To już marni polscy aktorzy są wyżej, szczerze mówiąc to na chwilę obecną biorąc pod uwagę poziom obecny Seagala wcale się nie dziwię, że jest tak nisko!
Ty tego nie pamiętasz ale kiedys Wojciech Mann robił za głos w 5-10-15 fajnie mu to wychodziło
Czubówna o tak
Jeszcze Grazyna Bukowska
lubie Justyne Pochanke z TVN oraz Durczoka i jego upyerdolony stół
I jeszcze była taka prowadząca Panoramy, co miała blond włosy i zawsze spinała je w koka. Chyba to ta Bukowska.
A Jolanta Pieńkowska - jak się postarzała.
Zarówno Szpony Orła i Czerwonego Skorpiona mam na DVD z Chomiczka .Rzeczywiście Knapik był świetny .Często czytał też filmy Chucka Norrisa typu ,,Zaginiony w akcji ,,czy ,,Strażnika Teksasu ,,
On też czytał Pulp Fiction, na you tube są fragmenty z przekleństwami w jego wykonaniu, ale nie wstawię tu tego, bo dużo tam tego jest i mogliby mi to zablokować.
No genialny lektor !!! I jeszcze te siarczyste wulgaryzmy typu ,,Spierd*alajmy stąd ,, Piepszeni zdrajcy itp Coś wspaniałego ,tak dziś powino czytać się te filmy
Serio ? Jak jak leciał jakiś film Van Dama albo Stefeka w kinie to już były pirackie kopię w wypożyczalniach ? To że filmy na zapisy były to wiem ,ale myślałem że bardziej nowości typu Liberator czy Uniwersalny Żołnierz .Wiem że pirackie filmy można było dostać na bazarach ,giełdach samochodowych ,targowiskach itp Ja sam do dziś Rambo 1 i 2 z niemieckim dubingiem i polskim lektorem
Nie wiem dlaczego Bradock, ale Van Damma napisałeś przez jedno "m", myślę, że to błąd przypadkowy, bądź też techniczny. Generalnie z tego co mi wiadomo w latach 90 filmy Van Damma i Seagala były tak samo popularne. Filmy obydwu tych aktorów szybko znikały z wypożyczalni, lecz wpierw w tej konkurencji w latach 80 dominowali Arnold i Sylvester. Znacznie mniej popularny od Seaga i Van Damma w latach 90 był Dolph Lundgren, zgodzisz się?
No przypadkowy błąd ,jesli chodzi o Van Damme .Co do popularności na video filmów Van Damma ,Seagala ,Schwarzeneggera ,Stallona to było różnie .Mam jeszcze w domu 10 starych gazet o filmach video ,i tam co miesiąc była podawana lista Top 30 przebojów .I jeśli chodzi o 1,2,3 miejsca to naprawdę było różnie :Czasami film Stallona był na pierwszym miejscu np Człowiek Demolka , czasami film Arniego np Bohater ostatniej akcji ,a kiedy indziej Szklana Pułapka 3 ,było raż tak ze Bond ,,Goldeneye ,, był na pierwszym miejscu ,na drugim ,,Nagła Śmierć ,na trzecim Liberator 2 ,jeszcze kiedy indziej na 1 miejscu był Maverick ,na drugim Liberator .Co do Lundgrena to była to skoplikowana sprawa ,bo kiedy grał on w dobrych filmach kinowych The Punisher czy Ostry Poker w małym Tokio to utrzymywał się na wysokich miejscach .Kiedyś wyczytałem że podobno ,,Ostry Poker w małym Tokio jak wszedł do wypożyczalni do odrazu awansował na 2 miejsce listy przebojów ,deklasując lepsze filmy .Natomiast generalnie Dolph długo nie zabawił na dużym ekranie ,Po Uniwersalnym Żołnierzu został zmuszony udać się do piwnic świata VHS co wpłyneło na jakośći i ocene jego filmów .
Znacznie po filmie: Najemnicy było podobno gorzej. A tak w temacie: Wiesz może, gdzie można obejrzeć film: Honor Zabójcy z 1996 albo 1995r. ?
Ale to chyba na prawdę koniec świata będzie, skoro świąteczne filmy puszczają już w listopadzie. Może boją się, że nie zdążą. ;-P
To absolutna sensacja :) Ale pewnie Kewin Sam W Nowym Jorku będzie na Święta, tak też zrobili w zeszłym roku pamiętam :)
Właśnie też mam nadzieję, że tak będzie, ale jeżeli będzie tak, że Kevin sam w Nowym Jorku, puszczą w następną sobotę? To co puszczą na święta?
A skąd wiesz że nie bedzie Kewina sam domu na świeta ? To że teraż leci wcale to nie przekreśla szans że nie bedzie go w świeta .Tak samo Szklana Pułapka
Ale ja nie mówię, że Kevina czy Die Hard na pewno nie bedzie na święta, bo nie mam takiej pewności. Po prostu tak przypuszczam, a jak będzie na prawdę, to tego nie wiadomo. Jak puszczą to będzie fajnie i z tradycją. ;-) Jak nie no to trudno, może chcą puścić coś, co jeszcze nie było puszczane na święta albo, co rzadko było puszczane.
Chociaż pamiętam, że na poprzednie święta albo dwa lata temu, ludzie pisali listy do polsatu, żeby puścili ''Kevina sam w domu'' na święta i tak też zrobili. Więc istnieje możliwość zobaczenia go na święta, skoro ludzie się go domagają.
Zapewne bedzie na Polsat Film lub na Tv 4 .Ja napewno w świeta przypomnę sobię 3 cześći Szklanej Pułapki ,bo ostatni raz to ogladałem właśnie rok temu w świeta .Chyba że w świeta było by coś świetnego w Telewizji ale w to wątpię .No i wiadomo Kewin sam w domu oraz Witaj świety mikołaju -rodzina Grisswoldów musi być !!!
Zawsze jak leciał Śniety Mikołaj na TVN ,to zawsze wyjezdzałem w świeta do rodziny , wiec nie zawsze mogłem go obejrzeć ,wiec kupiłem sobie orginalną płytę z filmem z empiku ,jak już kupiłem to zaczeli puszczać o tej porze co zawsze bywałem w domu czyli drugi dzień świąt .Co za pech ,he he .Płyta jeszcze nie odpakowana z foli .
W święta co roku zawsze lecą moje ulubione filmy czyli "Wesołych świąt" "Święta Last Minute" no i oczywiście "Kevin" i "Szklana pułapka"
Ten film akurat pamiętam rok temu! Świetna komedia z Arnoldem, mam nadzieję, że w tym roku znów ją pokażą :)
Spoko ,Kasiu .Sorry że się tak mocno uniosłem .Zapewne puszczą na Polsat Film ,a jak nie to jestem zabiezpieczony ,kasety VHS ,a drugą cześć to mam na DVD Szklanej Pułapki .Natomiast nie mam Kewina ale zawsze jest chomiczek
Nie masz za co przepraszać, Bradock, jest spoko. ;-)
Ja Kevina mam na płytach wgrane ;-) A jak nie, to zawsze on line można puścić.
To ja Was wszystkich pogodzę i powiem, że ze starej gwardii tylko Jet Li i Chan (jeśli zapomnimy o takich filmach jak Incydent i Niania w akcji) utrzymują wysoki poziom swoich filmów.