1. Wygrać ze smiercia - Najlepszy klimat, najlepsza muzyka.. Walki moze byly uboższe ale do tego filmu mam najwiekszy sentyment i w ogóle... 10/10
2. Szukajac sprawiedliwosci - Tu klimat byl bardzo dobry... Ogólnie jedne z najlepszych scen walk.. Naprawde dobrze sie go ogladalo... Steven daval fajnego kopa i w ogóle.. 10/10
3. Sheep impact - Tutaj w sumie ocena wyolbrzymiona.. Ogolnie ta krótkometrazówka mnie rozwalila.. Nie uwazam jej jako lepsza od innych filmów z Seagalem ale bardzo smieszna byla.. Rozsmieszyl mnie Seagal chroniacy barany.. 10/10 (lekko podkoloryzowane..)
4. Nieuchwytny - Bardzo dobry film Stevena. Steven jak zwykle byl takim "maczo". Ogolnie dobra fabula, dobra gra aktorska, bardzo dobre sceny walk.. Trzyma poziom poprzednich filmów... Bardzo dobre kino .. 9/10
5. Na zabójczej ziemi - Dobry sceny walk, fabula calkiem niezla, fajny klimat.. Ogólnie to dalbym 8/10 a za gadke pod koniec nawet 7/10 ale to byl pierwszy film z Seagalem i posiadam ogromny sentyment i w ogóle.. ogladlaem jako maly dzieciak.. 9/10
6. Liberator 2 - Bardzo fajny film... Dobre sceny walki i w ogóle.. Jeden z najlepszych seagala. Fajnie sie ogladalo... Ogólnie to oklepany motyw z walka w pociagu ale Seagal niezle sie spisal... 8/10
7. W morzu ognia - Fajne sceny walk, calkiem dobra fabula, ogólnie Steven jak zawsze w formie.. podobalo mi sie naprawde... Co prawda film mógłby byc lepszy gdyby dodac pare momentów i pare usunac ale naprawde mi sie podobal... 8/10
8. Mroczna dzielnica - Pierwszy film Seagala z XXI w... Cóż... Dalo sie odczuc lekki odstep miedzy wiekiem XX a wiekiem XXI ale film byl na dosc wysokim poziomie.. wiele komicznych scen.. fajnie sie go ogladalo. Ogólnie czest odo niego wracam (jak do wiekszosci filmów ze Stevenem)... 8/10
9. Liberator - Dobre aktorstwo oprócz Stevena.. Steven zwykle gra z malo znanymi aktormai a sam niezle robi.. Tutaj byl np Tomyli Jones którego lubie.. ogólnie bardzo dobry film.. Odstaje od innych filmów z Seagalem.. Zwykle Seagal robi za jakiego policjanta w jakims miescie a tutaj byl tajemniczy.. Ogólnie dobry film akcji.. 8/10
10. Wybraniec smierci - Dobry film... Dobre sceny walki, duzo elementów brutalenj przemocy... Steven dobrze sie spisal. Naprawde podobal mi sie ten film... Seagal na wysokim poziomie.. 8/10
11. Nico - Cóż... Ten film nigdy do mnie nie przemawial.. Nie byl to najlepszy ze starych filmów Seagala... To byl debiut Seagala w filmie.. Widac po Seagalu ze byl dopiero ziarnem.. Rozkwitl naprawde w "Wygrac ze smiercia" i w dalszych filmach byl prawdziwym hitem.. 8/10
12. Żądza smierci - Bravo! Seagal po 6 latach krecenia badziewia nakrecil naprawde dobry film.. Jest to film na poziomie starych filmów... Seagal jest co prawda otyly itp ale NAPRAWDĘ dobrze sie prezentowal.. Bardzo przyjemnie sie ogladalo.. ja bym ten film puscil do kina.. Seagal dobrze walczyl, bez dublerów.. Ogólnie fajne.. 8/10
13. Protektor - Tak smao dobry jak Żadza smierci.. Fajnie sie go ogladalo.. Pierwszy film Seagala od 6 lat który trafil do kina.. Jest to wyzszy poziom niz np "Prowokacja". Seagal niezle sie lal i w ogóle.. dobry film. Oby wiecej takich.. 8/10
14. Maczeta - Tu wiele nie powiem bo to nie jest film z Seagalem w roli tytulowej.. Seagal prezentowal sie jak zwykle.. maczo.. silny facet.. Nie widze go w roli czarnego charakteru.. Byl tu naprawde niezly. I film trafil do kina co dobrze swiadczy... 8/10
15. Wiadomości bez cenzury - Co tu duzo mówic.. Komedia mnie rozbila (mam specyficzny humor.. nie smieszy mnie to co innych a smieszym nie to co innych nie bawi..). Seagal jako mistrz krocza rozwalal.. 8/10
16. Bestia - 1 film Seagala który trafil odrazu na rynek DVD... Tym filmem dokopal swojemu poziomowi.. Jest to film gorszy od tych które wymienilem wyzej.. Nie byl w prawdzie az tak zly.. Dalo sie obejrzec... Seagal niezle sie bil, malo dublerów... Moglo byc lepiej ale wyszlo jak wyszlo.. 7/10
17. W odwecie za śmierć - W sumie to niezly film... Ogólnie za malo walk, troche przynudzal.. Wiecej strzelanin niz walk.. Nie jest to najlepszy film seagala.. ale moglo byc gorzej... 7/10
18. Sprawiedliwość ulicy - Fajne sceny akcji i w ogóle.. Seagal nie spisal sie skrajnie zle.. dublerów nie bylo wielu... Ogólnie film da sie zobaczyc.. NIe jest to "NIeuchwytny" ale naprawde fajnie sie oglada... 7/10
19. Niebezpieczny człowiek - Seagal w roku 2009 zaczal grac w lepszycxh filmów.. Ten film tez nie byl taki znowu zly.. Ale zawsze moglo byc lepiej. Jest na poziomie Sprawiedliwosci ulicy..Oglada sie go dobrze jednak moglo byc lepiej... 7/10
20. Wpół do smierci - Jest gorszy od inych filmów Seagala... Zauważmy że mozna go zapomniec pare dni po seansie.. Ogólnie nie byl taki zly. Trzymal pewien poziom, nie poszedl odrazu na DVD.. niezle sie ogadalo.. 7/10
21. Patriota - To bardziej obyczajówka niz dobry film.... Malo scen walk, malo strzelanin, film przynudzal.. Ale ogólnie przyjemnie sie ogladalo. Nie byl tkai zly.. Seagal wyterynarz.. kiedys pomylilem sie i wyslalem list do Seagala.. tyle ze nie byl to Steven Seagal (gwiazdor kina akcji) tylko weterynarz z Kanady... 7/10
22. Zabójczy cel - Widac bylo dublerów.. ogólnie nie byl to najlepszy film Seagala.. Moglo byc lepiej. Zdecydowanie gorszy od tych wyzej... Sceny walki niezle ale.. To nie to samo co inne filmy... 6/10
23. Gra o życie - Nie jest to zly film... Ogolnie lepszy niz filmy z 2005-2006 r. gdzie Seagal robil gnioty.. Ale i tak moglo byc lepiej.. 6/10
24. Krytyczna decyzja - Tutaj raczej nie gral najwazniejszej roli.. Zginal szybko, gral krótko, nie gral waznej roli... Nie byl to raczej "film z nim"... 6/10
25. Czarny swit - Sredni film... Pokazuje niski poziom.. Duzo dublerki i w ogóle.. nie podobal mi sie.. moglo byc lepiej a wyszla klapa.. 5/10
26. Zatopieni - Mógł byc niezly film akcji z elementami sci fi a wyszedl kiepski film.. NIe podobal mi sie on.. Ten film to z góry klapa.. 5/10
27. Prowokacja - Ogladalo sie tak jak sie ogladalo.. nie jest to zbyt dobry film.. ale zobaczyc sie da.. nudny, duzo dublerki.. ogólnie nie chcialbym go znowu obejrzec.. 5/10
28. Najemnik - Fajna laska grala.. inaczej bylo by 4/10... Ogólnie to jeden z gorszych filmów Seagala... da sie obejrzec ale jest nudny i glupi.. 5/10
29. Poza zasiegiem - Film Seagala w Polsce :) Ogólnie daze go sentymentem pewnym.. Nie jest taki znowu beznadziejny... Fajnie by bylo jakbuy Seagal zrobil lepszy film w Polsce.. Ogolnie dziwne oczucia mi towarzyszyly gdy go ogladalem.. Bylo tam za malo walk itp... 5/10
30. Nieobliczalny - Ogólnie sceny walki moze i byly niezle.. Ale duzo dublerki, zbyt nierealistyczne sceny.. film byl gorszy niz powinien.. Ogólnie mógł byc niezly ale wyszlo srednie kino... 5/10
31. Clementine - Seagala tu bylo 10 minut.. Nie bede tego komentowal.. ogólnie film sredni, nudny.. 5/10
32. Czas zemsty - Ogólnie nie bylo az tak zle.. Film gorszzy niz inne.. Nie ogladalo sie jakos przyjemnie ale dalo sie obejrzec.. Pierwszy film Seagala ktory mnie nie zachwycil... 5/10
33. W strone slonca - Gorszy niz cala reszta... Nie jest to zbyt ciekawy film z dobra fabula.. Naprawde nie spodobal mi sie tak bardzo jak inne.. 5/10
34. Szalony lot - Bardzo malo walk, strzelanin.. ogólnie kiepski film.. O wiele gorszy niz wiekszosc.. Nie chcialo mi sie ogladac do konca.. z sentymentu wystawiam lepsze ocene niz 2/10.. Ogólnie nie powinien w tym grac... 4/10
35. Siła rażenia - Glupi film.. kiepska fabula.. kiepskie sceny walk.. NIe wiem po co go ogladlaem skoro poziom mial byc taki jak w szalonym locie.. Nie wiem po co j to zrobilem... 4/10
36. Cudzoziemiec - Film seagala w Polsce.. ogólnie Polski akcet, jezyk byl w filmie co jest plusem.. Seagal jeszcze nie byl mega gruby.. Nie ogladalo mi sie fajnie.. Z ciekawosci obejrzalem.. 4/10
37. Naprzeciw ciemnosci - Bez watpienia najgorszy film Seagal.. 20 minut w nim moze byl.. Ogólnie film jest obrzydliwy, nudny, glupi... Dalbym chetnie 1/10 ale bylo PARE (doslownie pare) fajnych scen... 3/10
Z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 38 tytułów | średnia ocena: 6,6
chcesz obejrzeć: 5 tytułów
masz ulubionych: 3 tytuły
Ogólnie Seagal to chyba mój ulubiony aktor kina akcji.. Bardzo go lubi.
P.S. Jaki film pominalem? Niby obejrzalem 38 filmów a wyminielm 37.. wiem ze filmów z 2012 i 2013 nie ogladalem ale bylo tylko 3...
Juz zrobilem nowy temat (przypomnialem sobie jaki film opuscilem)
Maximum Conviction mam zamiar obejrzec.. Dorównuje zadzy smierci?
No.. Porównujac żadze smierci do "Najemnika" itp to sie nie dziw ze wiekszosc ja lubi..
Ogólnie to mogli ja puscic do kin... Protektora puscili.