Jejku, ja już patrzeć na nie nie mogę, on wygląda tu jak cieć!
Ej ona ma racje! Czekam aż się zdjęcie załaduje żeby ujrzeć tą piękną mordeczke a tu mnie sie ukazuje jakieś szkaradło :P i w ogóle całość ma efekt oka ryby, taki wybrzuszony na środku jakiś :P przecież Stu jest piękniejszy, zróbcie coś! :PP
Buhahaha. Sorry, ale jak zobaczyłam to zdjęcie, mało z krzesła nie spadłam. Zgadzam się, zdjęcie jest beznadziejne, ale co to da jak my sobie pogadamy? I tak nikt nie zmieni tej foty:\
Rzecz gustu. Dla Ciebie wygląda jak cieć, dla mnie nie. To chyba dobrze, że każdemu co innego się podoba;)
Rzecz gustu. Dla Ciebie wygląda jak cieć, dla mnie nie. To chyba dobrze, że każdemu co innego się podoba;)
To tu było jakieś inne? 0_0 To w każdym razie też jest straszne, więc wolę nie myśleć, jakie było to poprzednie... ZMIENCIE JE! Przecież jest pełno dużo ładniejszych...
Było w zasadzie to samo tylko z większej odległości, a teraz jest zbliżenie z tego samego zdjęcia i właśnie niedobrze, że teraz jest takie bardziej z bliska bo moderatorzy nie chcą się zgodzić na zmiane takiego bo w zasadzie jest prawidłowe :-/ Jak było tamto poprzednie to przynajmniej nie było portretowe i był jakiś powód do zmiany, a teraz to klęska ;P