Stuart TownsendI

7,4
1 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Stuart Townsend

Jejku, ja już patrzeć na nie nie mogę, on wygląda tu jak cieć!

darkgate

Ej ona ma racje! Czekam aż się zdjęcie załaduje żeby ujrzeć tą piękną mordeczke a tu mnie sie ukazuje jakieś szkaradło :P i w ogóle całość ma efekt oka ryby, taki wybrzuszony na środku jakiś :P przecież Stu jest piękniejszy, zróbcie coś! :PP

darkgate

właśnie! straszne jest to zdjęcie! przeraziło mnie;)

darkgate

Buhahaha. Sorry, ale jak zobaczyłam to zdjęcie, mało z krzesła nie spadłam. Zgadzam się, zdjęcie jest beznadziejne, ale co to da jak my sobie pogadamy? I tak nikt nie zmieni tej foty:\

alex_55

Dołączam się! ZMIENIĆ zdjęcie!
To jest okropne! Moja kumpela też dołącz się do prośby.

____7

heh...czy zmiana zdjęcia spowoduje że przestanie wyglądać jak Cieć?

Draven_81

Rzecz gustu. Dla Ciebie wygląda jak cieć, dla mnie nie. To chyba dobrze, że każdemu co innego się podoba;)

Draven_81

Rzecz gustu. Dla Ciebie wygląda jak cieć, dla mnie nie. To chyba dobrze, że każdemu co innego się podoba;)

darkgate

Zdjęcie rzeczywiście nie korzystne dla niego :D

darkgate

dokładnie! paskuda.

darkgate

Ueeeee tragiczne to zdjecie :( Zmienic!!! Bleee...

Ana_Lucia_2

No i zmienili, ale też na brzydkie, kurcze no, a ja bym mu takie ładne wyszykowała :-/

darkgate

To tu było jakieś inne? 0_0 To w każdym razie też jest straszne, więc wolę nie myśleć, jakie było to poprzednie... ZMIENCIE JE! Przecież jest pełno dużo ładniejszych...

marilyn_3

Było w zasadzie to samo tylko z większej odległości, a teraz jest zbliżenie z tego samego zdjęcia i właśnie niedobrze, że teraz jest takie bardziej z bliska bo moderatorzy nie chcą się zgodzić na zmiane takiego bo w zasadzie jest prawidłowe :-/ Jak było tamto poprzednie to przynajmniej nie było portretowe i był jakiś powód do zmiany, a teraz to klęska ;P

darkgate

Właśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
On tu wygląda okropnie!! Błagam, nie katujcie nas tym...