Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Preity27 napisała na swoim blogu temat o gestach i symbolach Hindusów.
Natomiast niejaka ,,kareena" w chamski sposób skopiowała dany temat i jeszcze się pod nim podpisała jako autorka.To poważny problem.Czy wiecie,jak temu zaradzić?!Jak można ochronić swoje notatki własnego autorstwa?!!!
PS1.Walczmy z PLAGIATEM!!!
PS2.BOOJKOOTUUUJMYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wazka16

Właśnie chamsko żywcem skopiowała , nawet zdjęć nie raczyła zmienić i podpisała że to jej a potem na naszym foru napisała że zaprasza na bloga nie wiem myślała że nikt nie pozna tej notki przecież na tym forum większość ją zna.Eh popieram Ważka16 tylko właśnie nie wiem jak temu zaradzić tu na Filmwebie nie zauważyłam żadnych narzędzi które by to uniemożliwiały wystarczyło by blokada kopiowania tekstu tak jak na innych blogach.

Preity27

właśnie założyłam podobny temat na Ogólnym forum Filmwebu.Trzeba z tym walczyć.

wazka16

Chamstwo i pomyśleć, że ona jest z Poznania. Wstyd. Ja także jestem z Poznania. W moim profilu mam złe podane miasto. Nie rozumiem takich ludzi. Przecież pisanie o różnych tematach na swoim forum, według mnie daje jakąś satysfakcję, radość, spełnienie. Ja to mam w przypadku jak szukam info o MY name is Khan. Wprawdzie, nie piszę nic na swoim forum o tym filmie, ale jak szukam w necie info i znajduję ciekawe linki, wklejam w tym temacie co założyłam. I to daje mi w pewnym sensie satysfakcję, wiedząc, że inni to też przeczytają. Oczywiście zdarzyło mi się, że wkleiłam jakiś artykuł, to co link nie chciał się otworzyć, ale zaznaczyłam że to nie było stworzone przeze mnie. Naprawdę nie rozumiem takich ludzi.

wazka16

Ej. Słuchajcie, ja też mam taki temat u siebie na blogu, i nawet nie wiedziałam że Preity ma taki temat. Teraz przed chwilką do niej zajrzałam i tak, mam podobny temat, tyle że bez fotek i inaczej to zrobione. :)
Ale rzeczywiście jak się żywcem od kogoś ściąga, i jeszcze się podpisuje jako autor, to to jest bez sensu.
Bo w końcu to mój blog, więc czemu mam go ściągać od kogoś innego. :)

POzdro. :)*

__KarLa__

Hey. To znowu ja, zajrzałam teraz na bloga tej całej kareeny, i faktycznie, nawet obrazki od Ciebie Preity zerżnęła. Mogła chociaż to zmienić jakoś, inne obrazki, inna kolejność itd. !
Naprawdę trzeba coś z tym zrobić. :)

__KarLa__

:(:(:(:(:(:(:(:(
No to.... Karolaa ja też mam taki temat jak Ty i Preity. No cóż. Ja ściągnęłam o d Preity, Preity ode mnie, a Karola od Nas... hihi żartuje. A tak na serio to Kareena, to moja siostra :( Jeszcze dzisiaj nie będzie mieć tych wpisów u siebie, obiecuję. Muszę tylko dorwać moją siostrę Karolinę. Z nią zawsze są problemy... Ale nie martwcie się, już nie będzie zżynać tematów od nikogo. Już ja jej pokaże, grrrr.....

__KarLa__

Namaste! Dołączam się do protestu. Jak trzeba być chamskim, żeby zrobić coś takiego? Można nie wiedzieć, że ktoś ma to samo (jak koleżanka powyżej), ale wiadomo, że to było zrobione specjalnie ( z okrucieństwem i w dodatku podpisane "własnoręcznie" )!!! Trzeba coś z tym zrobić... czy da się założyć jakieś blokady czy coś w podobie na blogach?

Amrita

No to wybacz Madlen... tylko, że to trochę nie fair... Rozumiesz...

Amrita

Hehe... no wiem. Ale już jej powiedziałam. Stwierdziła, że pousuwa to dzisiaj :)

Madleen

Dziewczyny tu nie chodzi oto że ktoś ma notkę na ten sam temat bo na pisać notkę o symbolach indyjskich może każdy i jest ok chodzi tylko i wyłącznie o to że ktoś w całości kopiuje notke i wkleja na bloga jako swoją.Zła byłam bo naprawdę sporo czasu tej notce poświęciłam.Część zdjęć te z Devdasa , Miłość Żyje wiecznie z święta Holi i część z K3G te wąskie zrobiłam sama własnoręcznie z filmów i zajeło mi to dużo czasu szczególnie to z K3G z Rahulem , małym Rohanem robiłam chyba zgodzine bo nie mogłam uchwycić momętu kiedy Rahul ma złożone dłonie.Dlatego się rozzłościłam bo ja zaczerpnełam tekst owszem też ze stron ale odałam źródło przynajmniej.Jeśli to twoja siostra Madleen (już wiem jak znalazła mój blog) to wybaczam :)

użytkownik usunięty
Preity27

Rozumiem Ciebie doskonale! Według mnie w Każdej swojej notatce na dany temat oddajemy część siebie, przez co ona staje się czymś szczególnym... przedstawia nasze spostrzeżenia, nasze uczucia, a tu... no niestety... zawsze łatwiej coś wziąć od kogoś niż dać od siebie:/
Przyłączam się:)

wazka16

strasne zecy...

użytkownik usunięty
shamar

To było do mnie, czy koło mnie panie słownik ortograficzny?

Nawet pies nie wraca tam skąd został wykopany, ale przepraszam-
nikt mnie nie strofuje? Taka poważna obraza?

Więc sama się poprawie i powiem, przepraszam wszystkie psy, ponieważ w tym wypadku zwrot ten mógłby je urazić...

Walczyć możemy, ale jak widać na załączonym obrazku (nieco wyżej) chamstwo pcha się bez pardonu wszędzie. Zamykasz drzwi – wchodzi oknem. Nie wyplenisz tego nawet pestycydami.

Marguerite

Cóż Princeswarna widać psy mają więcej honoru niż niektórzy ludzie obawiam się nawet że niektórzy nawet nie wiedzą co to słowo znaczy.Z chamstwem już tak jest wyrzucisz drzwiam wlezie oknem , wyrzucisz oknem to wlezie komniem a wynika to z tego że główną cechą chamstwa jest brak ambicji i honoru.

użytkownik usunięty
Preity27

Widocznie hebanowy kołek który wbiłam mu w serce, ten który wywiódł go, aż po Taj Mahal... jeszcze został i go swędzi:P Kto by się przejmował:]

Już wiemy w czyją marionetkę wbijemy igłę:p

Princessarwena! Ty masz na myśli tylko igły, a ja widły. ;)

Marguerite

Tak Marguereite myśle że na takiego osobnika to igły to za mało może nie zadziałać widły będą skuteczniejsze hehehe :)

U mnie nowa notka serdecznie zapraszam.

Preity27

Nowe wiadomości o zabiegu Shah Rukha jego kondycji fizycznej nowych filmach u mnie na blogu zapraszam do czytania.

użytkownik usunięty
Preity27

Widły?! To jest myśl:)
To zmniejszy nam fatygę nawet o 3 razy:)
A, co do notki to już tam popatrzę:)

Bo wiesz? Tak sobie pomyślałam. Po co mamy się męczyć. Załatwmy sprawę od razu. Oszczędność czasu i energii. W tym przypadku nie mam skrupułów. Zaoszczędzony czas przeznaczymy na oglądanie z NIM filmów i nasze pogawędki. Miło i przyjemnie. Przy okazji oczyścimy atmosferę ze smrodu (przepraszam za wyrażenie). Coś mu się nie powiodło. Mimo jego kanciarstwa SHAHRUKH pnie się w górę. Mnie to już nie rusza, ale i tak się cieszę.

użytkownik usunięty
Marguerite

Marquerite? O czym ty mówisz... pnie się w góre... wolne żarty... w tym kraju... to niemożliwe...
Najważniejsze, że jego status na rynku po9zwala mu grać po swojemu:]... ja nie mogę się tylko doczekać filmu o nim... takiego autobiograficznego :) To by było coś:) Tylko nie mogę wytypować nikogo do roli Shahrukha :P I chyba wiem dlaczego... po prostu nie ma takiego drugiego...:)

Film? Autobiograficzny? JEGO? Princessarweno kocham Cię! To jest myśl. Zrobimy „ściepę narodową” (cytat z kabaretu, ale nie pamiętam którego) i damy MU pieniądze, by tylko się zgodził. A może zachęcimy GO by sfilmował SWOJĄ autobiografię, gdy ją skończy? Ja chyba śnię! Gdyby to była prawda. A co do odtwórcy główne roli to masz rację w 100 %. ON sam musiałby SIEBIE zagrać. Bo niby jak to sobie wyobrażają? Brad Pitt będzie GO odtwarzał? Mnie JEGO wiek nie przeszkadza. Może grać wczesnego SHAHRUKHA i teraz. Jest tak doskonały i wygląda tak cudownie, że różnicy tych kilku lat nikt nie zauważy. : ) Jeszcze raz powiem: dobrze, że wróciłaś.

użytkownik usunięty
Marguerite

Zachęcić można... ale przez swoją wrodzoną skromność może raczej nie zrobiłby z własnej inicjatywy filmu o samym sobie:) Pieniędzy od nas też by nie przyjął;)

Brat Pitt to nawet nie ta uroda, szybciej Antonio Banderas:)
Ale wątpię, by to przeszło, oni nawet nie są do siebie podobni, biorąc pod uwagę układ twarzy...
A Shahrukh, chyba by tylko musiał trochę przytyć, bo widać, że mało jada:/ Dziwne, że się jeszcze na nogach trzyma:/ Niech tylko tu przyjedzie, postawiłabym przed nim golonko i pajde chleba, po czym zmusiła go do jedzenia:) Ale nie wiem, Marquerite, czy to też by przeszło... uśmiechnął by się raz i koniec z nami:] Wtedy ciekawe kto by uległ... :p

Dziękuje, ale tęskni się za gadaniem o TYCH rzeczach z TAKIMI ludźmi :]

Koleżanki tak czy siak w szkole znają mnie na tyle, że jak tylko się na nie wkurzę, zaraz pytają, a co tam u Shahrukha:) Zupełnie jakby był moim mężem, chłopakiem lub bratem:) Wiedzą po prostu o czy lubię gadać i jak mnie ułagodzić:P

Właśnie siedziałam sobie na www.bollywood.pl. I patrzę ktoś piszę, w moim ulubionym temacie duet SRK i Kajol. Z ciekawości zerkam. I są tam wzajemne wypowiedzi na swój temat. Z ciekawości pytam skąd ta osoba to ma. Z jakieś stronki filmweb. Nie jestem wściekła, ale przepraszam. Ten ktoś mógłby napisać, że ktoś się napracował lub coś. Zresztą na wątku MNIK także wkleiła moją pracę. Nic na ten temat nie wspominając. A jak przeczytam, że ktoś ją chwali za dobrą robotę. To pokaże.

Karolina_24

upsss. Karolina, właśnie Cię wtopiłam. Zajrzyj z powrotem na bollywood.pl Wiedziałam, że to Twoja praca i coś mi się zdaje, że aKarolina to również Ty :P Nie mogłam się powstrzymać :) Ostatni raz na tym forum odzywałam się jakieś pół roku temu może :D

Madleen

Dziękuję Ci droga Maadleen, za to poświęcenie. :) Miło mi się zrobiło na serduszku. A swoją drogą ja się udzielam na www.bollywood.pl. Ale wydaje mi się, że atmosfera jest tam coraz gorsza. Każdy myśli, że na temat bolly wie kompkletnie wszystko. Jak t osię potocznie mówi, że pozjadał wszelkie rozumy. Ja mam nadzieję, że na naszej stronce czegoś takiego nie będzie. I dziewczyny mam plan!!! Głupi, ale może się uda.

Karolina_24

Nie ma za co :) też tak mi się wydaje, że tam wszyscy się chwalą, że niby wszystko wiedza o Bolly. Dlatego ja tam się boje odezwać. Pamiętam, mój pierwszy post był związany z poszukiwaniem napisów (nie przeczytałam regulaminu) i od razu mnie zjechali. Od tamtego czasu się tam nie udzielałam. A dzisiaj w ciekawym temacie no musiałam...

użytkownik usunięty
Madleen

To samo miałam:/ Napisałam coś tam na Bollywood.pl i zostałam zjechana, jednak nie dałam się i zaczęli uważać na to, co do mnie mówią:/
Macie rację... tam jakaś mania wielkości panuje jak nic:/

Ja tam nawet nie wchodzę wiec mnie ta zabawa omija.

użytkownik usunięty
Marguerite

No cóż czasami trzeba... tam jest wykaz najciekawszych Imprez w Polsce- oczywiście Bollywood:) I czasem to po prostu siła wyższa:P

Ja tam czasem wchodzę bo tam ciekawe informacje można znaleść ale zauważyłam że atmosfera jest tam niezbyt symatyczna dlatego nie wypowiadam się na tym forum bo jakoś mnie nie zachęca.

Preity27

Dziewczyny jeśli chcemy wlaczyć z tym chamstwem i buractwem to naprawde musimy przestać odpisywać to jedny sposób dlatego że oni zakładają tematy żeby nas sprowokować i mają radoche.Nie dawajmy im powodu do radości to jedny rozsądny sposób na tkich prostaków.

Preity27

dobra obiecuję poprawę. nie bedę odpisywać. zrobię to dla Shah rukh khana. a z drugiej strony. ostatnio myślałam sobie, że jak bedę mieć syna to dam mu imię Rahul na cześć SRK. Shah mu nie dam, bo nie umiem wymówić.:(

Karolina_24

A wiesz że o tym samym myślalam.Przyszlo mi do glowy to chcialabym mu dac na imie wlasnie Shahrukh tak sie wlasnie zastanawialam czy to mozliwe zeby w Polsce nadac dziecku Indyjskie imie.

Preity27

z czego to ja wiem. w polsce można nadać imię się jakie chce pod warunkiem, że jedno będzie mieć katolickie. np pierwsze rahul a na chrzcie paweł? nie wiem czy to prawda, czy nie. ale w polsce są przecież "egzotyczne" imiona. więc myślę, że tak. mamy przecież 21 wiek.

Karolina_24

a tak z innej beczki. na mojej stronie ciągle się zmienia moja miejscowość i województwo. raz jest jakaś wiocha zabita deskami, innym razem katowice. dobra mam laptopa i podróżuje nim ale obecnie nie są to dalekie podróże. odbywają się one z jednego pokoju do drugiego. co jest nie tak. ja jestem z poznania. :)

Karolina_24

He he ja też mam laptopa i podróżuje z nim obecnie w granicach pokoju a też mi się tak zmienia myślę że to taka uroda servisu tego.

Karolina_24

U mnie też się zmienia. Najczęściej „mieszkam” na drugim końcu Polski. Ha! Ha!

Marguerite

A ja jestem z Leszna spod Poznania, a pokazuję, ze z Piły albo Jastrowia. Powinno się samemu wpisywać skąd się jest, a nie, jakieś kiepskie namiary mają :P

Madleen

Karolina_24 , Madleen to widzę że dość blisko do siebie mamy ja jestem z Wrocławia :) a raz mi nawet Warszawe pokazało.

Preity27

A no tak, rzeczywiście "blisko siebie".. hehe, ja pośrodku :) U mnie pewnie nie pokazuje dokładnego miejsca nie pokazuje, bo mieszkam na wsi niedaleko Leszna. Ale Leszno, czy chociaż Poznań powinno pokazać, a nie jakaś Piła...

Madleen

Dobrze by było się spotkać. Ach! To by się działo. Filmów z SHAHRUKHIEM nie zabraknie, a popcorn też się znajdzie. No i wino ma się rozumieć. :)

użytkownik usunięty
Marguerite

Ja niedaleko Krakowa :) Ale wg namiarów FW, czasami z Piły :P

Użytkownik o nicku bollwoodkanamaxa, skopiował mój wpis z bloga pod tytułem "Kajol w Polsce". Nie zmienił nawet zdjęć, a każde słowo takie same. Nie miałabym nic przeciwko temu, gdyby ten ktoś wysłał wiadomość na priva z zapytaniem czy może go sobie "użyczyć".

Karolina_24

Tak właśnie mi się wydawało jak wczoraj przeglądałam jej bloga że już znam tą notkę.Znowu się zaczyna czy ludzie naprawdę nie potrafią zrobić czegoś swojego albo chociaż zapytać świat schodzi na psy.Swoją drogą laska twierdzi że Aamir jest lepszy od Shahrukha dobre.

Preity27

No to, że ona twierdzi, że Aamir jest lepszy od SRK. To sądzę, że jej sprawa. Chodzi mi o to, że bądźmy tolerancyjni i nie schodźmy do tak niskiego poziomu jaki prezentują niektórzy internauci zaglądający tutaj. :)

Karolina_24

Karolinko ja je za to nie potępiam napisałam to tylko tak sobie bo ja się osobiście z tym nie zgadzam ale ma prawo myśleć co chce.;)

Preity27

A to zwracam honor i przepraszam- źle to odebrałam. Moja wina, przyznaje się do bicia. :)

Karolina_24

Ha dodatkowo użytkownik ten usunął mój i Priety komentarz.