Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Postanowiłam zorganizować mini plebiscyt. Napiszcie według Was z jaką aktorką SRK tworzy najlepszą parę filmową.

Według mnie to KAJOL

Karolina_24

Of course Kajol.
Nikt jej nie pobije w partnerowaniu SRK na planie.
A oto moja lista aktorek pasujących do SRK:
1 Kajol
2 Judi Chawla
3 Rani i Dixit
...
potem Karena a na końcu Priyanka

wazka16

Hmm... trudne ...
Chciałam zrobić taki mini plebiscyt, ale u mnie na blogu. Pomysł mi ktoś przypadkiem ukradł :(
Tak więc oto moje typy:
1. Kajol
2. Juhi oraz Rani
3. Preity i Madhuri
Tak naprawdę to mi jest bez różnicy z kim gra Shahrukh, On i tak zawsze jest cudowny. Np, taka Deepika zagrała z nim na razie tylko w OSO, a Anuska w RNBDJ i już je wszyscy kochają....
Znalazłam fajny filmik, po części pasuje do tego tematy. SHAHRUKH IS CRAZY :P http://pl.youtube.com/watch?v=U1SGVgEAuUg

Madleen

Ten filmik jest z "Duplicate". Ale słodki! A jak się zapatrujesz na moją listę? Chociaż masz rację. Z nami jak z Sandhyą z "OSO". Jak oglądała Shanti to ziewała, a jak ON się pokazał w oparach pary z parowozu, to jej dech zaparło i posyłała MU pocałunki. Z jaką by nie grał to i tak większą uwagę zwracamy na NIEGO a nie na nie. Biedne.
Tak a propos biedoty. ON też jest biedny, bo Preity mi właśnie doniosła, że miał kontuzję barku i był nawet w szpitalu. To dopiero tragedia.

Madleen

Według mnie: Kajol i Rani... Nie uważacie, że Juhi jest trochę podobna (fizycznie) do Aish. ?

Amrita

Juhi raczej przypomina mi Gauri. I bardzo do NIEGO pasuje. Jest urocza i równie zabawna jak ON. Przy czym jest też uwodzicielska. Kajol jest śliczna, ale jakoś nie pasuje mi do ról nadmiernie komediowych. Jest bardziej subtelna.

Karolina_24

Pewnie narażę się na gromy gniewu, ale odbiegam gustem od ogółu. Może się nie znam. Dla mnie kolejność jest taka:

1. Juhi Chawla
2. Madhuri Dixit
3. Rani Mukherjee
4. Kajol
5. Preity Zinta
6. Sonali Bendre
7. Gayatri Joshi
8. Sushmita Sen
9. Aishwarya Rai
10. Pooja Bhatt
11. Divya Bharati
12. Mahima Chaudhry
13. Raveena Tandon
14. Sridevi
15. Deepika Padukone
16. Kareena Kapoor
17. Priyanka Chopra
18. Priya Gill
19. Twinkle Khanna
20. Nagma
21. Deepa Sahi

Marguerite

Powiem szczerze że po głębszym namyśle zgadzam się z twoją listą Marguerite.Juhi chyba faktycznie najlepiej pasuje do Shah Rukha chociaż duet z Kajol też uwielbiam.Tak naprawde to one wszystkie na swój sposób apsują.
1.Juhi Chawla
2.Kajol
3.Madhuri Dixit
4.Preity Zinta
5.Rani Mukherjee
Tak mniej więcej wygląda pierwsza piątka na mojej liście.

Preity27

Ja najbardziej lubię Go z Rani. Kajol jest na drugim miejscu u mnie, a na trzecim Preity.

loVelyS91

OK małe podsumowanie! oto 2 pierwsze miejsca

1) Kajol (juupii)
2) Juhi Chawla
3)Rani