Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

A.R Rehman dostał Złotego Globa za muzykę do filmu "Slumdog. Milioner z ulicy"

Film dostał jeszcze trzy statuetki w

FILM DRAMATYCZNY - "Slumdog. Milioner z ulicy"
REŻYSER - Danny Boyle ("Slumdog. Milioner z ulicy")
SCENARIUSZ - Simon Beaufoy ("Slumdog. Milioner z ulicy")
To właśnie film który prezentował Shah Rukh na rozdaniu Złotych Globów był kręcony w Bombaju i grają hinduscy aktorzy.

Preity27

Tak trzymać. Nie zależy mi na zachodnich nagrodach filmowych, ale to sugeruje jednocześnie, że coś drgnęło w przemyśle filmowym i zaczęto dostrzegać kinematografię indyjską. A SRK na rozdaniu Złotych Globów, to jest coś. Pisał, że prasa jest dla NIEGO miła. A kto by nie był dla tak cudownego człowieka?!!! Cichy i uprzejmy. Po prostu kochany i ujmujący

Marguerite

Gratulacje dla całej ekipy... Dodaję jeszcze link z gali. Wiem że jest na blogu Preity, ale chyba nie wszyscy widzieli (i wydaje mi się ze ten ma troche lepszą rozdzielczość, ale nieważne... :)
http://pl.youtube.com/watch?v=4AXxTn7kF6k
Nie mogę się napatrzeć na Shahrukha... Świetnie wyglądał :* :*

Amrita

Tak! Wiedzieli kogo wybrać. Jest tak reprezentacyjny jak mało kto. I ten JEGO uśmiech oraz posłany całus! Hm! Cudowny. Aż żal, że nas tam nie ma. Ale pewnie nawet na wejściówkę nie byłoby nas stać i chyba musiałybyśmy pójść tam w dresie, bo na kreację w życiu nie zarobimy. Nie mogłybyśmy przecież w takim żałosnym stanie się MU pokazać. Reprezentacja Polek musi się odpowiednio pokazać, jeżeli chcemy GO zachęcić do przyjazdu do naszego kraju.

Marguerite

Rozdzielczość jest ta sama a u mnie jest o 20 sekund dłuższy więc zapraszam.