Jak przeczytałam notatkę o nim w Asoce o mały włos nie zpadłam z krzesła... Czy wiecie, ze SRK jest starszy od mojego ojca o 3 dni? O.o Obydwoje mają 42 lata. A jest tak boski (SRK, rzecz jasna xD).
No co za pytanie ... ;)
no zobacz na Shahrukh`a czy On wygląda na 42 lata......?
http://bollywoodfan.punt.nl/upload/Shah-Rukh_Khan3.jpg
NIGDY W ŻYCIU
;)
mój pierwszy bollyfilm to "Czasem słońce, czasem deszcz". I przyznam się, że w życiu nie dałabym Shahrukhowi 42 lat! Także podobnie jak Ty o mało nie spadłam z krzesła kiedy się dowiedziałam w jakim wieku jest ^^
Ale jak to się mówi ...
Faceci są jak wino ... im starsi tym lepsi d:
No mój jest starszy - ale jak miał 42 lata to powiedziałabym że jest starszy xD A Shahrukh?To ucileśnienie marzeń <zapewne nie tylko moich :P>...
Ale to prawda że mężczyzna po 40 jest najprzystojniejszy... gdybym widziała SRK jak miał 30 pewnie nie zwróciłabym na niego tak wielkiej uwagi... jest godny podziwu :)
Uwielbiam go!
Pozdrowienia all ;**
No mój jest starszy - ale jak miał 42 lata to powiedziałabym że jest starszy xD A Shahrukh?To ucileśnienie marzeń <zapewne nie tylko moich :P>...
Ale to prawda że mężczyzna po 40 jest najprzystojniejszy... gdybym widziała SRK jak miał 30 pewnie nie zwróciłabym na niego tak wielkiej uwagi... jest godny podziwu :)
Uwielbiam go!
Pozdrowienia all ;**
Chyba jesteście strasznie młodzi, bo wiek 42 lata traktujecie jak starość, a przecież to jeszcze młody facet :)
Popieram, a moje koleżanki go nie lubią, bo mówią, że temu, że ma cztery dekalogi i jest stary.
A ja go poprostu kocham i oczu nie moge od niego oderwać, pomóżcie, co mam zrobić, żeby jakoś im odpowiedzieć, żeby je zatkało i juz nie uważały Shahrukha za starego, przecież on jest taki piękny.
Niech sobie go nie lubią nikt nie będzie płakał.Zawsze można powiedzieć ,że nie wygląd się liczy tylko wnetrze człowieka.
Aktor nie może mieć fanek w każdym wieku to raczej nie możliwe, młodociani aktorzy mają małe fanki starś ,mają dojrzałe kobiety ,,,,..no tak już jest.
No ja wiem, ale moje koleżanki, nie obchodzi jego wnętrze, tylko to, że "ma cztery dekalogi i jest stary i brzydki", a ja im mówie, że przeciez nie liczy sie jego wygląd, tylko jakim jest człwiekiem, ale one nigdy nie lubią tych facetów co ja lubie i z aktorami jest tak samo.
No i ciągle słysze tylko, że "jest cztery razy starszy od ciebie" itd. Wnerwia mnie to, ale trudno.
Właściwie, to sie nimi tak bardzo nie przejmuje, ale jednak nie chce żeby nadal tak o Shahrukhu w szkole mówiły, ale może kiedyś go pokochają, nic nie wiadomo. :D :) :D :)
Miałam dziś fajną sytuację w pracy zwiazaną z Shahrukh`em...
Koleżanki oglądały zdjęcia na mijej komórce i natknęły się na tapetę z Shahrukh`ek , którą mam w telef.i padło takie pytanie -"a to co za przystojniak?"
Ja oczy wywaliłam i z zadowoleniem mówię Shahrukh Khan , one na to ,że nie znają go ale przystojniak z niego jest niezły.
Dobra nie ....hihihi
Opowiadałam im chwilkę on nim , o jego filmach i chyba zaszczepiłam w nich ciekawośc co do tych filmów , jeszcze trochę takich sytuacji i grono fanów nam się powiększy ;)
pozdro.
Niezłe. :D :)
U mnie jednak jest na odwrót, gdyby ktoś nie znał Shahrukha, to nie wiem, co by powiedział, no chociaż wiem, np. moja koleżanka mi powiedziała, że jest brzydki, jak go np. zobaczyła na okładce KHNH, ale ona go nie lubi chyba dlatego, że ciągle o nim gadam, i temu nie chce żadnego filmu ode mnie. :( :( :(
Nawet jeszcze żadnego filmu bolly nie widziała, a juz zakłada, że nie chce.