Czy zauważyliście, że SRK zawsze występuje w obrączce na ręku, nawet gdy gra kawalera?? W wielu filmach można to dostrzec.
Oo także to zauważyłam XD Ostatnio obejrzałam raz jeszcze film "Koyla", bo zdawało mi się ,że ma ją na palcu i faktycznie miał xD xD
Cóż, ona jest z pewnością dla niego zbyt ważna i nie chce się z nią rozstawać :)) Też bym tak zrobiła :))
Też mi nowość od dawna o tym wiem ale myślę że to jest bardziej związane z tym że ta obrączka jest dla niego integralną częścią jego osoby i zwyczajnie zapomina ją zdjąć.Większym wyzwaniem jest zauważyć kiedy jej nie ma na palcu ja właśnie oglądam Serce jest Szalone i nie ma obrączki na palcu więc jednak czasem się rozstaje z obrączką ; )
Shahrukh sam sie wypowiadał, że robi to, co każde reżyser.... Czasem musi zdjąć tę obrączkę... to zdejmuje.
Kiedyś Karan mówił coś o tym, ze na planie któregoś ich wspólnego filmu myśleli, ze obrączka Srk gdzieś się zapodziała , to Shahrukh narobił strasznego szumu... Jednak potem się wszystko wyjaśniło. Obrączka jest dla niego bardzo ważna.
Mnie to nie robi właściwie różnicy, czy on ją ma, czy nie w filmie.. :p Jeżeli jest okey, jeżeli nie ma - okey, to znaczy, że reżyser kazał mu ja zdjąć.. :P