Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Shahrukh gwiazdą dekady!!

użytkownik usunięty

Pokonał on Salmana, Aksaya, Hrithika, Aamira, Abhiego! {Wiedziałam, że tak będzie}
W kategorii kobiecej nagrodę dostała Aish Rai Bachchan pokonując Pryiankę, Kareenę, Rani, Priety! {Co do tego mam własne zdanie:P}

Priyanka odebrała nagrode za SRK, który właśnie kręci "MINK" w USA!
/żródło- Shahrukhkhan.pl/:P Bez plagiatów mi tutaj:P:P

jak chcesz pisać imie w skrócie to przynajmniej poprawnie!!!!

kAjOl_7

mym skromnym zdaniem dobrze napisała. i nie krzycz, bo mnie głowa boli ;)

Karolina_24

Rzeczywiście.... wielki problem z małego błędu :p

użytkownik usunięty
Madleen

A o które imię ci chodzi jak już tak otwierasz paszczę? Aish? To połowa jej imienia... przy następnej połówce łamie się język^^ A dziewczęta tak nawiasem dzięki:P

Aish= wpisałam to w Google i zgadnij co mi wyszło... pozwolę ci pomyśleć...

Albo nie pozwolę dam ci linka

http://www.google.pl/search?q=Aish&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:off icial&client=firefox-a

żebyś się nie przegrzała...

I nie podnoś na mnie głosu jeśli łaska!

Kajol7 chodziło chyba o "MNIK"...
Pomyliłaś tylko kolejność literek :)
Zresztą i tak wszyscy wiedzą, o co chodzi...

użytkownik usunięty
Madleen

haha faktycznie :P Co mi tam:P
By to wyszło My is Name Khan... prawie jak oryginał :D

Zresztą każdy się może pomylić:P A tu nikt się nie cieszy z SR zwycięstwa tylko mi kolejność literek sprawdzają... :P

Ja tam jestem dumna z naszego Shahrukha i uważam że mu się jak najbardziej należało i żadna kolejność literek mi nie przeszkadza i tak wiadomo o co chodzi.Chociaż myślę że tej kajol to bardziej chodziło o skrót imienia Aish bo jesteśmy przyzwyczajeni do Ash to pierwsza forma wydaje mi się bardziej poprawna bo jest pierwszym członem jej imienia a nie skrót od My name is Khan.Jasne że każdy może się pomylić nie wiem po co tak krzyczeć.

użytkownik usunięty
Preity27

Powiem ci tak... Ash, to skrót raczej od Ashley,a Aish od Aishwaryi... to pierwsze nie wiem kto wymyślił, ale nie będę się kłócić...
Tak czy siak, czy Ash czy Aish nie lubię jej... Więc nie mam zamiaru jej dopieszczać i płakać nad jej losem. A teraz małe sprawdzenie:

Wpiszcie w Google Ash...
Wyskoczy wam gmina w stanie Dakota Południowa, w hrabstwie Clark<lol2>

Wpiszcie Aish:
Wyjdzie zdjęcie chyba tej...no...Aishwariyi Rai...
Nawet google się mylą, też bym im napisała:
Jak chcecie pisać skrótami picie poprawnie ha! Jestem urażona księżniczka... padnijcie mi do stóp kmioty!

Priety oczywiście powyżej aluzja nie do Ciebie :)