A ja uważam ze na tym forum ostatnio jest trochę za cicho i za mało SRK ;p
Wiele tematów już zostało założonych bo czytałam stare tematy, były ulubione, najbardziej wzruszające filmy, sceny, ulubione teledyski.
A ja chciałam się zapytać Was drogie dziewczynki, który SRK (która grana przez niego postać) jest dla Was ideałem, że takiego mężczyznę chciałybyście mieć w domu ?
Tutaj kilka jego twarzy, ale tylko kilka
http://republika.pl/blog_wo_1369995/4221640/tr/wiele_twarzy_srk.jpg
Mam być szczera :) To chyba Aśoka mi najbardziej odpowiada :)Pięknie tam wyglądał i miał nienaganne maniery i tak bardzo kochał Kaurwaki był takki dzielny , odważny i przytym tak bardzo męski i Veer (z Veer Zaraa) taki szczery , otwarty i oddany gotowy zrobić wszystko dla kobiety którą kocha nawet przesiedzieć 22 lata w więzieniu byle by tylko Ona była szczęśliwa.Tak zdecydowanie Aśoka i Veer.Ale najbardziej to bym chciała mieć w domu Shahrukha hihi ;p.
Ależ się rozgadałam.Zapomniałam o Amanie pełnym radości , optymizmu , energii takiego też bym chciała mieć w domu :) Podsumowując Aśoka-Pawan,Veer i Aman to moje ideały.
A moje to Rahul z czasem slonce , z veer-zaar, sobowtora ale tego dobrego;]
i jeszcze z dona ,ale jak bym chciala miec SRK w domu to bym wziela kazdego
byle zeby to byl On;]]]]
ja odp jutro bo dziś taki dzień zalatany mam, ale muszę się z Wami czymś podzielić
http://www.ndtv.com/news/photos/album-details.php?albumPage=9&id=803&Album=PHOTO _GALLERY&AlbumTitle=SRK%27s+44+years+in+44+images
miłego oglądania jeśli tego nie widziałyście :)
Preity ja się przyznać musze ze Aośki nie widziałam, bo dopiero od 2 dni w domu mam, ale juz na dziś zaplanowałam seans :d
więc dla mnie byłoby połączenie:
Dev- styl ubierania się i złośliwość ;)
Aman i Veer - żeby tak mnie kochał, tylko szczęśliwie, bo te dwa poświęcenia dla miłości są nie do opisania :)
Rahul z K3G - aby tak szanował swoich rodziców bo to też ważne :)
Raj z DDLJ - za mną na koniec świata ruszy ;p
to chyba to, cho pewnie jak sie zastanowię to coś dopisze :)))
ale prawda jest taka, że SRK jest ideałem i dlatego wszystkie jego postaci nimi są ;p nawet złe charaktery ^^
pozdrawiam ;)*
a kto by nie chciał mieć go w domu ^^
co mnie zadziwia to to że jest starszy ode mnie o 26 lat a i tak jest dla mnie najpiękniejszy i wszystko inne naj :)
Dev tylko i wyłącznie. Wszystko mi w nim odpowiada, jeśliby kochał mnie tak jak Mayę to byłabym bardzo szczęśliwa. xD
No mógłby być waszym ojcem hehe , ode mnie zaledwie 16 lat starszy i jakoś nie przeszkadzała by mi ta różnica wieku.Ja w ogóle jak zobaczyłam ile ma lat to byłam zaskoczona bo wygląda dużo młodziej :)
a tak SRK mlodo wygląda 45-13=32 rożnica wieku szokująca ale takiego meic tate zawsze a jak cos to startuje do jego syna a co xD
no przyznać trzeba że nie wygląda na swoje lata :)))
i nie mówię tylko o filmie gdzie ma charakteryzacja ale o zwykłych fotach :)