Co to się dzieje. Potrafię rozumieć to, że ludzie nie lubiący Bollywood wchodzili na tę stronkę i krytykowali nie tylko samego SRK, ale także samo Bollywood. Ale nie potrafię zrozumieć, że fani Bollywood obrażają innych aktorów i ich fanów. Potrafię zrozumieć, jeżeli ktoś napisze, że nie lubi SRK bo..... poda jakieś konkretne, logiczne, a przede wszystkim inteligentne argumenty. Ale nigdy nie zrozumiem osób, które piszą, że nie lubią danego aktora bo ma.... krzywy nos. To jest po prostu śmieszne, ale tragicznie i ukazuje poziom intelektualny danej osoby.
To chyba fanki Srk mają niskie iq,bo piszą że Aamir ma duże uszy!I tym że tak Karolina napisałas pogrążyłas sie nie tylko ty sama ale i wszystkie fanki Srk.
Posłuchaj malutka dziewczynko (przynajmniej tak się zachowujesz) , owszem napisałam tak na blogu którejś (już sobie to wyjaśniłyśmy z tą osobą) z was ale zostałam sprowokowana salwą obelg z waszej strony pod adresem SRK , pierwsza nie zaczęłam waszego idola więc przestań pleść głupoty i popatrz jak wy się zachowujecie.Po za tym ja też powiedziałam przecież tylko prawdę więc o co Ci chodzi.Owszem kilka z nas napisało na forum Aamira , że nie przepadamy za Aamirem ale żadna go nie wyzywała nie wypisywała jaki to on obrzydliwy i jaki paskudny itp. a wy tu przyszłyście i zaczęłyście wypisywać obelgi.My przynajmniej w obronie naszego idola nie posuwamy się do wylewania pomyj na innego idola a was tylko stać na to żeby obrażać innych w obronie swojego idola.Przestańcie krytykować czyjeś wychowanie skoro same się zachowywać nie potraficie bo to żenujące.Nie mamy ochoty czytać waszych wypocin więc wracajcie zachwycać się swoim Aamirem bardzo was proszę.
Przeprosiłam osobę na której blogu to napisałam za to że mnie trochę poniosło więc nie wiem o co wam chodzi.
Eh... Karolina, wstyd to chyba za mało powiedziane ;p
Też tego nie rozumiem. Rozumiem anty-fanów całego Bolly, ale te fanki Aamira... Z choinki się urwały. Mogą go sobie nie lubić, ale żeby takie teksty pisać (zresztą wszystko zmyślone). Nie wiem, czy one zazdroszczą SRK, że jest trochę bardziej sławniejszy od Aamira i podziwiany za całokształt i tak ich to wkurza, że się muszą tutaj na ludziach wyżywać. Ja za Aamirem nigdy nie przepadałam, ale tak stuknięta to ja nie byłam, żeby wchodzić na jego forum i obrażać nie tylko jego ale i jego fanki/fanów i zmyślać, że Aamira nienawidzę ponieważ nie podoba mi się jego nos (to była ironia)...
To chyba fanki Srk mają niskie iq,bo piszą że Aamir ma duże uszy!I tym że tak Karolina napisałas pogrążyłas sie nie tylko ty sama ale i wszystkie fanki Srk. - Ranii
Rani o co Ci chodzi. Odpowiedź mi na jedno pytanie ile ty masz lat. Bo czytając Twoje wypowiedzi sądzę, że masz tylko jakieś 12 lat. Ty chyba masz jednak niskie Iq bo nie potrafisz zrozumieć mojej wypowiedzi. Doskonałym dowodem jest na to, że jeszcze nigdzie nie napisałam, że Aamir ma duże uszy!!! Nawet o tym nie wiedziałam. A moją wypowiedzią zakładając ten temat wcale nie udowodniłam, że zarówno wszystkie fanki SRK mają niski poziom Iq. Nie wiem gdzie Ty to dostrzegasz, ale moja wypowiedź miała być raczej dyplomatyczna. Zadałam tylko grzecznie pytanie - czemu Wy fanki Aamira, za czym idzie także fanki Bollywood, wchodzicie tutaj obrażacie nas - fanki SRK, a za czym to także idzie fanki Bollywood. Przecież jesteśmy w jednym obozie. Przepraszam o co kaman?
A co do nosa. To ten nos miał się tyczyć SRK, bo mi się kiedyś nie podobał, a teraz sądzę, że jest nawet uroczy.
Nic tam ciekawego nie znalazłam oprócz twojej (jakże wspaniałomyślnej) wypowiedzi kajol... "Lady jeżeli ażtak bardzo nie lubisz Aamira to prosze cie abyś swoje zdanie zachowała dla siebie,poniewaz ja niemam zamiaru słuchac czegoś takiego o moim ulubionym aktorze!" - Nie masz zamiaru słuchać... A my musimy słuchać??? Nie popisałaś się tu niczym.
Ja nie mogę fakt napisałam tam kilka gorzkich słów ale to była odpowiedź na waszą salwę obelg na temt SRK daty można sprawdzić.To wy pierwsze obraziłyście SRK a teraz jeszcze bezczelnie próbujecie kota ogonem odwracać i robić z siebie ofiary to już szczyty.
Fanka Bolyy 2 stycznie 2010 15:40
Najgorszy aktor stuleci...
Brzydki i nie ma talentu i do tego to jego chamskie poczucie chumoru
po prostu żal.pl
Aaaaaa....moja ocena to 1...
FankaBolly 3 stycznie 2010 22:35
Madleen a co mnie obchodzi jakim on jest człowiekiem na ekranie tego nie widać...Więc..?Liczy sie to czy ktoś ma talent i jak prezentuje się na scenie.No niestety Srk nie ma talentu i jeszcze ten jego Banan na ryju.
P.S jeśli wiecie ,co to znaczy <lol2>
Preity27 // 3 stycznia 2010 22:48
Zajmij ty się dziecko tym swoim kłapouchym pasztetem a od SRK wara.
Więc chyba już jest jasne kto zaczoł to obrażanie , niestety banan na ryju !!! przeważył i mnie poniosło mnie i zniżyłam się do waszego poziomu , czego żałuje.
Nie warto im tłumaczyć, kto zaczął a kto nie. One i tak wiedzą swoje i tego nigdy nie zrozumieją...
Ale "banan na ryju" - pożal się Boże, żeby mieć taki tupet, ktoś nawet nie myśli o czym mówi.
Ale nie trzeba było w tak okrutny sposób obrażać Aamira na forum fankiBolly.
Preity napisałaś że nie bedziesz się zniżać do naszego poziomu,a i tak sie odgryzłaś.
A i to słowo "żenujące" to byś sobie mogła już odpuścic,bo występuje ono w każdej twojej wypowiedzi.Nie chciałam nic pisać,ale musiałam.sorry.
Aha czyli wam wolno być okrótnym i pisać o bananie na ryju SRK ale nam nie wolno eh Kali to może komuś coś zrobić , ale Kalemu to już nie wolno nic zrobić prymitywne.
Faana ty gdzie ty masz w każdej mojej wypowiedzi słowo "żenujące" na tej stronie jest pięć moich wypowiedzi i tylko w jednej jest to słowo.Zastanawiaj się co piszesz !!!!!
Kończę tą chorą konwersacje bo mam wrażenie że nie którzy tu z domu wariatów uciekli.Mówisz im jedno a Ona wszystko przekręcają.Podajesz im twarde fakty z datami i godzinami że to One zaczęły całą kłótnie a te dalej że "nie trzeba było obrażać Aamira" to że one pierwsze SRK obraziły chamsko to już nie ważne.Prosisz grzecznie żeby przestały a one ci piszą "myślisz że się Ciebie wystraszymy".Nigdzie nie napisałam że mam zawsze racje bo jestem starsza i wcale tak nie myślę ale co tam one wiedzą lepiej.Ba są bezczelne do tego stopnia że zaczynają mówić człowiekowi jakich słów ma używać i kto tu jest przemądrzały.Żegnam oziębło wszystkie Fanki Aamira.
Z tobą sie nie da gadać,bo mam takie wrażenie że uważasz ,że i tak ty bedziesz mieć rację,więc.
szkoda słów.żegnam oziębło,wszystkie głupie fanki Srk.
Nie miałaś co napisać to wymyśliłaś taką głupote.A tak poza marginesem to ta wiadomośc nie była do cb tylko do Preity..brak mi słów...
Ranii Ty lepiej już zacznij zazdrościć Priety, że ma męża. Bo przy Twojej złośliwości wątpie byś znalazła męża.
Karolino 24 myślę,że szukanie mi męża to nie twoja sprawa. Chyba że sie myle?i chcesz także wtargnąć w moje życie osobiste??
Spokojnie ja nie będę Ci szukała męża. Boże mnie uchroń przed takim przekleństwem. To by była klątwa. gdybym Ci miała kogoś znaleźć. Jeszcze bym sobie wstydu przez Ciebie narobiła. Co ja piszę już sobie robię wstyd odpowiadając na twoje posty i zniżając się do Twojego tak już bardzo niskiego poziomu zarówno intelektualnego jak i kulturalnego.
Co nas obchodzi Twoje życie osobiste, chłopacy...
Dopiero co ktoś się miał pogodzić, a ty dalej swoje głupoty wypisujesz!
Co? Madleen czy ty siebie słyszysz?
Przecież to Karolaa zaczęła na forum Aamira wypisywać głupoty żeby sie zemścić,a ty mnie o to oskarżasz? Podziekuj Karoli
Dobra ostatnie dosranie. Ranii to twój chłopak jest ślepy, nie potrafi dostrzec z jakim dzieckiem się zadaje. A przyznaje że to ja na wątku Aamirowym ponownie zaczęłam, tak zbyt pieknie wyglądał. Takze musić wyglądać brydko jak wątek SRK.
Ale wyjaśnijmy sobie jedno ,że to MY się chciałysmy pogodzic a KAROLA 24 zamiast to zaakceptować wznowiła kłótnie na nowo.
Gratulacje,naprawdę.
Jestes ślepa Gosiaczek że sie pytasz?
Przeciez widziałas jakie posty napisały fanki Sr na forum Aamira.A to wszystko jest z zemsty,a jak chciałam być sprawiedliwa,no ale cóz najwyrazniej sie pomyliłam.
Nie nie jestem ślepa!
Przecierz to wy pierwsze chciałyście sie pogodzic i pózniej na nowo sie
kłócicie to moim zadanie jest chore to po co chciałyście sie godzić jak
pózniej takie posty piszecie
Nie no musze wam to jeszcze raz na spokojnie wytłumaczyć żebyście wkońcu zrozumiały.My fanki Aamira zaproponowałyśmy zgode.Madleen sie pogodziła,a potem zobaczyłam an forum Aaamira co napisały fanki Srk,tylko niewiem poco i tylko tego sie chce dowiedziec.bardzo proste,niechce sie kłucić!
A niby co ja miałam zobaczyć na forum Aamira? Wiem o co chodzi. I wiem też, że Twoja wypowiedź o mężu była skierowana do Preity. No ale moja następna do was, więc to Ty nie zrozumiałaś.
"A niby co ja miałam zobaczyć na forum Aamira? Wiem o co chodzi. I wiem też, że Twoja wypowiedź o mężu była skierowana do Preity. No ale moja następna do was, więc to Ty nie zrozumiałaś."
SORRY, jednak nie o to mi chodziło.
Pogodziłam się przed tym, niż zobaczyłam, co się działo na forum Aamira, a potem już tu nie wchodziłam ;p