Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 636 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

i interesujący młody mężczyzna... ach mieć znów 14 lat ;P

Lina_16

Księciunio?? XD

veritaserum

Księciunio! ;) o Lolu... hehe
Ciekawe czy Skandar oglądął kiedyś gumisie.

Lina_16

Dobrze że chociaż na koniec rozmowa wróciła na właściwy tor :P Też lubię Smerfy i Gumisie :P Za to zawsze bałam się Muminków :D

Christinka

A co jest strasznego w muminkach? XD
Oprócz tego transwestyty włóćzykija...O NIE! a ja znów to samo! SProwadzam rozmowę na znane sobie tory....:)
Skandar na pewno oglądał kiedyś gumisie (I will na pewno tęż :) na pewno ogłądali walt disney studio, czy jak to tam się zwie ...:D

veritaserum

No rzeczywiscie! Przezciez Gumisie to Walt Disney! Narnia też jest oid Disney'a, wiec wiecie.
Aha, Dowiedziałam sie właśnie, ze największego producenta filmowego, Warner Bros., założyli Polacy ;)
I jesczez jedno wiecie, że Skandar, Will, Georgie i Anna powiedzieli, ze Polska jets bardzo pięknym krajem i z chcęcią jeszcze kiedyś ją odwiedzą ;)
A w muminkac to ja się bałam tego co nocą chodził i jeżeli się nie spało to zażynał i rozrzucał wnętrzności po pokoju, mazał krwia ściany i... eee.... przesadziłam? ;)

Lina_16

to niech wrtacają!!! Ja im tutja daję osobiste zaproszenie do woj. lubelskiego! Zresztą puszcza białowieska (czyli tam gdzie kręcili) jest trochę "nade mną| :D:D:D

veritaserum

A gdyby przyjeli zaproszenie, odstąpiłąś byś Skandarowi czy Willowi łóżko?

Lina_16

po co odstępować... zmieścilibyśmy się XD

Zartowałąm :):):)

veritaserum

mój p

Lina_16

wiedziałąm XD
Znamy się nie od dzisiaj :)

veritaserum

No pewnie! My jesteśmy jak dwie staruszki, które znają się od urodzenia ;)))
A poza tym, ktoś kiedyś napisał:
"Nie powinno się dzielić ludzi na dobrych i złych. Są tylko Ci nudni i interesujący"
My jesteśmy interesujące i dlatego się rozumiemy tak dobrze ;))
(A niech mi ktoś powie co bycie intersujacym ma wspólnego z rozumieniem się? Ech... mój stan psychiczny się pogarsza ;))

Lina_16

Ja do nich w liście pisałam żeby przyjechali jeszcze kiedyś do Polski :P Ciekawe czy posłuchają :D

Christinka

O Boże list!!! Kompletnie zapomniałam! Przepraszam Ris...
Mogłam go wydrukować, to bym mu (Skandarowi) do rąk włąsnych wręczyła ;)

Lina_16

To znaczy że go widziałaś tak Li?????????? :D

Christinka

Jasne! Nawet masaż stóp mi zrobił ;))

Christinka

OooOO chyba też to zrobie:] ale najpierw trzeba napisać list... i niestety angol się kłania:(

Lina_16

TAK WŁAŚNIE POLSKA WAS Z CHĘCIĄ PRZYJMIE a ja ich nie wypuszcze:] woj. Mazowickie zaprasza:]

Lina_16

EeEe tam:] oni wszyscy dobrze zagrali w tym filmie;] tylko dla mnie najgorzej wypadła Łucja... w momentach gdy panowala powaga ona była uśmiechnięta:/ No najlepiej oczywiście wypadł Edmund i Piotr;] tylko w tym filmie strasznie dużo sie ze soba sprzeczają.

lady_akira

No właśnie jeszcze nie slyszałam takiego imienia:)... uważam że jest bardzo orginalne