oj kochane...
Na pewno nie bierze pierwszych lepszych ról... Jak byście trochę poczytały o nim, to byście wiedziały. No ale... po co wam więcej mądrości, lepiej wypisywać niestworzone głupoty.
Piszemy komentarze na temat SRK, a Wy o Aamirze nie piszecie??? Tyle, że my mamy jeszcze trochę rozumu i kultury i głupot nie wymyślamy na forum Aamira. Np. "jaki to on brzydki itp. itd.."
"Wy chyba wogule niemacie gustu, Aamir jest o wiele,wiele ładniejszy..," - W OGÓLE!!! słyszałaś, że każdy ma inny gust? Aamir jest przystojny tak jak i SRK... Tyle, że SRK ma poczucie humoru, lepiej tańczy i większość podziwia go nie tylko za to jakim jest aktorem ale i człowiekiem...
Dziewczyny. Nie przejmujcie się takimi wpisami!!!!!!!! Radzę skoncentrować się wiecie na czym. No właśnie Maadleen chyba nas nie opusciłaś? :(
Madleen a co mnie obchodzi jakim on jest człowiekiem na ekranie tego nie widać...Więc..?Liczy sie to czy ktoś ma talent i jak prezentuje się na scenie.No niestety Srk nie ma talentu i jeszcze ten jego Banan na ryju.
P.S jeśli wiecie ,co to znaczy <lol2>
Uśmiech to akurat ma ładny... zresztą i Aamir i SRK-są przystojni... więc o co kaman?
Princcesarweno jej z tym bananem chodziło o nos a nie o uśmiech tak mi się wydaje.Zgadzam się obaj są przystojni tyle , że Shahrukh jest bardziej w moim typie.Ja nie wiem o co wam chodzi dopiero nie dawno doszłyśmy do wniosku , że nie ma się o co kłócić bo jako fanki bolly powinnyśmy się trzymać razem a wy tu znowu się pojawiłyście i prowokujecie kłótnie.Naprawdę nie wiem co się stało przecież , na forum Aamira nie pojawiła się żadna obraźliwa opinia o Aamirze.Owszem jedna z nas tam widziałam pisała ale nic obraźliwego nie napisała na Jego temat to o co wam znowu chodzi?Ja za Aamirem nie przepadam ale uważam że to dobry aktor i przystojny mężczyzna tylko że nie w moim typie i tyle każdy lubi co innego.FankoBolly co do tego że Shahrukh jest beztalenciem to bardzo ciekawe bo na swoim koncie ma dużo więcej nagród za grę aktorską niż Aamir to chyba o czymś świadczy.Jeszcze nie słyszałam żeby dawali nagrody za brak talentu więc na drugi raz się zastanów zanim zaczniesz coś pisać.Owszem Shahrukh jak zaczynał karierę to nie przebierał w rolach ale to chyba normalne , że początkujący aktor bierze to co mu proponują inaczej by nie osiągnął swojej pozycji.Natomiast od dość dawna Shahrukh nie bierze każdej roli tylko starannie je dobiera.Nie znam roli za którą by się wziął SRK i sobie z nią nie poradził.Czasem filmy są słabe ale On zawsze jest świetny.No i niestety muszę się zgodzić z koleżankami ale SRk lepiej tańczy niż Aamir a tak po za tym obaj są bardzo dobrymi aktorami.Przestańmy się wreszcie kłócić bo nie ma o co Wy lubicie Aamira , My lubimy SRK i Ok.
To ci się zle wydaje bo o uśmiech aaa co do nosa to ma jak burak...
p.s Preity wiedziałam ,że nie skumasz...<lol2>
Uśmiech ma ja burak... OMG! Co za głupie teksty.
Sorry dziewczyno, ale zachowujesz się jak rozwydrzona 13-latka, która chce tu tylko ludzi wkurzyć.
Nie obchodzi Cię to, jaki jest SRK poza pracą, no to przez to niestety nie wiesz, dlaczego większość go podziwia.
Beztalencie, taa... A nagrody mu się z choinki urwały. Preity_27 dobrze powiedziała, pomyśl zanim coś napiszesz!
Co do tych tekstów zgadzam się w zupełności!
Bez takich mi tutaj...zachowujmy się jak ludzie cywilizowani!
Madleen zaraz powiedzą, że to Ty mu dajesz nagrody ^^ Przyzwyczaj sięxD
Człowiek do niej łagodnie i przyjaźnie a ta dalej jadem pluje.Dziecko ile Ty masz lat? Madleen zachowujesz się jak rozwydrzona 13-latka,dorośnij!!!.No to jeśli Ci chodziło o uśmiech , to chyba coś z tobą nie tak , ponieważ Shahrukh ma piękny rozbrajający uśmiech.Tak,tak Princesarweno jeszcze chwila a dowiemy się ,że to my mu te nagrody dałyśmy :) eh co zrobić ;P.
Każdy ma swój gust... Ten akurat wyznaje tysiące ludzi na świecie- coś w tym jest.
Ile stuleci przestudiowałaś by taki wyrok wydać? Ile postaci aktorów?
To zajęłoby kilka lat...
Durne przedrzeźnianie się: ładny - brzydki, dobry-słaby już bokami wychodzi po co to się tyle kłócić zostańmy
I tak nigdy fani Shahrukh`a nie pojmą co widzą inni w Amirze i na odwrót.
Aż ręce opadają.
Rainbow_2 zgadzam się z Tobą w 100%, to już jest po prostu nudne.
Każdy ma swój gust, co prawda Aamir nie jest ulubionym aktorem ale uważam, że gra dobrze na swój sposób, widziałam z nim kilka filmów i przekonały mnie one do niego.
Prawdziwy fan Bollywoodu nie powinien zamykac się w uwielbieniu 1 aktora, a resztę aktorów uważać za kiepskich. Każdy z aktorów ma coś w sobie tylko trzeba to dostrzec tak samo jest filmami może całość się nie podoba ale może jakiś moment, scena jest ok. Bollywood nie składa się tylko z Aamira, Srk, Kajol, Rani czy wielu innych aktorów jako jednostki tylko łączą się oni w całość i ta całość łączy się w spaniały świat Bollywoodu, który przecież uwielbiamy, nieprawdaż:) pozdrawiam
A ja mam 28 i co teraz smarkulo , jakoś Ci nie wierzę 20 latki się nie zachowują tak po szczeniacku i umieją pisać poprawną polszczyzną.Tak będę się nim zachwycać dalej i guzik mnie interesuje twoja opinia.
Fankabolly jesteś żałosne! 20 lat? Raczej 12-15!!!
"Podać laskę?" - czy Ty się dobrze dziecko czujesz? Pomyśl 2 razy zanim coś powiesz... Stara? jaka stara... Dzieci takie jak Ty tylko oglądają bolly? Coś ci się pomieszało.
Faana ja nie chcę kłócić to Fanka Aamira (FankaBolly) ciągle tu siedzi i wszystkich obraża.No ktoś tu udowodnił że jednak jest nastolatką bo 20 latka by takiego czegoś nie napisała do dziewczyny kilka lat starszej :).Madleen nie przejmuj się nią , to jeszcze dziecko dojrzeje ,dorośnie to zmądrzeje ;P.Hehe to ludzie 40 letni to muszą być dla ciebie dinozaurami najwyraźniej FankaBolly jesteś śmieszna.Phi chyba pseudo fanka.
Fanka Bolly dała byś sobie już spokój.A i dla twojej wiadomości na film web siedzą ludzie w różnym wieku.
Ja już sobie mogę wyobrazić jak Ty się odnosisz np.do swojej mamy,która ma pewnie ok.40 lat,jak dla ciebie 28 lat to dużo.
po pierwsze "chumoru" pisze się przez samo "h"
i moim zdaniem mi ciebie jest żal bo nawet nie umiesz zajrzeć do słownika
a co do shahrukh khana to dla mnie on jest najlepszym, najprzystojniejszym
i z talentem aktor a ty takiego talentu nie osiągniesz i takie uwagi
schowaj se głęboko gdzieś
Jezu co tutaj sie dzieje? Dziewczyny naprawde lepiej sie już nie kłuccie bo to i tak nic nieda... a tak naprawde to nikt niewie naprawde ile kto ma lat i niech tak zostanie:)
Każdy lubi kogoś innego np ja wole Aamira ale skhr też jest spoko w niektórych filmach...