Czy wy wiecie że w przeciągu ostatniego tygodnia rzuciłem już dwie dziewczyny dlatego że oglądały filmy z bollywood i lubiły tego lalusia.
To były naprawdę fajne laski szkoda.
Z nimi nie dało się gadać sama myśl że są skażone tym toksycznym świństwem przyprawiała mnie o ból brzucha. Ta hinduska zaraza zaczyna się rozprzestrzeniać jeszcze bardziej. Trzeba to powstrzymać.
Ps. Shahrukh jest blee...
Nie rozumiem takich ludzi. Jesteś co najmniej dziwny.
Nie rozumiem dlaczego ludzie Twojego pokroju wypisują takie głupoty i tylko potwierdzają swój niski poziom inteligencji. Zastanawiam się jaka jest miara zazdrości. Tak Ludzie tacy jak Ty chyba zazdroszczą ludziom takim jak Shahrukh.
SRK jest przystojny, inteligentny, zabawny, (mogę tak wymieniać jeszcze długo), a Ty ... O nie co Ja robię chciałam porównać wspaniałego SRK z jakimś ........(brak mi słów)
W każdym razie potwierdzasz moją teorię. Ludzie tacy jak Ty zazdroszczą ludziom takim jak SRK!!!
Ps. Na ból brzucha polecam No-Spę
Ooo...
Widzę, że mamy kolejną inteligentną bestie na forum przy SRK.
preity20, całkowicie się z Tobą zgadzam. W zupełności.
Dodam tylko, że taki człowiek, powinien wejść do szafy i siedzieć w niej aż nie wydorośleje lub nie znormalnieje.
Jak ja nienawidzę takich ludzi. :/
PS:Mam do ciebie pytanie, założycielu tego głupawego tematu,
Ile jeszcze takich głupich wątków [UWAGA:wątek to temat, dla twojej wiadomości] masz zamiar założyć przy Shahrukhu?
Wiesz... chcę się zorientować jak bardzo zaśmiecisz forum przy SRK.