Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

To już marni polscy aktorzy są wyżej, szczerze mówiąc to na chwilę obecną biorąc pod uwagę poziom obecny Seagala wcale się nie dziwię, że jest tak nisko!

karoman4

Ja takiego nie mam, nie odbiera mi przez ponad 3/4 lata ;)

AdamBayern01

Ja już od dawna nie mam. Ale wiem, że ono działało ponad 20 lat, tak samo telewizor, a jedno i drugie mieliśmy z firmy JVC i to była solidna firma.

karoman4

Ja miałem Panasonic, ale spie.rdolił się w 2002r :D

AdamBayern01

A te moje JVC tv i video hm.. najpierw video zdechło, było kilka razy w naprawie, ale się nie dało naprawić już. A tv dopiero później padł. Ale naprawdę długo wytrzymały te sprzęty.

karoman4

Ja to tysiące razy odpalałem takie bajki jak król lew czy Tarzan, później kaseta była cała sjechana i pojawiały się czarno-białe spięcia ;D

AdamBayern01

zjechana*

AdamBayern01

To ja tak robiłam z VHS-ami z Czterech Pancernych i psa. Oglądałam non stop, aż się denerwowali starsi, bo nie dawałam im nic innego oglądać, tylko pancerni i pancerni. A potem aż obraz zaczął skakać i sobie uświadomiłam, że Pancernych już wystarczy i teraz trzeba włączyć coś innego ;-D

karoman4

Kasiu, a Ty lubisz tych 4 pancernych? :D

AdamBayern01

No pewnie ;-) Ja to oglądałam jak byłam młodą dziewczynką. Lubie stare, polskie filmy i seriale. Bardziej wolałam zawsze Czterech Pancernych i Psa niż Klossa.

karoman4

Ja mam jeszcze telewizor tej firmy na strychu JVC :)

prof_mateusz27

Co zrządzenie losu. Właśnie mój brat przyniósł telewizor JVC do domu. Co najlepsze w tym telewizorze jest tylko 29 programów. ;-D

prof_mateusz27

Widziałeś to Mateuszu ?http://www.youtube.com/watch?v=9nlF8ksAvZY

bradock

http://www.youtube.com/watch?v=9nlF8ksAvZY

bradock

Kiedyś to były zajebi*ste czasy !!! Van Damme młody ,sprawny ,popularny ,świetne filmy na kasetach VHS ,czy też na niemieckiej Satelićie .Żyć ,nie umierać !!!

bradock

zajebiście !

prof_mateusz27

Podoba mi się ta obrotówka z wyskoku Van Damma .Lubie ogladać takie promocyjne fillmiki w których Van Damme promuje swoje filmy i popisuje się swoimi firmowymi uderzeniami .Czuć klimat tamtych wspaniałych lat ,Van Damme megapopularny i lubiany .Skoda że niezbyt czesto takie filmiki są dostepne w sieci ..

bradock

wszyscy kiedyś tacy byli :)

karoman4

Zgadza się, kompletnie ta moda na wypożyczalnie filmów już wygasła. Chociaż ja kupiłem tacie ostatnio film z Van Dammem na urodziny, więc wiesz :)

AdamBayern01

Ja też kupuje filmy :) DVD są tanie jak barszcz obecnie. Większość filmów akcji z Van Dammem, Seagalem, Lundgrenem nie przekracza 20 zł :)

Lizmak

Zgadzam się, zazwyczaj są przecenione w supermarketach do 20zł tak jak mówisz :) Ja Tacie w tym roku w marcu na DVD kupiłem In Hell w Realu za 10zł ;)

AdamBayern01

Nic tylko brać :D Uniwersalnego Żołnierza wyhaczyłem w carrefourze za 9,99 zł. Na razie uzbierałem coś koło 100 filmów i to za bezcen .

Lizmak

Ja też muszę pozbierać oryginalne filmy, bo na razie, to jestem świetną piratką ;-P Muszę trochę przystopować ze ściąganiem.

karoman4

Kinomaniak to świetna strona z filmami! Ja poznajac ją od 3 listopada nic nie ściągnąłem :)

AdamBayern01

Ja oglądam na kino maniaku i na zalukaj, ale ściągam też, by na płytę rzucić i schować do szafy ;-P

karoman4

Hehe :D Zobaczysz jaka to wygoda: kupujesz film ze świetną jakością, masz fajne interaktywne menu no i nic nie musisz ściągać. A powiększająca się kolekcja akcyjniaków będzie odzwierciedlać twoje hobby - same plusy :D

Lizmak

Otóż to. Otworzyłeś mi oczy ;-D

karoman4

Nie ma sprawy, w podzięce możesz mi kupić jakiś film :P Brakuje mi w "Morzu Ognia" z Seagalem :>

Lizmak

To masz tak bogatą kolekcję?

karoman4

ja mam sporo filmów oryginalnych ale również muszę se kupić trochę oryginałów z tymi twardzielami !

prof_mateusz27

Ja mam kilka oryginalnych dvd, ale trzeba pozbierać więcej ;-) U nas w netto widziałam, że są jakieś płyty z filmami, ale nigdy nie przeglądałam.

karoman4

ja jak widzę to zazwyczaj spojrzę na filmy

prof_mateusz27

No właśnie, a ja jak po zakupy idę, to szybko lecę nie oglądając się za niczym ;-D

karoman4

chyba pora to zmienić :)

prof_mateusz27

Wiem, bo jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy. A jutro zobaczę, czy jest coś ciekawego.
Ja mam też konto w klubie dla ciebie i tam czasami są filmy po przecenie.

Lizmak

U mnie w Warszawie ostatnio był film Besia ze Stevenem za 5zł, przychodze w przyszłym tyg, jest ich 2 razy więcej ze Stevenem ;)

AdamBayern01

No właśnie :) Ale nawet te stare klasyki są i też max 10 - 12 zł kosztują :P

Lizmak

Ale w tych sklepach typu MediaMarkt np. Krzyżowy Ogień był za 29,90 a Niezniszczalni(2010) za 49.90!

AdamBayern01

Nom. Najlepiej się opłaca kupować albo w "zwykłych" hipermarketach albo na allegro.

Lizmak

W Allegro też po części się nie opłaca, bo jest też przesyłka, równająca się razem z ceną wywoławcą cenie w Empiku czy MediaMarkt. Najlepiej to w zwykłych supermarketach, tam wszystko jest tanio :)

AdamBayern01

Odpisuje dopiero teraz, bo mam jakiś dziwny dzienny limit postów i mogę dopiero na drugi dzień, lol. Poza tym nie mogę wstawić linków z internetu :/

Adam - Zgadza się,ale często jest mozliwosc odbioru osobistego, a duzo sprzedawców jest z wawy :) Poza tym nie raz sie spotkałem z czyms takim, że film kosztował 9 zł a wysyłka 7 zł, wiec na jedno wychodzi :P A wybór filmów na allegro jest konkretny :)

Karoman4 - Zależy co rozumieć poprzez "bogatą". Jestem dużym fanem kina grozy, udzielam się na forach dotyczących horroru i mam tych filmów na dvd ponad 300.

Natomiast na tym forum zarejestrowałem się z myślą o kinie akcji. Zbieram akcyjniaki od zaledwie dwóch lat. Tego typu filmów mam w tej chwili coś koło 100. Łączna ilość oryginalnych dvd wynosi trochę ponad 400.

Bradock - Były już pirackie kopie :) Nawet okładki były pokjserowane na czarno-białe, lol. Wchodziłeś do wypożyczalni i chciałeś nowość kinową, to pan dawał Ci wydrukowane czy też skserowane kartki z okładkami i sobie wybierałeś nowość, haha. Oczywiście część z tych nowości była nagrywana bezpośrednio z kina, więc jakość nie należała do najwyższych :)

prof_mateusz27 - na allegro znajdziesz Uniwersalnego za grosze. Z wysyłka zapłacisz pewnie coś koło 15 zł. :D

Lizmak

spoko może się skusze :)

Lizmak

Z tą bogatą kolekcją to tak sobie przypuszczałam po tym, jak napisałeś, że z filmów Seagala brakuje Ci ,,W morzu ognia''. ;-)
U mnie skromnie z oryginałami, ale to nie problem się postarać o zwiększenie tej kolekcji ;-)

Lizmak

szczęściarz ja widziałem US1 w media mark za za 29.99 :)

prof_mateusz27

No, tam drogie jak skurvvysyn!

AdamBayern01

masz krwawego sporta oryginalnego jeśli tak to za ile go kupiłeś ?

prof_mateusz27

Nie widziałem go nigdy :( Na VHS tak, wielokrotnie, ale na DVD nie.
Tu masz za 33zł. : http://allegro.pl/krwawy-sport-zlota-kolekcja-dvd-i2722335423.html

AdamBayern01

ja widziałem go w empiku i tam go chyba kupię tu masz to wydanie http://www.empik.com/krwawy-sport-arnold-newt,372983,film-p

prof_mateusz27

Szklana pułapka 3 - 19.99 ;-D

karoman4

właśnie mi chyba mignęła ta szklana pułapka 3 za tą cenę :) ogólnie filmy dvd z filmami akcji jest nawet tanie :)