Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 636 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

i interesujący młody mężczyzna... ach mieć znów 14 lat ;P

lady_akira

Skandar pochodzi bodajże z... e, arabskiego? Chyba. I znaczy ni mniej, nie więcej, tylko "Aleksander" :)

lady_akira

interesujaca jest tez jego naturalnasc z jaka zagral powierzona mu role! briliant!!

me_me

wszystko jest interesujace ;) czekam na dalsze filmy z jego udziałem ;P

lady_akira

on bedzie gral zlych :) dreszczyk emocji przed nami ;)

me_me

No, on pasuje na drani, podba mi się coraz bardziej :P

Gabrielle

Ale takich ... jakby to powiedzieć ... fajnych złych. Takich, których stanowczo woli się od tych dobrych. Stanowczo ... ;))) oczywiście w zależności, kto będzie stał po drugiej stronie.

Gabrielle

jako edmundbył świetny. Najlepszy pod względem aktorstwa od reszty z planu. A te zbójcze miny:
np. kiedy rodzeństwo odkrywa że edmund kłamał co do narnii(czyli, że już tam był) piotr mówi:
-apologize to lucy... SAY YOUR SORRY!
-okay... sorry
Łucja zaczyna nawijać coś w stylu: "nic nie szkodzi, niektóre małe dzieci po prostu nie wiedzą kiedy przestać kłamać"
a skandar na to (tak pod nosem)
-oh, verry funny
ogólnie: 9/10

veritaserum

Kot - świetnie ujęte, szczera prawda... tak, dreszczyk emocji przed nami :) Zwłaszcza, że William moim zdaniem jest za słodziutki i za poprawny, a Skandar ma tę iskrę :P

lady_akira

kocham Go i jego role :D kiedyś powiedział ( na jakiejś stronie czytałam) że On w rzeczywistości jest bardzo podobny do Edmunda

lady_akira

kocham Go i jego role :D kiedyś powiedział ( na jakiejś stronie czytałam) że On w rzeczywistości jest bardzo podobny do Edmunda

Loona_

skromniś...i za to go lubię, nie kreuje się na ideał ;)

veritaserum

Nawet nie wiedziałąm że zmieniłaś. Na forum nadal widac ten stary, ale weszłam na Twoją stronę (też był stary) i kliknęłam odswiez przytrzymujac shift ctrl...pojawił się ;) Bardzo fajny ten twój nowy avatarek, to ta sama dziewczyna co wcześniej? tzn. Evanna?

lady_akira

A ja będę bronić Willa bo lubię ich obu.

Christinka

hehe...szczerzemówiąc, to nie rozumiem Christinko....

veritaserum

nie, to nie jest evanna ale jakaś inna ciekawa osoba :PP spodobało mi się to zdjęcie

veritaserum

"Kot - świetnie ujęte, szczera prawda... tak, dreszczyk emocji przed nami :) Zwłaszcza, że William moim zdaniem jest za słodziutki i za poprawny, a Skandar ma tę iskrę :P"

To miała być odpowiedź do tego postu, ale przeskoczyła. Czasmi tak mam że nie wszyscy mnie rozumieją :P łezka

Christinka

Pzrybywa Lina! Moja pierwsza misja od studzenia! Loona przesadzasz! ;) Proszę o natychmiastowe zaprzestanie "Wychwalania Skandara pod Niebiosa". Zgodnie z artykułem 1.1.1 "wychwalanie pod niebiosa, tworzy wyidealizowany obiekt westchnień, który odchodzi od prawdziwej jaźni zainteresowanego"
Jednka musz esię zgodzić, że Skandar świetnie zagrał. Jest naturalny i prawdziwy i ma "tę iskrę". Jednak zgadzam się z Chris, że Will nie zagrał źle. Ba! Zagrał bardzo dobrze.
z Poważaniem Pani Prezes AdSCZF

Lina_16

Dobre Lina!! :D Aż mi łezka z oka poleciała :D artykuł 1.1.1... :D:D:D

I tak bardziej mi się podobała gra Willa (nie kieruję się wyglądem!!!!!), co nie wyklucza równie dobrej gry Skandara ;)

Christinka

Dziś znowu obejrzałam Narnię :P Zwróciłam szczególną uwagę na Willa. Wiem juz jaka jest moja ulubiona scena. Ta, gdy Lucy podaje ten eliksir uzdrawiajacy Edmundowi, a Piotr patrzy na niego z nadzieją, że wszystko bedzie dobrze, a gdy Edmund przez dłuższą chwilę się nie rusza, Piotrkowi zbieraja się łzy w oczach, a potem gdy wszytko jest już ok. przytulują się do siebie i słsyzymy pięknie wypowiedziane (dziś miałam napisy, a nie dubbing):
-Czy ty zawsze musisz się nie słuchać (czy coś podobnego)
IDEALNIE zagrana scena! Tylko ciekawe co zorbili, ze Will zaczął płakać. Czy umie wywoływać łzy? Ja nie umiem.

Lina_16

Sakndar miał cebulę w kieszeni O_o

Lina_16

Sakndar miał cebulę w kieszeni O_o

veritaserum

Hehe :D Cebula w kieszeni dobre :D

Ta scena też jest moja ulubiona i jeszcze jak mu czarownica krzyżuje miecze nad gardłem :D

Christinka

Ta z gardłem też jest niczego sobie. Co do cebuli. Ja od niej też nie płacze. A tak w ogóle czy ja mam kanaliki łzowe?

Christinka

Ta z gardłem też jest niczego sobie. Co do cebuli. Ja od niej też nie płacze. A tak w ogóle czy ja mam kanaliki łzowe?

Lina_16

Nie wiem, trzeba to sprawdzić... ;)
Moja ulubiona scena to "shut up! he's cominnnnnnng"
i...
jak wchodzą do szfy (skandar i jego akcent):
"come onnnnnnnn"
i...
kiedy wchodzą do narni:
"this is girls coat!"
....
....
....
"I KNOW"
i ta mina...właśnie za to go lubię (w filmie)
podobało mi się tez:
"peter, peter wake up! peter wake up!"
(moja kuzynka miała przy tej scenie dziwnie skojarzenia...ale...

veritaserum

Veri... A dłąoby radę po polsku?? Bo ja dalej z angielskim jak pies z kotem... ;)

Christinka

Pozwolisz Veri, ze cię wyręcze ;)

Moja ulubiona scena to "shut up! he's cominnnnnnng"

))Moja ulubiona scena to "Cicho bądź! On idzie!"((

jak wchodzą do szfy (skandar i jego akcent):
"come onnnnnnnn"

))jak wchodzą do szfy (skandar i jego akcent):
"Chodźcieeee!!"((

kiedy wchodzą do narni:
"this is girls coat!"

)) kiedy wchodzą do narni:
"To dziewczęcy płaszcz"((

"I KNOW"
i ta mina...właśnie za to go lubię (w filmie)

))WIEM!
i ta mina...właśnie za to go lubię (w filmie)((

podobało mi się tez:
"peter, peter wake up! peter wake up!"
(moja kuzynka miała przy tej scenie dziwnie skojarzenia...ale...

))podobało mi się tez:
Piotrek, Piotrek wstawaj! Piotrek wstawaj!
(moja kuzynka miała przy tej scenie dziwnie skojarzenia...ale...((

Lina_16

ależ Ty pracowita jesteś ;) Dzieki w imieniu swoim i Cris...tinki ;) Ale z tym "come onnnnnn" i "he is cominnnnng" to mi właśnmie chodzi o ten super śwetny akcent ;)

veritaserum

"shut up! he's cominnnnnnng" (--w którym to było momencie?? (?)

Dzięki Lino :) Może być samo Tinka :P

Christinka

Christinko w pytaniu o "momenty" mozesz na mnie liczyć-znam ten film na pamięc ;)
"he is cominnnnnng" było w momencie kiedy rodzeństwo bawiło się w chowanego...łucja wychodzi z szafy po odwiedzinach u Tumnusa i krzyczy "I'm back, I'm alright!!!" A skandar wychyla się zza jakiejś kotary i mówi: "shu up! he is cominnnnnnng"-uwielbiam ten moment ;)
I jeszcze jak wybijają szybę i chcą się schować przed panią...no nie wiem, w kazdym razie przed sprzątaczką, otwieraja szafę a Zuzanna mówi: "wolne żarty..." słyszą głos sprzątaczki, a edzio otwiera szafę: "come onnnnnn!" :DDDD

veritaserum

Aha... Ten moment... Tak myslałam że gdześ tam... A ten drugi już kojarzyłam nie jest ze mną tak źle :P

Christinka

Przetłumaczyłam już list. Teraz Ris ci go wyśle. To znaczy dziś wieczorek, ok?

Lina_16

o przypomnialam ju z sobie-pani macready ;)))

veritaserum

czyżbym zostałą ostudzona xDD hehe ja też znam film na pamięć, można go oglądać i oglądać

Loona_

Loona-klikaj na forum Willa-zaozyłam nowy teamt.

Loona_

Jest w Tobie coś dziwnego Verit xDD :D przychodzisz zawsze wtedy co ja :D:PP

Loona_

nie cos Ty...ja już siedzę od 12 w południe powiedzmy...nie ma dzis nikogo w domu a sama na miasto nie pojde XD

veritaserum

hehe noo ja też bym pewnie siedziała gdyby nie siostra :D

Loona_

a mi się nudzi...kątem oka ogladam sobie smerfy (lalalala,lalala)
fajny dziś odcinek (jak zawsze...hehehe)

veritaserum

hehe ja nie mam takiej możliwości xDD niesość że komp jest u siostry to televizji też w pokoju nie mam :PP

Loona_

ja u siebie w domu też nie am XD

veritaserum

Ja wolę Gumisie Veri ;)

veritaserum

Ja wolę Gumisie Veri ;)

Lina_16

Gumisie to też nieźli klienci...a zwłaszcza ten ich sok z gumi jagód co to wprowadza w psychodeliczny trans..także dla mnie one są ok. I uwielbiam Toudiego (czy jak to tam się pisze...)ten od księciunia ;)

veritaserum

Ja najbardziej lubię Bunie. Ta co eliksiry gotuje ;)

Lina_16

Ale ten co sepleni też jest fajny ;)

veritaserum

W ogóle wszytskie Gumisie są Spox!!!

Lina_16

wiem...ale ja wielbię tego ogra Toudiego ;)

veritaserum

Hmm... tam też jest fajny ten... no ten zły. Jak on się nazywal?

Lina_16

Księciunio?? XD