Przyjęcie urodzinowe Karan'a Johar'a położyło kres wrogości między Shah Rukh Khan'em i Aishwaryą Rai-Bachchan. Ta dwójka nie dzieliła się wzajemną sympatią po tym jak Shah Rukh zatrudnił do roli w Chalte Chalte Rani Mukherjee zamiast Aish. Ich relacje pogorszyły się jeszcze bardziej gdy Khan'owie nie zostali zaproszeni na ślub Aishwaryi i Abhi'ego Bachchana.
W końcu znajomość aktorów praktycznie przeszła do historii po tym jak na przyjęciu urodzinowym Katriny Kaif, Ash usłyszała z ust SRK niegrzeczny komentarz na swój temat. Po tym wydarzeniu Bachchan'owie prawie zerwali wszelkie kontakty z Shah Rukh'iem. W poniedziałkową noc SRK przeprosił Aish gdy napotkał ją i Abhishek'a.
Źródło podaje szczegóły tego wydarzenia:
"Po kilku minutach konwersacji z Ash, Shah Rukh ją przprosił mówiąc:
*Myślę, że winien Ci jestem przeprosiny bo w pewien sposób Cię uraziłem.*
Po tym wydarzeniu Shah Rukh, Gauri, Abhishek i Aishwarya zawojowali parkiet tańcząc, rozmawiając i świetnie się bawiąc całą noc"
bollywood.pun
PS: Może to już wiecie... może czytaliście... albo ktoś to miał na blogu... jak tak, to sorka za powtórkę.. ;D Jak tylko to przeczytałam, to musiałam tu dodać. :D
A tak od siebie powiem, iż bardzo się cieszę z tego faktu. ;) Widać musiało się ostro między nimi nagmatwać... ale dobrze, teraz jest już OK. ;)
Tylko za co ją przeprosił... przecież podobno nic na nią złego nie powiedział, a to, że się obraziła za "CC" to cóż poradzić... sama sobie partnera wybrała i spokoju jej na planie nie dawał...
Jeszcze podobno na zakończenie imprezy wyjechali razem jedny samochodem tzn : Ash, Abhi, Shah, Gauri, Karan. Do tego Gauri siedziała na kolanach Abhiego... czemu> Nie wiem:P
Bo Aish jest moim zdaniem trochę za bardzo obrażalska. ;p
Akurat w to, że Gauri siedziała na kolanach u Abhiego, to nie wierzę. :P
I nie uwierzę, póki nie zobaczę, a nie zobaczę, bo jak to mówią paparazzi "Nie zdążyli zrobić zdjęcia", więc za cholerę nie uwierzę że Gauri siedziała na kolanach u Abhiego. :)
Uważam, iż to jest plota..!
Bo jakoś nie wydaje mi się, żeby Aish i SRK by się to podobało... :D
Coś mi sie nie wydaję.. :D