Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Jak widać następny chłopak z kompleksami się przypałętał. Jak zwykle nic nie wie, jest zielony, tak jak jego avatar nam to ukazuje :p Haha! Pamiętajcie! Nie odpisujemy na takie komentarze! Zostawmy chłopców w spokoju! Niech Allach nad nimi czuwa i ma ich w swojej opiece, a SRK im przebaczy :P
Pewnie jak mój temat zobaczy, to tu odpisze, ale ignorujmy go :)
Pozdrawiam Was! :)

emmy17

Można zignorować :P Teraz tylko jak mu odpisałaś, to on Cię wyśmieje i będzie dalej swoje gadał. My takim chorym przypadkom nie pomożemy :/ Nie warto odpisywać, będzie z takimi tak, jak kiedyś z pewnym żółtym simpsonem i jeszcze pewnymi osobnikami, którzy coraz bardziej wyśmiewali nie tylko SRK, ale i nas obrażali :( Naprawdę, daj sobie spokój :)

przystojniak070

Widzę Madleen że przejełaś moją rolę , jeszcze niedawno ja tak pisałam i popieram ;P.

Preity27

Madleen - piszesz "niech Shahrukh przebaczy"
Czytałam w biografi Shahrukh`a "Still R...." ,jego wypowiedź - "zawsze wybaczam, ale nigdy nie zapominam" ;)

Nie wiem jak Was dziewczyny, ale mnie już dawno przestało interesować zdanie antybollywoodzkich ludzi. Chcą żyć w swoim szarym świecie a niech tam sobie będą, po co nam zaśmiecać nasz świat tym szajsem z ich tekstów...

użytkownik usunięty
Madleen

To ja gratuluje silnej woli, bo mnie, aż rączka świerzbi, żeby odpisać i najechać na ambicję pętakowi ;]

Madleen

Jak można ignorować takich debili? Co prawda to że będziemy odpisywać na te mało inteligentne wypowiedzi nic nie da ale czasami nie można wytrzymać!!! Jak mi taki pisze że jest przystojniejszy od Shahrukha to mnie szlak trafia.

emmy17

Madleen ma rację. Olewać ich. Mi ostatnio ręce opadają. Chciałam już mu coś napisać, w stylu jaki inteligentny ten jego komentarz, ale się powstrzymałam. Mam go w 4 literkach. Jestem z siebie dumna.

Madleen

A żebyś wiedziała że odpiszę!!!

Nie będę już zaśmiecał wam tego forum mam ważniejsze sprawy na głowie. Nie obrażam tego waszego Shahrukha bo ja tak generalnie to gościa nie znam. Co nie znaczy że nie jestem przystojniejszy :)
Dobra, dobra kończę bo kajol_17 się wścieknie :)

przystojniak070

Widzę Madleen że przejełaś moją rolę , jeszcze niedawno ja tak pisałam i popieram ;P.

Madleen

Rainbow_2; hehe, zapamiętam sobie ten tekst :P Niestety nie czytałam te4j biografii i nic nie wiem o tym :P
Preity_27; no tak jakby przejęłam Twoją rolę :P Ktoś musi ludzi dyscyplinować i wstrzymywać na duchu :P

Madleen

Naprawde warto poczytać te mądralińskie wypowiedzi Shahrukh`a z tej książki, niektóre są ubawne, a biografia sama w sobie jest cudnie wydana i cudne zdjęcia ma. Kawał księgi.

Rainbow_2

Moim skromniutkim zdaniem zakładanie takiego tematu, by kogoś tam olewać wcale nie świadczy o ignorowaniu tej osoby. Już chyba lepiej było odpisać mu w jego temacie, niż zakładać temat, specjalnie o nim :) Choć osobiście, nie uważam żeby pisanie, że ktośtam jest o Shahrukha przystojnijeszy byłoby bardzo szkodliwe ;P (Już tu lepsze 'kwaiatki' miałyśmy okazję czytać :)) Są gusta i guściki, ja np. uwielbiam SRK ale pod względem wyglądu nie stoi w moim plebiscycie na pierwszym miejscu. Więc jeśli chcemy kogoś ignorować, mimo, iż nóż w kieszeni się otwiera, lepiej chyba to olać i nic nie pisać. No chyba, że wybieramy opcję "przetłumacz i nawróć" :D

Seniorita_Paulita

Chcesz powiedzieć Reinbow że Ty masz tą książke?!Jeśli tak to szczęściara z ciebie.No zgadza się kawał księgi waży podobno około 3 kg.

Preity27

Tak mam te książkę. Tmój mały skarb :) Nie lada wyczyn było ją zdobyć.
Waży ponad 3 kg.
Ale jest warta tej wagi i ceny.