Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

help me... ;-)

użytkownik usunięty

Mam pytanie, co wiecie na temat książki o Shahruk'u, którą napisała Anupama Chopra? Czy warto ją kupić? Jakie są wasze opinie?

Wedłóg mnie warto.Jak dlamnie książka jest świetna i bardzo interesująca czyta się bardzo przyjemnie , zawiera sporo informacji.Osobiście polecam.

użytkownik usunięty
Preity27

Dzięki za odpowiedź ;-) chyba rzeczywiście kupię tę książkę ;-D

użytkownik usunięty
Preity27

Dzięki za odpowiedź;-) chyba rzeczywiście kupię tę książkę;-D

Ja też chce kupić, ale niestety nie mogę jej nigdzie znaleźć... ehhh, szukajcie a znajdziecie ;) muszę poszukać;)

loVelyS91

Ja zamówiłam z merlin.pl bo w żadnym empiku nie mogłam znaleść i tak po półtorej tygodnia stałam się szczęśliwą posiadaczką tej biografii.

użytkownik usunięty
Preity27

Ja kupiłam ją na alllegro, i po przeczytaniu muszę stwierdzić, że rzeczywiście to bardzo fajna książka. Właściwie, to w połowie biografia Shahrukha, a w połowie historia całego bollywood, bardzo mi się podoba. Widział mi się tekst Shahrukha do gangstera, który próbował go nakłonić do zagrania w jakimś filmie ;-)

Ja też jestem zadowolona z zakupu tej książki.To jest historia życia i karieiry Shah Rukha Khana na tle bollywood.Jest taka prawdziwa biografia Shah Rukha liczy sobie około 400 stron wazy 3kg nosił tytuł Still Reading Shah Rukh Khan i kosztuje 250 zł.Marze o takiej bo to jest jego biografia z prawdziwego zdarzenia.Ale ta też jest świetna :).

Preity27

Zapomniałam dodać że występuje tylko w wersji angielskiej :( ale i tak o takiej marzę :P

użytkownik usunięty
Preity27

No właśnie słyszałam o tej książce i też bardzo chciałabym ją mieć, niestety sama jej nie kupię bo uważam że jest za droga jak na książkę, a chętnych, którzy by mi ją zprezentowali też nie ma, więc mówi się trudno ;-/