Taylor Lautner

Taylor Daniel Lautner

6,9
12 119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Lautner

Tak jak w temacie ;) Po prostu on jest żałosny. Na dodatek cały czas szczerzy te zęby ; / Zakompleksiony, obleśny ken.

Dominisia_fw

No. Ale tutaj jest nas 4 (chyba, że o kimś zapomniała) i całkiem fajnie się pisze.

Pati_Peace

No i dobrze ze jest nas tak nie wiele mniejsza konkurencja ;d
Sorry wyobraznia ponosi
Ale racja sympatycznie jest ;d

Dominisia_fw

no tak ;d a wyobraznia ponosi nie tylko ciebie . czasem na lekcji sie nie moge skupić bo sobie wyobrażam jego usmiech :P a wgl to czasem sie zastanawiam co by sobie taki tay pomyslal jakby ktoras z nas na ulicy zobaczyl ; ) . w zasadzie to podobaja mu sie laski typu selena gomez (gdzies czytalam ) ale sprobowac mozna ;P

Violettelle

No spróbować można tylko najpierw trzeba go spotkać a z tym już gorzej. Mam tak samo jak wy, na lekcjach to siedze jak nie przytomna.

Pati_Peace

co prawda , to prawda ale nie zawsze mi sie to zdarza ;p

Violettelle

Też czasami bujam w obłokach z jego powodu ;)

A gdybym go spotkała to jedno jest pewne...nie skakałabym jak głupia i dziecinna fanka i nie wrzeszczałabym "Taylor! Taylor!" no bo bez przesady ^^ co by se chłopak pomyślał... ale poprosiłabym go o zdjęcie napewno :) on podobno z każdym jest chętny ustać do fotki.

paulina_pisz

No i dobrze, że jest otwarty. Też bym nie piszczała szybciej bym głos straciła i stała jak kołek. Oczywiście z wrażenia.

Pati_Peace

Noo...to to lepsze niż wydzieranie japy ;p

paulina_pisz

No tak to prawda.

Pikstrik

jestem ciekawa jak producenci 2 czesci sagi rozwiaza problem jego wzrostu i budowy ciala. W ksiazce ma on prawie 2 metry wzrostu i wielka klate. wiec powodzenia :)

mia19_19

No to jest pocieszajace ze z kazdym sobie foty robi co prawda ja to bym chciala cala sesje z nim ale jednym tez bym sie zadowolila i jakis autograf z dedykacja tez byl by super i zgodze sie rowniez z tym ze lepeij by gdyby mnie zatkalo a ni jezeli zaczela bym skakac jak wariatka
ewentualnie moge zemdlec ale tylko i wyłącznie on bedzie mnie cucił

Dominisia_fw

pod tym warunkiem t moglabym mdlec co 10 minut ;p

Violettelle

Hehe no to tak ja moge tez mdlec kurde i tak za kazdym omdleniem jakis buziak od Niego ajc

Dominisia_fw

mia19_19 nieźle myśli...to prawda, też jestem ciekawa jak Taylor "urośnie" i wogule. Pewnie wiele pracy włożą w ten film żeby wyglądało ciało jak trzeba ;p

paulina_pisz

W sumie zgadzam sie ciekawe jak to zrobia mam nadzieje ze z komputerami nie przesadza...
No i mam nadzieje ze bedzie ciekawy ten film i wiecej watkow z ksiazki

Pikstrik

:D:D

Na Jacoba sie za nic nie nadaje..

STEVEN STRAIT PRAWDZIWY JACOB BLACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CzarnaKrwinka

Ja sie z tym nie zgadzam

Taylor Lautner i tyle

Dominisia_fw

Tak Taylor jest świetny w tej roli.
A co do omdlewania to ja też bym tak mogła co chwilę pod warunkiem, że to on będzie przy mnie.

Pati_Peace

steven strait jest dobry , ale jednakowoż taylor jest lepszy :P

Violettelle

No moze jest dobry ja go nie widzialam w zadym filmie nie zlozylo sie....
Ale z Taylorem moim zdaniem trafili w sama dziesiatke

Pikstrik

Zaraz ktoś na pewno mi dowali tekstami, gdy zgodzę się z osobą zakładającą ten temat. Bez urazy ale , nie cierpię go

olka2210

nie nikt ci nie dowali tekstami, bo każdy ma swoje zdanie. My go uwielbiamy a inni nienawidzś.

Pati_Peace

dokladnie ;)

Violettelle

No, o gustach się nie dyskutuje. I też zastanawiałam się wcześniej nad tym Steven'em Strait'em....też jest przystojny, ale gdy usłyszałam jego głos to ma taki poważny, a Taylor jak na Jacoba przystało. I wogule całościowo Taylor kojarzy mi się z Jacobem, nie mogli lepiej trafić ;)

paulina_pisz

To prawda.

Pati_Peace

Tak dokladnie gusta sa najrozniejsze ...i tolerancja powinna byc na pierwszy miejscu...
Mnie sie bardzo podoba głos Taylora jest w nim cos bardzo ujmujacego ...

Dominisia_fw

Ta. Taylor ma taki ciepły i przyjemny głos.

Pati_Peace

taak ;) uwielbiam fragmenty kiedy mowi ; " this is a old scary story " lub " this is a story bella "

Pikstrik

Od początku go nie lubiłam, ale po przeczytaniu KwN, moja niechęć do niego wzrosła.

Cuddy

Ah Cuddy to możesz powiedzieć przynajmniej dlaczego ;] ? Bo za dużo sie nie wygadałeś/aś...To twoje zdanie, ok...ale pewnie nie tylko ja chciałabym wiedzieć dlaczego właśnie takie jest.

Co do głosu Taylora...też mi sie podoba. Prawda, jest coś w nim ujmującego i pasuje do Jacoba, hehe....taki ciepły, miły dla uszu :)

paulina_pisz

Zgadzam się bardzo nie lubie kiedy padaja słowa krytyki ale nie ma konkretnych wyjaśnień ...

Tak są fragmenty gdzie poprostu ten jego głos działa wręcz kojąco ..
No i pasuje do Jake jak ulał

Dominisia_fw

tak ;) wszystkie wiemy że jest idelany ;) a jak już krytyka to rzeczywiście może jakieś zdanie wyjaśnienia.

Violettelle

No ale,najwidoczniej nie dowiemy sie dlaczego padły słowa krytki ...
Eh no i tak sie zdarza...
Pozdrawiam

Dominisia_fw

No nic. musimy przeżyć. No ale ciekawe dlaczego.

Pikstrik

Niestety nic na to nie poradzę, że patrzę na Niego pod pryzmat książki.;)Jego wygląd również mnie odrzuca. Większość z was zachwyca się jego uśmiechem, a mnie się on nie podoba. Po prostu nie przypadł mi do gustu.

Pikstrik

Aha. No i nie bywam codziennie na FW. ;)

Cuddy

No to już wiemy co ci w nim ie pasuje. No ale każdy ma swoje zdanie

Pati_Peace

no tak cóż :P

Violettelle

Dobrze znac chociaz powod dla ktorego Ci nie pasuje ;]

Dominisia_fw

Czyli Cuddy ma inny gust ;) społk...

I ogłaszam wszem i wobec, iż wczoraj przeczytałam caluśkie "Zaćmienie" xD ! Suuuuper extra, jak wszystkie części :) ! Jeszcze niedługo przymierze sie do czytania "Przed świtem".

paulina_pisz

No ja też czekam na Przed Świtem.
A wiecie kupiłam sobie to Bravo i stwierdzam wszem o wobec, że oni nie potrafią oceniać.

Pati_Peace

o wlasnie ;d dobrze ze mi przypomnialas ;)

Violettelle

Ale musze powiedziec ze rozczarowal mnie troche te arykul moglo by byc troche wiecej Taylora

Dominisia_fw

No mogłoby być.

Pati_Peace

za bardzo skupiają sie na robie , jego tez lubie ale jednakowoz do tay'a pałam większą sympatią :D

Violettelle

No ja tak samo.

Pati_Peace

Ciekawi mnie co takiego ma Robert Pattinson czego nie ma Taylor bo chyba róznia sie tylko wiekiem ...

Dominisia_fw

pattinson jest edwardem . duzo ludzi nie lubi jake'a . wiec dla tego taylor tez traci . no i pattinson ma jeszcze mydłowstręt i czesto tlusta czupryne ( tak czytalam w bravo)

Violettelle

No tak już gdzieś pisałam o tym, że to nie chodzi o samego aktora tylko o postać jaką gra. A Robert nawet sam kiedyś w wywiadzie powiedział, że włosów nie myję i nie czesze. No i jak na planie spytali się takiej babki od charakteryzacji kto najrzadziej zmienia ubrania to ona brz zastanowienia odpowiedziała, że Rob.

Pati_Peace

No tak może racja z tym ze ludzie patrza przez pryzmat ksiażki ...ale nawet jak by ja na poczatku tez Edwarda wolalam ale jak skrzywdzil Bells mimo iz to bylo dla jej dobra odrzucilo mnie to od niego na amen. A potem pojawil sie Jake zawsze wspieral Belle i wogole i to ze o nia tak zawziece walczy jak dla mnie to on jest idealny nawet z tymi swoimi chamskimi odzywkami
Co do Roberta i tych jego włosów nie to poprostu jak dla mnie koszmar ja mam bzika na punkcie czystych wlosow ..wiec ...no comment