Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Wczoraj brytyjski magazyn "Eastern Eye" ogłosił Kinga Khana najseksowniejszym Azjatą na świecie!!!W tamtym roku to wyróżnienie otrzymał Abhishek Bahchcan....... Ja osobiście bardzo sie cieszę i gratuluję Królowi Bollywood bo naprawdę uważam, ze totalnie zasłużył na to wyróżnienie....wg. mnie jest nie tylko najseksowniejszym Azjatyckim mężczyzną, ale jest najseksowniejszym mężczyzną na całym świecie!

Jeśli ktoś chce poczytać więcej tutaj podaję, źródło:
http://indiafm.com/news/2007/11/23/10479/index.html

Edyta713

Edyta713 zgadzam się z Tobą w 101% :P jak dla mnie jest boski i drugiego takiego na świecie nie ma i nie będzie:P

Nur_Jahan

johnny , brad i keanu są ładniejsi ! :P pozdr.

Mr_T

co do pierwszego się zgodzę, może nie jest przystojniejszy od SRK - dorównuje mu, ale co dwóch pozostałych to mam odmienne zdanie które jednak zachowam dla siebie by nie ranić uczuć innych osób wypowiadających sie na forum :))

kornelia233

No Johnny moze i jest ladniejszy ale Shahrukh ma to cos w sobie czego oni jednak nie maja czyli wrodzona harzyme :D Pozdrawiam!!!

Mr_T

Johny, Brad i Keanu nie są Azjatami więc nie kwalifikują się do tego tytułu;). Z drugiej strony to kwestia gustu...za tych trzech panów wolałabym jednego Shahrukha;).
Zdetronizował Abhisheka?Miło czytać choć syna Bachchana wręcz uwielbiam.

Edyta713

Wiesz, ten brytyjski magazyn po prostu wydrukował wyniki sondy w której ludzie głosowali na swoich ulubionych aktorów - no, może się trafił jakiś piosenkarz.
Na dodatek, po pierwszym rzucie oka na stronę internetową tej gazety mam wrażenie, że do wyboru były tylko gwiazdy z Indii i okolic, w związku z czym można przyjąć, że były to po prostu wybory najpopularniejszego wśród pewnej grupy kobiet Indyjskiego aktora.

Jeśli ktoś uznał moje wątpliwości za atak na cudowność Szarukhisia, przepraszam.
Niech w ramach kontrataku znajdzie listę stu kandydatów i powie mi ile było wśród nich Japończyków, Koreańczyków, Chińczyków, mieszkańców Arabii Saudyjskiej, Kazachstanu, Filipin, Kambodży i Wietnamu.

_xoy_

Widocznie kadydatów z tamtych krajów było mało bo żaden nie dorównywał Khanowi i nie było co ich nominować
Wszysty ponizej poprzeczki

Edyta713

Zgadzam się w 100 procentach :-))))))) Shahrukh Khan jest świetny! Nie dziwię się, że jest nazywany The King Khan'em.

Miluska

Johnny Depp i Shahrukh Khan.

O!