Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Czemu Shahrukh ma taką niską średnią?
Ja dałam mu 10 ;D
A czemu nie wy?

mycha387

Cześć! Ja też tego nie rozumiem bo u mnie ma 10!!! Przecież Shahrukh jest the best! Ale widocznie nie wszyscy są takiego zdania :-( Pozdrawiam

milkaja1

tylko dlaczego?
Saif ma średnią 9, ileś tam!

mycha387

Witam:) Ode mnie Szaruś ma również ma 10:):)
Najprawdopodobniej z tego to wynika,że na Shah Rukha więcej osób głosuje bo jest popularny w Polsce np. dzięki K3G:) natomiast filmów z Saifem mniej osób ogląda czy też oglądało i też rzadziej go się ocenia, stąd też jest taka różnica w średniej:)Taka jest moja opinia:) Ja ich oby bardzo lubię, lecz Saifa oceniłam na 9 bo nie jest moim zdaniem tak genialny jak Shah Rukh:):):)
Pozdrawiam:)

RoKsIaa

Ode mnie Shahrukh ma średnią jaką sobie tylko życzy ;)
Ale wiecie jeden da mu 10/10 jeden 3/10 i potem wezmą średnią z tego i tak wychodzi w rankingu jak wychodzi....
my fani swoje wiemy
pozdrawiam

mycha387

Tak, zgadzam się z RoKsIaą, że to chyba tylko dlatego, że Shahrukh jest bardziej znany i częściej ludzie głosują a przecież kino bollywoodzkie ma oprócz fanów również przeciwników i to pewnie oni zaniżają średnią Szarusia. A szkoda bo to naprawdę dobry aktor a jego twarz potrafi wyrazić chyba wszystko. Ale jego fani i tak wiedzą że jest na 10 punktów a właściwie to na 100!!!

milkaja1

RoKsIaa, też się z tobą zgadzam :)
Tylko dlaczego ty,
którzy go znają głosują tak nisko?

mycha387

Też się nad tym zastanawiam. Najwyraźniej niektórym osobom Szaruś nie przypadł do gustu albo też mając porównanie z innymi aktorami nie tylko kina indyjskiego lubią go lecz nie zasługuje on ich zdaniem "aż" na 10.
Jeżeli o mnie chodzi to ja bym mu nawet dała 20 gdyby tylko była taka skala ocen:D:D Pozdroffionka:):)

mycha387

bo temu,że jest dupnym aktorem-tak samo dziadowskim jak filmy w jakich wystepuje.Spiewanie przez 4bite godziny i ta akcja jak w wenezuelskich telenowelach.Takie slodkie,ze zal dupsko sciska,jak mozna sie podniecac takimi glupotami-ja rozumiem,ze ktos lubi takie bzdety,ale do jasnej cholery,zeby krytycy sie tak tym podniecali to juz nie kumam.Ale sa gusta i gusciki

Makael

może zachowałbyś trochę kultury słowa, co?
myśl o tym aktorze i o bollywoodzie co chcesz,
ale nie wyrażaj sie w takie sposób.

mycha387

Ja nie wiem czym wy się tak przejmujecie, nigdy nie da siędogodzić wszystkim na raz. Kiedyś było tak, żę na "Top 100 ludzie" był na 5 miejscu, wiec ludzie zaczęli dawać mu po 1/10 żeby spadł jak najniżej. Jakoś podniósł sie na wyższe miejsce, ale kokosów nie ma. Pozdr. dla wszystkich fanek (i fanów oczywiście, żeby nie było,że dyskryminacja, choć jest ich tylu, że na jednym ręku zliczyć) Bollywood :D

Makael

Popieram myche 387 przydałoby sie troche kultury Makael. po primo Srk wcale nie jest dupnym aktorem, jest bardzo przekonujący w tym co robi, secundo nie wszystkie filmy z bollywood są słodkie, a ze o miłośći no cóż taka juz jest ich konwencja, że są zbitkami różnych gatunków. W jednym filmie znajdziesz i sensacje i komedie i wątek romansowy. Tak jak napisałeś są gusta i guściki jedni lubią Stevena Segala i filmy takie jak "Constantine" a inni dłuższe, kolorowe, pełne pięknej muzyki i wzruszające filmy z Mumbaju, Chennai czy z Andhra Pradesh.

Najpierw wypadałoby sie czegoś wiecej dowiedzieć zanim zacznie sie krytykować. Polecam artykuł: http://www.stopklatka.pl/artykuly/artykul.asp?wi=35984

mycha387

Namaste :)

Ode mnie Szaru również dostał 10/10 bo jakby inaczej :D
Ludzie starajcie się bardziej ;)

Sanjula

Ode mnie też oczywiście 10/10 ! ! !

Shahrukhomaniaczka

a ja u dałam 1/10 ! pozdr. zapraszam na blog

Mr_T

jesli można wiedzieć, czemu tak nisko ? ? ?

Shahrukhomaniaczka

Poniewaz nie podoba mi się jego gra aktorska i on sam :D ! A i gra w beznadziejnych filmidłach !

Mr_T

no trudno, ja np. kocham Shahrukha i ubustawiam go

Shahrukhomaniaczka

ja też, jak wiele innych osób :D

mycha387

ciekawe ile osób kocha Shahrukha w Polsce, bedzie ich z 5 tysięcy ?

Shahrukhomaniaczka

właśnie myślę, że około 5 tysięcy minimum :)
Przynajmniej go lubią.

mycha387

skoro na forum jest pewnie z 3 tys. albo nawet 4 tys., to tych co nie mają neta i go kochają jest pewnie mnóstwo.....

Shahrukhomaniaczka

na pewno...
wystarczy sprawdzić, ile kobiet obejrzała K3G,
(których nie ma neta)
przynajmniej 95% ko kocha ;D

mycha387

Jak dla mnie tezn argument jest wystarczający, liczba kobiet które obejżły K3G na 100% nie jest mała (ważne też jest ile się wnim zakochało). Jeśli się komuś nie podoba Boolywood i Szaruk to nie rozumiem po co wystawia mu niskie noty, jak nie pasuje to nikt do niczego nie zmusza, taka jest prawda. POZDROWIONKA DLA FANEK, buziaki Szaruk :*

Mr_T

mogłabys uszanować to ze inni go lubia i nie obnizac mu sredniej, ciesz sie ,że Brad Pitt ma wysoką i że nie ma wiecej takich jak ty co to jak juz sie nie podoba to trzeba to zniszczyć, bo moze wtedy Brad nie byłby tak wysoko (choć i tak Srk ma wyzsza hehe)

kornelia233

no a brad zasługuje zdecydowanie na lepszą !!!

Mr_T

ode mnie Brad na pewno więcej niż 5 albo 4 nie dostanie, za to Shahrukhowi mogłabym dać nawet 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000... % jeśli byłoby to możliwe

Mr_T

zdania są podzielone, szanuje to i tylko dlatego ze nie przepadam z Bradem nie będę obniżać mu średniej.

kornelia233

a ogladalyscie kiedys jakikolwiek film z bradem ??? bo ja z shahrukhiem tak i uwazam ze jego aktorstwo nie jest dobre :/ !!! za to brat aktorem jest świetnym np. w fight clubie !!! a z khanem oglądałąm k3g- ble i dona :D chachacha

Mr_T

pewnie ze oglądałam, wcale nie mowie ze jest złym aktorem, tylko akurat mnie osobiście nie odpowiada, ale uważam ze to nie jest powód by obniżać mu średnią.

kornelia233

no ok nie zrobie juz tak żle się czuje :(

Mr_T

????

Mr_T

Oczywiście, że oglądałam filmy z Bradem, ale i tak uważam, że Shahrukh jest najwspanialszym aktorem na świecie - to jest moje zdanie

Shahrukhomaniaczka

a i dodać oczywiście chciałam - khan ma 1800 ileś tam głosów , a brad 18000 ileś tam ! wiec jest różnica ogólnie to ludzie wolą rada i go bardziej znają od tego waszego SKH ! :D ???? - do wszystkich tu obecnych !

Mr_T

Tak, masz racje, nasz Shahrukh nie jest bardziej znany, ale Bollywood sie dopiero w Polsce rozwija, zobaczysz za jakiś rok ile osób zagłosuje na Shahrukha! bo od kiesy bolly filmy są w POlsce ? od 2005 roku chyba, więc sie nie dziw!

mycha387

Tak sobie czytałam ten temat i widzę, że wiele się pozmieniało. Otóż przede wszystkim każdy aktor jest inny i inaczej się wciela w rolę. Nie rozumiem czemu szanowna YuKa porównuję Brada do Shah Rukha, skoro Brad nie gra w filmach indyjskich ani o podobnej tematyce co SRK. Wydaję mi się, że skoro jesteś już po pierwszym filmie uprzedzona do niego to nagle każdy następny z jego udziałem nie spodoba ci się. Ciekawa jestem jakby np. inni użytkownicy zachowali wobec mnie gdybym ich idolowi nie dość ze dała 1/10 ocenę to jeszcze w bezpośredni sposób napisała to podpisując, że jest beznadziejny. A przede wszystkim kino amerykańskie jest znane w Polsce już od x lat a indyjskie zaledwie od kilku. Skoro nie podoba ci się kino Bollywood to go po prostu nie oglądaj, bo po co masz się ?męczyć? i denerwować innych fanów wrednymi komentarzami. Ja osobiście bardzo cenię i lubię Shah Rukha i sądzę, że jeśli ktoś nie ma konkretnych podstaw przeciwko niemu a swój komentarz ogranicza do słów, że "gra w beznadziejnych filmidłach !" to lepiej, żeby się w ogóle nie wypowiadał.
Pozdrawiam wszystkich fanów Bollywood:):):)

RoKsIaa

Popieram! mądre słowa :D :D :D

Shahrukhomaniaczka

A aktorstwo jego nie jest dobre wręcz do kitu .............. jk cos podwyzszylam mu średnią

Mr_T

dobra, Ty masz swpje zdanie, ja swoje, wg mnie jest najlepszym aktorem na świecie i powtarzam to juz po raz któryś

Mr_T

?????? ? ?AC , ?D?T

Mr_T

nie no to jest chyba po hebrajsku ej dziewczęta jak myślicie co to znaczy ?????????????????????????????????????????????????????????

zygowina

Boże Yuka!!! Może ja też ci wystrzele jakimiś słowami nie w naszym języku! Może po arabsku co? Nie wiem czy to chęć pokazania tego, że umiesz więcej od innych czy co? Po drugie oglądałaś K3G i ci się nie spodobało cóż ja się po tym filmie zakochałam w tych filmach. Ale nie rozumiesz tego, że innym ludziom się to podoba, oglądałaś tylko jeden film i stwierdziłaś, że to kicz nie do dotykania nigdy więcej w życiu...cóż nie podzielam twojego zdania gdyż moim zdaniem chociaż oglądałaś ten chociaż jeden film to i tak za mało aby wypowiadać się o jakimś aktorze w tym wypadku Shahrukh Khanie. Co do Brada Pitta oglądałam z nim tyle filmów, że mało osób oglądneła chyba z nim aż tyle gdyż kiedyś za nim wprost szalałam! Ale patrząc z perspektywy to uważam, że w porównaniu do Shahrukha to on ma małą haryzmę w sobie. Uwielbiam jego aktorstwo ale jakoś uważam, że Shahrukh jest lepszy i co?!?! Zabije mnie ktoś o taki osąd! To jest moje zdaniem, chcesz aby twoje szanowano to szanuj zdanie innych. Kino amerykańskie od ilu lat jest znane u nas! A indyjskie od zaledwie paru! I czego oczekujesz! Tym bardziej, że Ameryka i Europa boją się bollywoodu i nagadują na niego kiedy tylko mają okazje! A taka jest prawda, że kino amerykańskie nie pokazuje nic innego niż indyjskie, tylko, że indyjskie moim zdaniem umie pokazać swoją klasę i nie podlizuje się jak np. nasz kraj Ameryce robiąc filmy na wzór właśnie amerykański. Ich robienie filmów łączy się z ich kulturą a widać, że tego nie wiesz. A do fanów to powiem tylko tyle, że ja uważam, że gra Shahrukha w Donie jest oniemiająca! :D Pozdrawiam!!!

Mr_T

Yuka nie ma co wyzywać ludzi od debili tylko dlatego, że mają odmienne zdanie od ciebie. Tym sposobem pokazałaś,że brakuje ci kultury i że jesteś bardzo dziecinna bo ludzie dorośli raczej potrafia prowadzić dyskusje bez uciekania sie do wyzwisk. Dodatkowo powinnaś mieć choć tyle odwagi by robić to wprost a nie uciekac sie rosyjskiego.

kornelia233

De gustibus non est disputandum.:)a jesli juz to powinno to być wyrażane z zachowaniem podstaw kulturalnej rozmowy.

kornelia233

błagam... przetłumacz to ! bo ja nie rozumiem !!!!!!!!!!! pliska :D

Shahrukhomaniaczka

to znaczy z łaciny: w sprawach gustów sie nie dyskutuje :))

kornelia233

tez tak uważam :D :D :D :D :D :D :D